Αρχική Διεθνη Ερντογάν εισέβαλε…όπως Σαντάμ,Καντάφι,Μόρσι;

Ερντογάν εισέβαλε…όπως Σαντάμ,Καντάφι,Μόρσι;

1474
REFILE - REMOVING RESTRICTIONSA grouse sits Turkish President Tayyip Erdogan's head as he visits a facility of the Forest and Water Management Ministry in Rize, Turkey, August 14, 2015. Turkey's nationalist opposition made clear on Friday it would not roll over and back a minority government, making President Tayyip Erdogan's aim of taking the country to a snap election with the ruling party in control look increasingly difficult. Talks on forming a grand coalition between the AK Party and the main opposition CHP broke down on Thursday, making an autumn election almost inevitable and leaving the ruling party having to turn to the nationalist MHP for support. REUTERS/Stringer TPX IMAGES OF THE DAY

 

 

Ο Σαντάμ Χουσεϊν καλλιεργούσε προς τα εξω την εικόνα του πανίσχυρου εσωτερικά ηγέτη για την αγάπη του οποίου ερίζουν οι Αμερικανοί ,οι Ρώσοι και σύμπας ο αραβικός κόσμος.

Εισέβαλε και κατέλαβε το Κουβέϊτ γιατί του έκανε “οικονομικό πόλεμο” και χρηματοδοτούσε αναταραχές εναντίον του.

Και μετά την κατάληψη του Κουβέϊτ καλλιεργούσε την εντύπωση ότι αυτό το ήθελαν και οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι.

Στράφηκε επίσης κατά των Κούρδων και σήμερα η κοινή γνώμη γνωρίζει ότι στην πόλη Χαλάμζα χρησιμοποιήθηκαν χημικά εναντίον του αμάχου πληθυσμού.

Ο Σαντάμ έλεγε όχι,οι Ρώσοι σιωπούσαν και η Δύση(ΗΠΑ,Ευρώπη) σιγά-σιγά άρχισαν να απλώνουν επικοινωνιακά τα εγκλήματα του Σαντάμ.

Πολλοί υποστήριζαν ότι κανείς δεν θα επιτεθεί στον Σαντάμ γιατί αμέσως ο “άλλος”,δηλαδή οι Ρώσοι θα σπεύσουν σε βοήθειά του και θα υπάρξει παγκόσμια σύρραξη.

Αυτά έλεγε και ο μηχανισμός του Σαντάμ.

Το τέλος σήμερα το γνωρίζουμε όλοι…ΟΙ Ρώσοι δεν τον στήριξαν στο ελάχιστο,και τον ανακάλυψαν μετά μήνες αεροπορικών χειρουργικών βομβαρδισμών σε μια τρύπα στη γενέτειρά του.Στην αγχόνη παραδειγματικά.

Ο Καντάφι επίσης κινήθηκε στην ίδια γραμμή.Σκίζονται για την φιλία μαζί του και τα πετρέλαια Ρώσοι,Αμερικανοί,Ευρωπαίοι και κανείς δεν θα τον ακουμπήσει γιατί οι άλλοι θα σπε΄συουν σε βοήθειά του.

Το τέλος σήμερα το γνωρίζουμε όλοι…

Ο Μόρσι επίσης επέβαλε στην Αίγυπτο την εκλεγμένη θρησκευτική δημοκρατία του.

Το τέλος του στις φυλακές επίσης το γνωρίζουμε.

Ο Ερντογάν διαδίδει ότι είναι ο μεγάλος ηγέτες που θα μεγαλώσει την Τουρκία με εισβολή στη Συρία και στη Μεσόγειο.Κανείς δεν θα τον ακουμπήσει γιατί ερίζουν ποιός θα του πουλήσει τα δικά του συστήματα και έτσι θα συνεχίσει μεγαλώνοντας την Τουρκία.

Ηδη άρχισαν να έρχονται οι πρώτες εικόνες που θυμίζουν ισλαμικό κράτος με σφαγές των φιλικών δυνάμεων του Ερντογάν.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτες Μουσταφά Ακινζί μίλησε για αίμα αδειάζοντας τον Ερντογάν πού ονόμασε την επιχείρηση “ΠΗγή Ειρήνης”.

Ο Ερντογάν ζητεί την καθαίρεσή του με συνοπτικές διαδικασίες και θα την επιβάλει.

Λέτε ότι θα είναι ο ηγέτης που έχει μεν τις ομοιότητες με τους προαναφερόμενους ,αλλά στο τέλος θα καταλάβει τη βορεια Συρία και την Ανατολική Μεσόγειο και Ρώσοι,δύση και Ανατολή θα σπεύσουν να του φιλούν τα χέρια ή αντίθετα βλέπυν τα σχέδια που εφάρμοσαν στους προηγούμενους;

Η σιωπή των Κούρδων ηγετών οφείλεται σε φόβο ή σε στρατηγική;

Να θυμίσουμε ότι όταν οι Κούρδοι κάνουν πόλεμο θυσιάζονται μεν ,αλλά με αιματηρότατες