Αρχική Αθλητικα Εχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ με Αγιαξ παρά το 2-2 στην Τούμπα.

Εχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ με Αγιαξ παρά το 2-2 στην Τούμπα.

1820

 

 

Οι περισσότεροι εκ των δημοσιογράφων που καλύπτουν ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουν φορέσει ΠΟΤΕ στα σοβαρά ποδοσφαιρικά παπούτσια και δεν έχουν ιδέα πως κυλάει η μπάλα στους αγωνιστικούς χώρους.

Και στο εξωτερικό.Αλλά εκεί αναθέτουν περιγραφές αγώνων κλπ σε ποδοσφαιριστές και έτσι οι τηλεθεατές και οι αναγνώστες παίρνουν σωστές πληροφορίες.

Τα περισσότερα ΜΜΕ έγραψαν και είπαν ότι το πρώτο γκολ του Αγιαξ επι του ΠΑΟΚ ήταν αυτογκόλ του Γιαννούλη.

Τόσο ακριβές,όσο ότι ζει η Μέγας Αλέξανδρος ακόμα.Πεντακάθαρο γκολ του Ζίγιες με φάουλ στις…τρίχες των κεφαλών και …άγαλμα ο αιφνιδιασμένος απο την πορεία της μπάλλας και όχι απο αλλαγή πορείας Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Ιβάν Σαββίδης ξόδεψε πολλά να κρατήσει τον Βαρέλα στην Τούμπα,ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει αξιόπιστο στοπερ και να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Απο τους διάφορους  Έλληνες στόπερ του ΠΑΟΚ παρελθόν κανείς δεν έχει διώξει τη μπάλλα με τόσο ερασιτεχνικό τρόπο που πήγε να την διώξει και απλά την κλώτσησε ο Βαρέλα και χτύπησε στα πόδια του Χούντελαρ,άλλαξε πορεία και έτσι ισοφάρισε στο 57 ο Αγιαξ στερώντας πάμπολλες ελπίδες απο τον ΠΑΟΚ να προκριθεί.

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει το 0-1 με υποδειγματική επίθεση και συνδυασμό Μπίσεσβαρ-Γιαννούλη και Ακπομπ , ο οποίος πλάσσαρε  όχι τόσο εύκολα,όσο φαίνεται γιατί μπροστά του δεν είχε καλό οπτικό πεδίο.

Το 2-1 έκανε ο Μάτος με το γνωστό του τρόπο.Αιφνιδιάζει τα μπακ ,σκαρφαλώνει στις πλάτες στα όρια του φάουλ και παίρνει τις κεφαλές.Στο παιχνίδι αυτό δεν υπάρχει πάντως ούτε υποψία φάουλ απο τον Μάτος.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τρεις Ελληνες στη σύνθεση;Πασχαλάκη,Γιαννούλη,Πέλκα και στο β ημίχρονο μπήκε και ο Λημνιός.

Στον ΑΠΟΕΛ …διάβασαν τα όσα σέρνουμε στις ομάδες(όποιας χώρας) που παίζουν με 10-11 ξένους και ξεκίνησε με 5 Κύπριους στη σύνθεση.

Ο Μερκής έβαλε το κυπριακό γκολ στο 90 και όσο και αν πολλοί έχουν ξεγράψει τον ΑΠΟΕΛ στο Μπακού τυ Αζερμπαϊτζάν μπορεί να νικήσει και να προκριθεί.

Οπως επίσης μπορεί να νικήσει και ο ΠΑΟΚ(το έκανε εμφατικά ο Παναθηναϊκός πριν λίγες ημέρες) στο Αμστερνταμ και να προκριθεί.Η ομάδα που θα προκριθεί στο Αμστερνταμ θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί απο το ΑΠΟΕΛ-Καραμπάκ στο οποίο οι Αζέροι κέρδισαν 2-1

Με 10άρι τον Κάρλος Ζέκα η Κοπεγχάγη πήρε 1-1 στο Βελιγράδι απο τον Ερυθρό Αστέρα και έχει ελπίδες πολλές στη ρεβάνς.