Αρχική Αθλητικα Γκολ και ουσία οι Ελληνες στα “καυτά”ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Γκολ και ουσία οι Ελληνες στα “καυτά”ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

1530

 

 

Η Αλκμααρ χτυπάει τον Αγιαξ και την Αϊντχόβεν του Κώστα Μήτρογλου στις πρώτες θέσεις του Ολλανδικού Πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της είπε να μην χρησιμοποιήσει τον κουρασμένο Ελληνα διεθνή στοπερ Χατζηδιάκο στο εύκολο εντός έδρας παιχνίδι της με την Χερενφέϊν.

Στην πρώτη μία ώρα παιχνιδιού είχε φάει …4 γκολ και τον έβαλε άρον -άρον.Μέχρι το τέλος δεν έφαγε άλλο,αλλά έβαλε μόνο 2…

Η Αϊντχόβεν είχε τον Μήτρογλου στον πάγκο,όχι όμως και η Τουλούζ τον Κουλούρη, ο οποίος έπαιξε όλο το μάτς στη νίκη της  με 2-0 επι της φιλόδοξης και φέτος Λιλ.

Ο Μήτρογλου μπήκε στο 78 όταν η Αιντχόβεν έχανε 1-0 και έπαιζε με …9 παίκτες ,αφού στην Ελβετία δεν χαρίζονται και στις μεγάλες ομάδες.Στα λεπτά που έπαιξε ο Μήτρογλου η ομάδα του δέχθηκε άλλα δυο γκολ και ο Αγιαξ απολαμβάνει μόνος κορυφή.

Η Βίλεμ με γκολ του Ελληνα  Μάριου Βρουσάϊ και τον Παυλίδη σε όλο το μάτς πέτυχε μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί της Τβέντε

Η Ρέϊμς του Τάσου Δώνη ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας νικώντας 1-0 την Μονπελιέ και τον Ελληνα διεθνή να παίζει στην τελευταία μισή ώρα του αγώνα.

Ο Κώστας Μανωλάς έπαιξε σε ολο το παιχνίδι στη νίκη της νάπολι επι της Βερόνα.Η Νάπολυ ανέβηκε και πάλι στην πρώτη τετράδα,ενώ η πρώτη Γιούβε νίκησε την Μπολόνια 2-1(ο Ρονάλντο έβαλε το πρώτο με φοβερή προσπάθεια),όχι όμως και η Μπάγερν που έφερε 2-2 με την ‘Αουξμπουργκ(έμεινε 3η)  και στην κορυφή είναι με απόσταση 2 βαθμών 6 ομάδες.

Στην Ισπανία άρχισαν οι εντάσεις στην Καταλονία και η ομάδα της η περίφημη Μπάρτσα νίκησε εκτός 3-0 την Εϊμπάρ.Ολως τυχαίως η ανίκητη Ρεάλ έχασε στη Μαγιόρκα και όλως τυχαίως η Μπαρτσα πέρασε πρώτη στη βαθμολογία.Η ομάδα του ΔημΣιόβα(Λεγανές) έχασε 2-0 απο τη Χετάφε και είναι τελευταία στη βαθμολογία.

Στην Αγγλία ο Χολέβας έκανε τη ζωή δύσκολη στον Λούκας μόουρα και η ομάδα του πήρε 1-1 στην έδρα της Τότεναμ.Η Σιτυ νίκησε 2-0 εκτός την Κρύσταλ Πάλας και είναι δεύτερη 5 βαθμούς πίσω απο τη Λίβερπουλ που έχει την “πολυτέλεια” να χάσει(πολύ δύσκολο…) το απόγευμα της Κυριακής στο Ολντ Τράφορντ,χωρίς να κινδυνεύει η πρώτη θέση…