Αρχική Ελλαδα Λεφτά με τη σέσουλα σε όλους λόγω κορονοϊού και andra touto benne...

Λεφτά με τη σέσουλα σε όλους λόγω κορονοϊού και andra touto benne πάνω απο …φέρετρα!

1780

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Λεφτά με τη σέσουλα σε πολίτες και επιχειρήσεις εξαιτίας της κήρυξης πολέμου εναντίον του κορονοϊού.

Η Γερμανία ανακοίνωσε ότι θα ρίξει στην αγορά και στους πολίτες σε πρώτη φάση 700 δις ευρώ!!!

Η Βρετανία θα ρίξει τα μισά.Δηλαδή 350 δις ευρώ!

Αλλες χώρες εκατοντάδες δις ευρώ.

Μεγάλα αυτά τα “καράβια”,μεγάλα και τα ποσά.

Στην Ελλάδα ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προφανώς παίρνει πάνω του όλο το βάρος της κρίσης με στοίχημα να κερδίσει τα εύγε ή να υποστεί τα “γιούχα” με δεύτερο σε 48 ώρες προσωπικό διάγγελμα υποσχέθηκε πολλά  λεφτά για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα πάρουν όλοι σχεδόν και άλλα 800 ευρώ για τον Απρίλιο και όλοι τα δώρα του Πάσχα και έκτακτο δώρο Πάσχα,δηλαδή διοπλό οι εργαζόμενοι στην Υγεία και στην Πολιτική Προστασία.

Ο κ.Μητσοτάκης έβαλε πολύ ψηλό καπέλλο πάνω από τις εξαγγελίες του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα χθες και διπλασίασε τις παροχές που εξήγγειλε ο Υπουργός.

Στο πακέτο των 4 δις του κ.Σταίκούρα πρόσθεσε άλλα 6 δις και αυτά μόνο σε πρώτη φάση,γιατί είπε ότι θα δοθούν κι άλλα χρήματα πέραν των 10 δις που εξήγγειλε.

Αμέσως μετά τον πρωθυπουργό στην κρατική τηλεόραση εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Πέτσας και είπε ότι ο πρωθυπουργός με προσωπικές του παρεμβάσεις πέτυχε χθες την ποσοτική χαλάρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι η Ελλάδα έχει περισσότερα δις να διαθέσει στην αγορά.

Τα καλά νέα επίσης είναι ότι ακόμα και ο Πρωθυπουργός και πολιτικοί αναφέρονται σε συγκεκριμένα φάρμακα που δοκιμάζονται και έχουν μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα.

Στα καλά νέα είναι ότι στην Ελλάδα ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων δεν έχει καμία σχέση με τη διασπορά στο εξωτερικό.

Σήμερα πέθανε ακόμα ένας φορέας του κορονοϊού στην Καστοριά ,ηλικίας 70 ετών.Είχε βαρύτατα καρδιακά προβλήματα.

Οι διασωλημένοι αυξήθηκαν σήμερα κατά 3 και έφτασαν του 16,ενώ τα κρούσματα μόνο κατά 31 και δεν έφτασαν ακόμα τα 500,όταν στην γειτονική Ιταλία σχεδόν 500 ήταν οι φορείς (προσέξτε: φορείς…)του κορονοϊού που πέθαναν,έστω και αν πέθαναν κυρίως απο υποκείμενα νοσήματα.

Στην Ισπανία και την Βρετανία τα κρούσματα αυξάνονται αλματωδώς και επίσης και οι νεκροί.

Στα κακά νέα της ημέρας η νεκρική στρατιωτική πομπή για να κηδευτούν-καούν οι εκατοντάδες νεκροί,οι οποίοι δεν μπορούν να κηδευτούν σε κανονικές κηδείες.

Στα ανέκδοτα της ημέρας το andra touto benne της Αικατερίνης “που θέλει να τη φωνάζουν Κατερίνα και εμείς αυτό κάνουμε” Σακελλαροπούλου.Πήρε ,λέει,τηλέφωνο τον Ιταλό πρόεδρο Ματαρέλλα ,την ώρα που εκείνος παρακολουθούσε ενεός την νεκρική πορεία στο Μπέργκαμο και του είπε μεταξύ άλλων  “ολα θα πάνε καλά”…

ΥΓ.Οπως βλέπετε δεν ασχολούμαστε με την προβολή πράξεων ,όπως αυτού του ανθρωπόμορφου αστυνομικού που σκότωσε την μητέρα των παιδιών του ηλικίας 10 και 3 ετών γιατί δεν τον…συγχωρούσε που την απάτησε και  δεν του έδινε την επιμέλεια των παιδιών.

Αφού δεν υπάρχει θανατική ποινή για τέτοια παρέλκει κάθε άλλη ενασχόληση.