Αρχική Uncategorized Επική νικη ΠΑΟ επι της ΑΕΚ-Τι έκαναν Ελληνες και μεγάλοι της Ευρώπης.

Επική νικη ΠΑΟ επι της ΑΕΚ-Τι έκαναν Ελληνες και μεγάλοι της Ευρώπης.

1354

Η ΑΕΚ είχε τη μισή κατοχή μπάλλας απο τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.Και στο τέλος με αυτή την κατοχή έγραψε 14 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 9 πήγαν στην εστία.Γκολ έγιναν οι 2.

Ο ΠΑΟ έγραψε 10 τελικές και στην εστία πήγαν πέντε εκ των οποίων οι 3 έγιναν γκολ.

Στον πάγκο του ΠΑΟ φωνάζουν,κραυγάζουν στους νεαρούς Ελληνες με τους οποίους παίζει ο ΠΑΟ να σουτάρουν,αλλά αυτοί δίνουν πάσες ,όπως στις προπονήσεις μέχρι να μπει κάποιος με τη μπάλλα στα δίχτυα…

Οταν σούταραν έβαλαν και γκολ.

Μέχρι τα 2/3 του αγώνα η ΑΕΚ κέρδιζε 2-0.Και σε εκείνο το σημείο  είχε ένα δοκάρι για το 3-0 και αμέσως μετά ο Διούδης έπιασε πολύ δύσκολα νέο σουτ.Μέχρι το 67 το σκορ έπρεπε να είναι 4-1 για την ΑΕΚ.

Με το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου ο Δώνης έβγαλε τον αρνητικό Ινσούα και τον ανούσιο Μπουζούκη και έβαλε τον πληθωρικό Περέα και τον επιπόλαιο  τρεχαλατζή Χατζηθεοδωρίδη.

Ο Χατζηγιοβάνης πάλευε μια επίθεση μόνος του και δεν τον ακολουθούσε κανείς,όχι για υπεραριθμία,απλά για συνεργασία.

Στο 67 ο Μακέντα έδειξε την “κλάση Μπέργκ” με πολύ δύσκολη προσπάθεια και άπιαστο σουτ.Το κουμπί να γίνει ο ΠΑΟ η ομάδα του καλοκαιριού που τσάκιζε τον Αγιαξ και την Φέγενορντ στην Ολλανδία είχε πατηθεί.

Μετά δυο λεπτά ο Χατζηγιοβάνης έφυγε πίσω απο το κέντρο ,δέχθηκε την μπάλλα στην κίνηση ,μπήκε στην περιοχή σέντραρε και ο Περέα απο κανονική θέση έβαλε πλάτη τον αντίπαλο και κεραυνοβόλησε τον Μπάρκα.

Στο 85 ο Δώνης που προπονούσε απο το “μπουθ” μέσω Αγγελίνα έβαλε τον Κολοβέτσιο να κρατήσει την ισοπαλία που κινδύνευε μετά την ισοφάριση.

Οι μικροί του ΠΑΟ όμως είχαν δυνάμεις στην επίθεση και κέρδιζαν απανωτά πλάγια κοντά στο κόρνερ και μαζί και κόρνερ.Σε ένα απο αυτά ο Κολοβέτσιος στο 89 με κεφαλιά δύσκολη και άπιαστη έκανε το 3-2.Χαμός…

Η ΑΕΚ είχε ανοίξει το σκορ με τον Μπακάκη στο 18,κόντρα στη ροή του αγώνα, με άπιαστο σουτ,απο αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα του ΠΑΟ.

Στο 30 ο Μανταλος με τη γνωστή του κίνηση προωθήθηκε έπιασε κεφαλία προς το πίσω δοκάρι και εκεί Κουρμπέλης και Ολιβέϊρα έπεσαν πάνω στη μπάλλα και έγινε το 2-0.

Μέχρι τότε ο Διούδης είχε πιάσει ένα πολύ δύσκολο σουτ.

Είναι η πρώτη νίκη του ΠΑΟ στο γήπεδό του και πάντως στα ντέρμπι είναι ομάδα νεαρών Ελλήνων απο μέταλλο.

Επρεπε να κερδίσει τρία ,τα κέρδιζε μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο τέλος κέρδισε μόνο ένα…Το ότι ο Χατζηγιοβάνης δεν είναι βασικός στην Εθνική είναι απλά ανέκδοτο και κλίκες…

Αυτή τη στιγμή είναι μακράν ο καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής και απο τους μέσα και απο τους έξω…

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε ότι ήταν ένα απίστευτο αποτέλεσμα και απέδωσε σημασία στην αναγκαστική αλλαγή του μέσου Κρίστισιτς στο ημιχρονο.

Ο προπονητής του ΠΑΟ σε αυτό το ματς Μάκης Αγγελίνας( οΔώνης είναι τιμωρημένος ένα μήνα,λόγω των δηλώσεών του) είπε ότι ο ΠΑΟ είχε απόλυτη ανάγκη για την ψυχολογία του αυτή τη νίκη.

Οι οπαδοί που μέχρι το 67 αποδοκίμαζαν(με αυτά που  έβλεπαν δίκιο είχαν) στο τέλος έμειναν και χειροκροτούσαν τους παίκτες (με αυτά που ακολούθησαν και πάλι δίκιο είχαν) και εκείνοι ανταπέδωσαν.

Στο εξωτερικό η Νάπολι χωρίς τον Μανωλά στη σύνθεση δεν κερδίζει,και αντιμετωπίζει και εσωτεριό πρόβλημα.Εφερε νέα ισοπαλία και βρίσκεται στην όγδοη θέση.

Απο την πρώτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος έπεσε και η Αλάνια σπορ που έχει στη σύνθεση της τριπλάσιο αριθμό Ελλήνων από τον…Αρη,τον Παναιτωλικό,τον Αστέρα τον ΠΑΟΚ(Μπακασέτα,Σιώπη,Τζαβέλλα) έχασε απο την τράμπζονσπορ αν και εκείνη είχε μείνει απο νωρίς με 10 παίκτες και έτσι έπεσε απο την κορυφή.

Η Βίλεμ με τον Βαγγέλη Παυλίδη στη σύνθεσή της νίκησε 2-1 την Αϊντχόβεν ,η οποία έβαλε τον Μήτρογλου όταν έφαγε 2ο γκολ και εκείνος βοήθησε στη μείωση του σκορ.

Στην Αγγλία η  Λίβερπουλ νίκησε την Μάντσεστερ Σίτυ 3-1 και καθάρισε σχεδόν το πρωτάθλημα ενώ με το ίδιο σκορ η συμπολίτισα Γιουνάϊτεντ νίκησε την Μπράϊτον και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας επιμένοντας στο στυλ του ΠΑΟ,δηλαδή νεαρούς Αγγλους,οι οποίοι χάνουν απο ομάδες κατώτερες,αλλά ,δεν χάνουν στα ντέρμπι.Ο προπονητής και η Διοίκηση δηλώνουν,όπως και στον ΠΑΟ ότι  χτίζζουν ομάδα μέλλοντος με βάση Αγγλους.

Τα κέρδη της έχουν εκτοξευθεί,όπως και της ΠΑΡΙ με τον Νεϋμάρ, ο οποίος όμως δεν παίζει,αλλά και δεν τον αφήνουν να φύγει γιατί έχουν προπωλήσει ΟΛΑ τα εισιτήρια όλων των αγώνων,εντός έδρας.

Ο Ταχτσίδης έπαιξε σε όλο το μάτς της Λέτσε στην ήττα με με 4-2 απο τη Λάτσιο στο Ολύμπικο.

Ο Κουλούρης μπήκε στο β ημίχρονο στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 της ομάδας του Τουλούζ απο την Μονπελιέ.

Και ο Χατζηδιάκος επίσης έπαιξε σε όλο το ματς της Αλμααρ και στη νίκη της με 2-0 επι της Εμμεν.Η Αλκμααρ είναι στη δεύτερη θε΄ση