Αρχική Αθλητικα Η Ατλέτικο Μαδριτης …αγνώριστη ,αποκλείστηκε από την άγνωστη Λειψία!

Η Ατλέτικο Μαδριτης …αγνώριστη ,αποκλείστηκε από την άγνωστη Λειψία!

1199

 

 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το φαβορί στον προημιτελικό με τη Λειψία,αλλά μάλλον λόγω του λίαν πρόσφατου παρελθόντος της.

Τότε που είχε τον Γοδίν να κυριαρχεί στην άμυνα και να κατευθύνει τον άξονα της ομάδας μέχρι τον σέντερ φορ και τότε που είχε αναπληρωματικό τον Ντιέγκο Κόστα.

Πήρε με 120 εκατομ απο την Μπενφίκα τον 20χρονο Πορτογάλο Ζοάο Φήλιξ.

Αυτόν που βλέπετε στη φωτογραφία να σκοράρει…

Ο δημιουργός της σύγχρονης Ατλέτικο,ο Ντιέγκο Σιμέονε,άνθρωπος είναι κάνει και τα λάθη του.Εφτασε την Ατλέτικο ως εδώ ,αλλά στοπ.

Είχε ανεξήγητα αναπληρωμαιτκό τον Φήλιξ.Προφανώς καταλαβαίνει ότι η μεσαία γραμμή του είναι φέτος εντελώς αδύναμη,τόσο ώστε να μην ξέρει να κάνει ένα φάουλ σε σωστό σημείο ,σε σωστό χρόνο.

Τα δυο ακραία μπάκ,ο Αγγλος διεθνής Τρίπιερ και ο άγνωστος βραζιλιάνος Λόντι είναι πολύ λίγοι για αυτό το επίπεδο.Και στο πότε να κάνουν φάουλ και στο πότε να φτάσουν στο αντίπαλο δοκάρι.Τα αφήνουν όλα αυτά για …αύριο!

Μετά τον Γοδίν στο κέντρο της άμυνας το …χάος.Ο Χιμένεζ έχει το νου του στην …κορδέλα στα μαλλιά και ο Σάβιτς είναι καλός για μερικά επίπεδα πιο κάτω.

Γιαυτό ο γοδίν πήγε στην Ιντερ και την ανέβασε…

Από το τραγικό στήσιμο των στοπερ ,την ανυπαρξία αμυντικών και επιθετικών μέσων προήλθαν και τα δυο γκολ ,με τα οποία έχασε η Ατλέτικο απο την Λειψία,η οποία είναι ένα δυναμικό…συνονθύλλευμα άγνωστων παικτών που ήρθαν απο διάφορους συλλόγους στο …πολυεθνικό πείραμα της Ρέντμπουλ στη Γερμανία.

Μια κεφαλιά του Ισπανού Ντάνι Ολμο στο κενό των στοπερ έκανε το 1-0.

Η Ατλέτικο φαινόταν να απέχει απο το γκολ, όσο το φεγγάρι.Εβαλε τον Φήλιξ και μόνος του έφερε τα πάνω-κάτω,πέρδισε το πέναλτυ και ισοφάρισε ο ίδιος…

Υστερα συνέχισε τα ανθρώπινα λάθη ο Σιμεόνε.Γύρισε τον Φηλιξ …αμυντικό μέσο.Σαν να βάζει σε αυτή τη θέση Ρονάλντο ή Μέσι ή Νεϊμάρ και μάλιστα στα 20 τους χρόνια…

Η Λειψία κατάλαβε ότι ο Σιμεόνε φοβάται και με τα πλάγια μπακ (αυτά που δεν είχε η Ατλέτικο)την πλαγιοκοπούσε συνεχώς.

Σε μία τέτοια πλαγιοκόπηση στο 86 αντί ο Τρίπιερ να την κόψει νωρίς,έστω με φάουλ,την άφησε να εξελιχθεί και ο βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ(αυτά που δεν έχει η Ατλέτικο) ο άγνωστος Αγγελίνιο έβγαλε μια ωραία μπαλλία στο ημικύκλιο της περιοχής.Ο Χιμένεζ και ο Σάβιτς ,σε στάσεις που δεν πήρε ο Γοδίν ούτε όταν ήταν σε προπόνηση με 48 πυρετό, περίμεναν ακίνητοι να σουτάρει χωρίς …μπέρδεμα ο άγνωστος αμερικανός Ανταμς της Λειψίας.

Εκείνος σούταρε κατα άουτ μεριά,αλλά ο Σάβιτς τον… διευκόλυνε βάζοντας τα πόδια,όπως οι επιθετικοί και άλλαξε την πορεία τη ςμπάλλας,ώστε να πάει στα δίχτυα.

Η Ατλέτικο προσπάθησε στη συνέχεια καθώς οι καθυστερήσεις έφτασαν στα 7,5 λεπτά και αυτό το διάστημα έδειξε πόσο εγκληματικά φοβόταν νωρίτερα.

Η Λειψία πέφτει τώρα στα ημιτελικό πάνω στην Παρί,αλλά με τον Εμπαπέ απο νωρίς και μάλλον και τον Ντι Μαρία θα πει αντίο με απόλυτη βεβαιότηα και χωρίς την επιφύλαξη του ” η μπάλλα είναι στρογγυλή είναι και ..Όσιμ,είναι και το ποδόσφαιρο όμορφο για τις εκπλήξεις”.Τίποτα απο αυτά δεν θα συμβεί.Η Λειψία είναι επίσης χειρότερη απο την Αταλάντα σε όλα τα επίπεδα…

Με συνθέσεις δεν σας ζαλίζουμε.Αρκεί να γράψουμε ότι ο πιο γνωστός της Λειψίας ήταν ο αναπληρωματικός Τσικ,που ήταν… 3ος αναπληρωματικός στη Ρόμα,ο στοπερ λέγεται Ουπαμεκάνο και πάει λέγοντας…

Από την Ατλέτικο και πολλούς γράψαμε καθώς ο αναπληρωματικός τα προηγούμενα χρόνια Καράσκο(βέλγος) είναι βασικότατος μαζί με ένας απο τους χιλιάδες Μεξικάνους παίκτες  που έχουν το επώνυμο Ερέρα…