Αρχική Αθλητικα Κύπελλο:Εβαλε 3άρα στην Πάτρα ο ΠΑΟ και η Καλαμάτα στη Λάρισα!

Κύπελλο:Εβαλε 3άρα στην Πάτρα ο ΠΑΟ και η Καλαμάτα στη Λάρισα!

1551

Ο Παναθηναϊκος πέτυχε ξανά περισσότερα απο 2 γκολ μετά τα φιλικά του καλοκαιριου που έμοιαζε με “τρένο”.

Νίκησε για το κύπελλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 3-1 και με αρκετές πρωτοτυπίες στην σύνθεση.Δηλα΄δη ο “τιμωρημένος” για πειθαρχικά Μολό σε όλο τα ματς,στην επιθεση οι Μακέντα-Κολοβός,στην άμυνα ο “τιμωρημένος” για το συμβόλαιο Μαυρομάτης,ενώ δοκιμάστηκε και ο Ισπανός αμυντικός μέσος Φάουστο για 20 λεπτά.

Η “Μαύρη Θύελλα” Καλαμάτα τσάκισε την Λάρισα ,η οποία δεν είχε προσγειωθεί απο τα σύννεφα ,στα οποία πετούσε μετά την νίκη της επι του ΠΑΟ.Με τρία γκολ του Αλεξόπουλου την νίκησε 3-0 ενώ ο Πανιώνιος στο βόλο νίκησε τον τοπικό Ολυμπιακό με 2-0,όσο και η Καβάλα που προσγείωσε τον ΟΦΗ.

Ιδού πως περιέγραψε το παιχνίδι η ΖΟΥΓΚΛΑ:

 

Ο Μπουζούκης με σουτ στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δώνη, η οποία εγκαινίασε σήμερα την επετειακή της φανέλα.

Το 2-0 για το «τριφύλλι» έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Μωραΐτη, πριν καταλήξει στα δίχτυα των Αχαιών.

Στο 64′ ο Μωραΐτης μείωσε για την Παναχαϊκή, ωστόσο ο Κουρμπέλης στο 72′ έκανε το 3-1 για τους πράσινους.

Τα γκολ του Παναθηναϊκού:

 

 

Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-3

Γκολ: 26′ Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), 45+1′ αυτ Μωραΐτης (Παναθηναϊκός), 64′ Μωραΐτης (Παναχαϊκή), 72′ Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες: Γιόχανσον (Παναθηναϊκός), Κυνηγόπουλος (Παναχαϊκή), Ρουγκάλας (Παναχαϊκή), Κολοβός (Παναθηναϊκός),Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Δώνης (Παναθηναϊκός)

Κόκκινες: 71′ Ρουγκάλας (Παναχαϊκή)

Δοκάρια:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (74′ Περέα), Δώνης, Μολό, Μπουζούκης (65′ Φάουστο), Κολοβός, Μακέντα.