Αρχική Αθλητικα Ιστορική νίκη του ΠΑΟ επι του Ολυμπιακού-Μανωλάς εναντίον Κριστιάνο έξω…Πρόκριση Αρη.

Ιστορική νίκη του ΠΑΟ επι του Ολυμπιακού-Μανωλάς εναντίον Κριστιάνο έξω…Πρόκριση Αρη.

1412

O Ολυμπιακός και o Παναθηναϊκός πρόσφεραν ένα συγκλονιστικό  ντέρμπι στο βόλλει βγαλμένο απο παλιές μέρες έντασης,θεάματος,δόξας,αλλά και επεισοδίων.

Τα επεισόδια αυτή τη φορά προηγήθηκαν έξω απο το γήπεδο και έδιωξαν αρκετούς θεατές με μικρά παιδιά η συζύγους που είχαν κλείσει εισιτήρια.

Χαρακτηριστικό των αιτίων της έντασης που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό είναι σχόλιο δημοσιογράφου αθλητικού καναλιού , ο οποίος είπε ότι είχαν δίκαιο οι παράγοντερς του ΠΑΟΚ που είπαν στον Πέλκα να ξαπλώσει στο χορτάρι μέχρι να γίνει αλλαγή.

Οπως έχουμε γράψει ο παίκτης του ΠΑΟΚ και της Εθνικής είχε ζητήσει αλλαγή και όταν είδε ότι καθυστερούσαν οι παράγοντες και μάλιστα χωρίς λόγο,αρνήθηκε να γίνει καραγκιόζης(ο ΠΑΟΚ προκρινόταν άνετα) και ξάπλωσε κάτω όταν βγήκε απο το χορτάρι.

Ο δημοσιογράφος αντί να επαινέσει τον Πέλκα τον κατέκρινε. Δεν είναι καθόλου τυχαίες άθλιες συμπεριφορές ακόμα και στο πρωτάθλημα Τύπου στο οποίο όχι μόνο δεν κρίνεται τίποτα,αλλά γίνεται για αποφόρτιση των εργαζομένων…

Πίσω στο ντέρμπι του βόλλεϊ λοιπόν.Η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να αντιμετωπίσει τους εκτός γηπέδων ταραξίες και η ατμόσφαιρα που έγινε πολεμική έδιωξε αρκετό κόσμο , ο οποίος έχασε ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Κερδισε ο Παναθηναϊκός με 3-2 με ανατροπή απο 2-0!

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη αυτή χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να κατακτήσει τον τίτλο. Εάν νικήσει ο Ολυμπιακός 3-2 σετ θα παιχτεί χρυσό σετ.

Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει 3-0 ή 3-1 σετ θα είναι πρωταθλητής.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης που μπήκε στο 3ο σετ άλλαξε όλη τη ροή του ματς και έδωσε την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στην ιστορία του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και η πρώτη σε τελικό μετά τον τελικό κυπέλλου του 2010.Είναι η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς από τις 06/10/2013 όταν είχε ηττηθεί 3-2 από την ΑΕΚ.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Σε δυο σουπερ ημιτελικούς που έγιναν στην Ιταλία το αποτέλεσμα φέρνει κοντά την σύγκρουση του Κώστα Μανωλά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ελληνας διεθνής στοπερ αυτή τη φορά ήταν και βασικός και βασικός συντελεστής της  εκτός έδρας νίκης της Νάπολι επι της Ίντερ για το κύπελλο Ιταλίας.

Το προβάδισμα της Νάπολι στον άλλο ημιτελικό είναι σαφές.

Στον άλλο ημιτελικό σαφές προβάδισμα πήρε η Γιουβέντους επι της Μίλαν με πέναλτυ του Ρονάλντο στο τέλος του ματς.

Η Μίλαν προηγήθηκε με τον Ρέμπιτς στο 61 και το σκορ έληξε 1-1Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού σκορ έπαιξε η αποβολή του Ερνάντες  της Μίλαν στο 72΄με δεύτερη κίτρινη.

Ανετα προκρίθηκε ο Αρης στο κύπελλο με νίκη 1-0 επι του εντελώς ακίνδυνου Ατρόμητου ,στον οποίο ο προπονητής Σάββας Παντελίδης,πρώην του αρη μετράει μέρες…