Αρχική Δικαιοσυνη Εισαγγελέας:Τους πιάσαμε στα πράσα με τις μίζες και τους πολιτικούς προστάτες τους!

Εισαγγελέας:Τους πιάσαμε στα πράσα με τις μίζες και τους πολιτικούς προστάτες τους!

1757

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

 

Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας στην αγόρευσήτ ης για το ΚΕΕΛΠΝΟ και σε ευνομούμενη χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε πάρει κεφάλια πολιτικών,υπαλλήλων κλπ.

Η Εισαγγελέας χαρακτήρισε οφσορ του Δημόσιου τομέα το διαβόητο ΚΕΕΛΠΝΟ στον τρόπο λειτουργίας και αυτός δεν αφορά μόνο 140 “προσληψούλες” ,αλλά και την οικονομική διαχείριση,αφού αυτή την έκαναν οι “προσληψούλες”,οι οποίες έγιναν γιαυτόν ακριβώς το λόγο.

Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να πάρει κεφάλια εκείνων των πολιτικών που αναμίχθηκαν στην υπόθεση αφού σύμφωνα με την Εισαγγελέα Διον.Παπαδοπούλου:

ουδέποτε δημοσιεύτηκε προκήρυξη για προσλήψεις

δεν υποβλήθηκε αίτημα έγκρισης των προσλήψεων

δεν έγινε έγκριση των θέσεων

δεν συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή

δεν συνέτρεχε κανένας κρίσιμος λόγος για προσλήψεις και δη για 140 υπαλλήλους που στην πλειονότητά τους ήταν απόφοιτοι λυκείου

προσελήφθησαν εικονικά 140 υπάλληλοι

νοθεύτηκαν έγγραφα

οι προσλήψεις έγιναν με πολιτική εντολή και με κομματικά κριτήρια.

Όπως ανέφερε η εισαγγελέας κατά τη δικάσιμο της 9ης Οκτωβρίου 2019, όχι μόνο οι κατηγορούμενοι γνώριζαν τα πάντα και συνεργάζονταν αρμονικά μεταξύ τους, αλλά προσπάθησαν να τα συγκαλύψουν μέσω νοθευμένων εγγράφων. Έκανε λόγο για σύστημα που οργάνωνε και εκτελούσε κάθε παρανομία εντός ΚΕΕΛΠΝΟ με ταυτόχρονη ύπαρξη πολιτικής βούλησης, σημειώνοντας ότι «πρέπει να καταδειχθεί η διαφθορά του συστήματος […] Το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν ο μεσολαβητής για τα ρουσφέτια του υπουργείου».

Στο κάδρο και πανίσχυρος δήθεν πράκτορας της CΙΑ…

 

Μπαίνοντας στην ουσίατης υπόθεσης η εισαγγελέας ανέφερε τον ρόλο των κατηγορουμένων , για τους οποίους πρότεινε ενοχή κατά περίπτωση σε απιστία σε βάρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, άμεση συνέργεια σε απιστία και πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση. Αν και ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ  δεν κατηγορείται για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η εισαγγελέας τον τοποθέτησε στο κάδρο λέγοντας ότι διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο εν γνώσει του, συνεργαζόμενος άψογα με τους κατηγορούμενους. «Η ανάπτυξη και η καθημερινή λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ περνούσαν από τον … Ηταν πολύ ισχυρός. Ο …συμμετείχε απολύτως στην παράνομη διακίνηση των υπαλλήλων στον οργανισμό, η …, σύμβουλος του υπουργού , ανέλαβε την ολοκλήρωση των ρουσφετιών από το υπουργείο […] Υπήρχε οργάνωση με τον … Ολοι είναι στο σχέδιο».

Η εισαγγελέας Διον. Παπαδοπούλου κάνοντας αναφορά στην απολογία της …τόνισε αυτά που η κατηγορουμένη παραδέχτηκε με κυνικότητα. Δηλαδή ότι και η ίδια ήταν ρουσφέτι της…που υλοποίησε ο … πως πήγαινε με τα χέρια της τα πολιτικά ρουσφέτια σε …και …, ότι τα κατέστρεψε αργότερα για να μην αποκαλυφτούν, πως ζήτησε την πρόσληψη και νομιμοποίηση της αδερφής της. «Αν και ήταν άσχετη, όπως μας είπε, […] την ήθελε ο υπουργός σε διευθυντική θέση».

Η απόφαση θα βγει σήμερα και θα αναφερθοπυμε σε αυτήν καθώς έχουμε μεγάλες επιφυλάξεις.

Ακόμα και αν η αποφαση είναι καταδικαστική,ακόμα και αν όλα είναι τόσο προφανή εμείς γνωρίζουμε και τα είπαμε ότι τα μαύρα χρήματα του ΚΕΕΛΠΝΟ σε τεράστιες ποσότες έγιναν βίλες και τα κρατούν κρυμμένα σε τοίχους-κρύπτες,όπως ακριβώς ο βασικός διακινητής των χρημάτων της ΖΗΜΕΝΣ στην Εκάλη.

Εκείνον προσποιήθκαν ότι δεν τον βρήκαν ποτέ και είναι βέβαιο ότι ζει άνετα στη Γερμανία.

Εκ των βασικών φίλων του πολιτικός,το όνομα του οποίου προέκυψε και στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ακριβώς γιαυτό θεωρούμε ότι στο τέλος θα βγάλουν …άσχετη την Εισαγγελέα και θα στραφούν εναντίον μας αν γράψουμε ονόματα.θεωρούμε δηλαδή πέρα απο βέβαιο ότι είτε σήμερα,είτε σε δεύτερο βαθμό,είτε στον Αρειο Πάγο,είτε με τροπολογία του νομικού πλαισίου θα ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ την δίκη αυτή .

Οπως έκαννα και με άλλε χειρότερες και απο καραμπινάτες.

Οχι γιατί στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ έλεγε ότι ήταν μανίσχυρος πράκτορας Αμερικανιής υπηρεσίας.Και οι χουνταίοι ήταν,αλλά οι Αμερικανοί τους έστειλαν στη φυλακή,όπως και στελέχη της ΣΙΑ στις ΗΠΑ…

Αλλά γιατί στο ΚΕΕΛΠΝΟ,Υγεία γενικά εμπλέκονται βρώμικα πολλοί και πολύ πολιτικοί…