Αρχική Διεθνη Απόρρητη έκθεση σοκ: “Κρύβουν εγκλήματα οι Κινέζοι με τον κορονοϊό” γράφουν οι...

Απόρρητη έκθεση σοκ: “Κρύβουν εγκλήματα οι Κινέζοι με τον κορονοϊό” γράφουν οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σήμερα!

3034

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Ως τώρα στο μέρος που μας αφορούσε χρησιμοποιούσαμε τη λέξη “περίεργη” για την προέλευση και εξάπωση του κορονοϊού στον κόσμο και στην Ελλάδα,η οποια θρηνεί ως τώρα 51 θύματα.

Τελευταίος γνωστός 51χρονος Καστοριανός ,του αθλητικού μεν χώρου,αλλά με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.Πέθανε στο κρατικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και εικάζεται ότι τα θύματα θα αυξηθούν σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Η φράση “περίεργη εκκίνηση και εξάπλωση του κορονοϊού” αντικαθίσταται παγκοσμίως από την φράση “εγκληματική απόκρυψη της αλήθειας για τον κορονοϊό”.

Χθεσινή απόρρητη έκθεση των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που παραδόθηκε σε αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και αποκαλύφθηκε απο το Blooberg αξιοποιώντας πληροφορίες και δεδομένα απο επιστήμονες καταλήγει στο συμπέρασμα ότι απο την αρχή ωςτο τέλος το “Κομμουνιστικό” Κόμμα της Κίνας ,το οποίο ασκεί ουσιαστικά δικτατορική διακυβέρνηση επέβαλε την πλήρη συσκότιση για το ξεκίνημα και τα αποτελέσματα του κορονοϊού!

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση της Κίνας ψεύδεται όσον αφορά τον απολογισμό των νεκρών της πανδημίας του κορονοϊού, ότι υποτιμά κατά πολύ τον αριθμό των θυμάτων, αλλά και των ασθενών, σύμφωνα με έκθεσή τους την οποία επικαλέστηκαν χθες Τετάρτη μέλη του Κογκρέσου.

«Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας είπε ψέματα, λέει ψέματα και θα συνεχίσει να λέει ψέματα για το θέμα του κορονοϊού, προκειμένου να προστατεύσει το καθεστώς» του, δήλωσε  ο Αμερικανός  γερουσιαστής Μπεν Σας.

«Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαίωσαν αυτό που ξέραμε ήδη: η Κίνα συγκάλυπτε τη βαρύτητα αυτού του ιού για μήνες»,δήλωσε στο πρακτορείο ο Ουίλλιαμ  Τίμονς Αμερικανός βουλευτής και ανοιχτά είπε ότι “ο κόσμος πληρώνει τώρα τα λάθη της Κίνας.”

 Η επιστημονική κοινότητα έχει αποκτήσει πια βεβαιότητα με αξιοποίηση των πληροφοριών και των επιστημονικών δεδομένων ότι η Κίνα είπε και λέει ψέμματα και για το πότε,για το πως ακόμα και για το μέρος της περιοχής Γιουχάν ,από το οποίο ξεκίνησε με τον Νο1 κινέζο ασθενή.

Στην έκθεση αποδίδεται μεγάλη σημασία στην αφετηρία,στο γεγονός ότι δεν επέζησαν οι πρώτοι ασθενείς και τα μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού που ανύποπτα προσπάθησαν να θεραπεύσουν το κρούσμα.

Στην έκθεση αξιοποιούνται οι πληροφορίες σύμφωαν με τις οποίες οι κινεζικές αρχές επέβαλαν πολύ σοβαρές κυρώσεις σε Κινέζους που προσπάθησαν να κάνουν γνωστή την “περίεργη ασθένεια” και να προκαλέσουν κινητοποίηση.

Γιαυτό και επέβαλαν πολύ γρήγορα σχετικά αποκλεισμό μιας ευρύτερης περιοχής,κάτι που στόχευε κυρίως στον έλεγχο της διακίνησης των πληροφοριών και όχι της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Εκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών είχε αρχίσει να γίνει γνωστή στην Αμερικανική Κυβέρνηση , όταν άρχισε-προ καιρού- η τελική διατύπωσή της και γιαυτό υπήρξε σπάνια σύμπτωση στις διατυπώσεις τόσο του προέδρου ΤΡάμπ,όσο και του Υπουργού Εξωτερικών Μάϊκ Πομπέο.

Και οι δυο κατηγορούν με ένταση την Κίνα για την εκκίνηση και εξάπλωση του κορονοϊού,αλλά οι διατυπώσεις τους δεν παραπέμπουν σε ασθένεια που ξεκίνησε τυχαία απο πολίτες της Κίνας.

Η Γιουχάν(πάνω) δεν είναι χωριό…

Από την πλευρά της η Κίνα  ήξερε ότι-παρά την προσπάθειά της- δεν μπόρεσε να αποκλείσει τη ροή των πληροφοριών εκτός της περιοχής της Γιουχάν και εκτός της Κίνας.

Ηξερε ότι πολύ σύντομα οι Αμερικανοί θα συνέτασσαν τέτοια έκθεση και θα σκόρπιζαν στον κόσμο τις πληροφορίες αυτές.

Ετσι προσπάθησαν να τρέξουν πιο μπροστά και να πάρουν το πλεονέκτημα ή να θολώσουν επικοινωνιακά την αξιοποίηση των πληροφοριών.

Αυτό που επινόησαν ήταν να φορτώσουν το κορονοϊό όχι σε “αμερικανό τουρίστα” η σε αμερικανό εργαζόμενο-επισκέπτη της Κίνας”,αλλά κατευθείαν στον ….αμερικανικό στρατο και σε …δολιοφθορά του Αμερικανικού στρατού στη Γιουχάν!!!

Αυτή η σπουδή της Κίνας προφανώς οφείλεται σε γεγονότα που ήξερε ότι αργά ή γρήγορα θα δουν το φως της δημοσιότητας όπως:

1.Το 2015 το απόλυτα καταξιωμένο επιστημονικό περιοδικό NATURE είχε δημοσιοποιήσει “κινεζικό πείραμα με κορονοϊούς στην περιοχή της Γιουχάν”.

Το περιοδικό δεν έγραψε για πειράματα βιολογικού πολέμου και δεν έκανε αναφορές συνωμοσιολογικού περιεχομένου.

Τα πειράματα της επιστημονικής κοινότητας ,στα οποία αναφέρθηκε  και ο Ελληνας καθηγητής Γενετικής και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης έχουν στόχο ευρήματα γύρω απο το DNA και  RNA των ανθρώπων,των ζώων,του φυτικού βασιλείου κλπ

Τα ευρήματα έχουν τεράστια αξία σε πολλά επίπεδα της ζωής στον πλανήτη μας και γίνεται πραγματικός αγώνας επιστημόνων για ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν όχι μόνο την ποιότητα ζωής,αλλά ακόμα και το μήκος ζωής.

Ο κ.Τσαυτάρης αναφέρθηκε σε ατύχημα κατά την διεξαγωγή των πειραμάτων και αυτό έγινε γνωστό στην επιστημονική κοινότητα ως “εγκληματικό λάθος των Κινέζων”.

Αποψη της Γιουχάν μετά τα μέτρα των κινέζων για τον κορονοϊό…

Γιαυτό προφανώς έχει τεράστια σημασία να εντοπισθεί ποιός ήταν ο Νο1 ασθενής και που ακριβώς στην Κίνα.Είχε σχέση με την ανθρώπινη και κτηριακή αλυσσίδα των επιστημονικών αυτών πειραμάτων;

2.Η Κίνα γνώριζε ότι παρακολουθείται η περιοχή της Γιουχάν,όχι μόνο από το 2015 με το ατύχημα στο πείραμα,αλλά και απο το 1989 ,όταν εντελώς τυχαία(υπάρχει και ένα άλλο με τον …Τοτό!)ο 74χρονος σήμερα γνωστός Αμερικανός συγγραφέας βιβλίων “φαντασίας” Ντην Κούντζ(Dean Koontz) είχε αλλάξει μια σελίδα σε παλαιότερο βιβλίο του και είχε γράψει ότι θα ξεκινήσει βιολογικός πόλεμος με ιό εργαστηρίων απο την κινεζική πόλη Γιουχάν!!!

Αρχικά το βιβλίο  του “The eyes of Darkness” που είχε εκδοθεί το 1981 ανέφερε ότι αυτό θα συμβεί στην σοβιετική(τότε) πόλη Γκόρκι.Επεσε  το 1988-89 η Σοβιετική Ενωση ,τέλειωσε ο Αμερικανο-δυτικο-σοβιετικός Ψυχρός Πόλεμος και άρχισε ο Σινο-Αμερικανικός και σε χρόνο αστραπή ο Αμερικανός συγγραφέας άλλαξε το Γκόρκι με το Γιουχάν της Κίνας.

“Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά τα συνωμοσιολογικά σενάρια;” ρωτούν Ελληνες των ΜΜΕ και της πολιτικής,δηλαδή του πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ελληνικού  χώρου.

Ελάτε ντε…Προφανώς και οι φανταστικές Αμερικανικές υπηρεσίες γράφουν φανταστικές εκθέσεις,για φανταστικά πράγματα σε έναν φανταστικό κόσμο…

“Ετσι είναι,αν έτσι νομίζετε” που θα έλεγε και ο Λουίτζι Πιραντέλλο στο με αυτόν τον τίτλο αριστούργημα που έγραψε έναν αιώνα πριν…

Συνοπτικά αυτό το βιβλίο αριστούργημα που ανέβηξε με τεράστια επιτυχία και στην ελληνική θεατρική σκηνή έχει δράση του τοποθετείται σε ένα επαρχιακό κλειστοφοβικό περιβάλλον, με τους ήρωές του να προσπαθούν να αποδείξουν –ο καθένας για τον εαυτό του– την αλήθεια των αντιφατικών ιστοριών τους, προκειμένου να ικανοποιήσουν τη νοσηρή περιέργεια και τη χωρίς όρια αδιακρισία της κοινής γνώμης για οτιδήποτε ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Το έργο είναι μια περίπλοκη σάτιρα, ποιητική ,σκληρή, σαρωτική  και γεμάτη οίκτο για την αδυναμία του ανθρώπου να κατανοήσει τα αληθινά κίνητρα ακόμη και των δικών του πράξεων…

Συμβαίνουν αυτά στις ημέρες μας; Απαγε…

Δείτε την χθεσινή εκπομπή των Στέργιου Καλόγηρου και Γιώργου Βλάχου στο VERGINA TV στη στήλη μας ,όπου δημοσιεύονται  βίντεο.Μετέδωσε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ της ιταλικής τηλεόρασης και ύστερα κάντε σκέψεις για τα  λεγόμενα “συστημικά” κανάλια μας.