Αρχική Δικαιοσυνη Νέο σοκ “πρωτότυπων θανάτων” με μητέρα και αδελφό του δολοφονημένου εκδότη-πολιτικού Μαυρίκου!

Νέο σοκ “πρωτότυπων θανάτων” με μητέρα και αδελφό του δολοφονημένου εκδότη-πολιτικού Μαυρίκου!

1615

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Πειραιάς η Θεσσαλονίκη και η Κρήτη είναι γνωστοί στο δικαστικό παρασκήνιο ,ως “άλλα κράτη απο πλευράς Δικαιοσύνης”.

Αυτό το βίωσε και ο …Χρ.Πάχτας,ο Δήμαρχος της Χαλκιδικής που δίκασε υπόθεση με τον Πάνο Καμμένο στον…Πειραιά.Οπως ειναι γνωστό κανένας απο τους δυο δεν είναι κάτοικος Πειραιά.

Την υπόθεση την κέρδισε ο Πάχτας!

Τα θυμηθήκαμε με αφορμή νέους πρωτότυπους θανάτους εκεί κοντά.

Ο πρώτος πολύ πρωτότυπος θάνατος ήταν η …τυχαία ανάφλεξη του πολυτελούς τζιπ Πόρσε του Παναγιώτη Μαυρίκου στην Αττική οδό.

Ο Μαυρίκος κάηκε επιτόπου λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη κυκλώματος εκβιαστών δημοσιογράφων και λίγο πριν κληθεί να καταθέσει κλπ για υποθέσεις που έχουν σχέση με τις διαφημισεις,με το ΚΕΕΛΠΝΟ και την πορεία του Μαυρίκου στην πολιτική,στη Νέα Δημοκρατία,στην ίδρυση Κόμματος με την επωνυμία ΔΕΞΙΑ κλπ.

Τέτοιο δυστύχημα με ΠΟΡΣΕ δεν έχει ξαναγίνει,όπως δεν είχε ξαναγίνει ανάλογο δυστύχημα με ΣΙΝΟΥΚ,εκτός εκείνων των άλλων δυο που μετέφεραν πρόσωπα σχετιζόμενα με διακρατικές στρατιωτικές υποθέσεις (Σκωτία,Τουρκία)και σκοτώθηκαν κρίσιμα πρόσωπα.

Η μητέρα του Μαυρίκου φώναζε δεξιά και αριστερά ότι “το έφαγαν το παιδί της γιατ΄θι ήξερε πολλά και για να μην μιλήσει” κλπ.

Σήμερα νέο σοκ με νέο πρωτότυπο δυστύχημα.

Η μητέρα και ο αδελφός του Μαυρίκου πήραν φόρα με το αυτοκίνητο που οδηγούσαν ,έσπασαν μια μπάρα στο λιμάνι της Δραπετσώνας και έπεσαν στο βαθύτερο σημείο,ώστε να είναι βέβαιος ο θάνατος.

 

Τους ανέσυραν νεκρούς απο τα 32 μέτρα στο Μώλο.

Εκτός και αν όταν έπεφταν ήταν ήδη νεκροί η αναίσθητοι,ώστε να πάρουν νερό.

Θα φανεί στη νεκροψία.

Ο νέος πρωτότυπος θάνατος συνέβη μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το θέμα ΝΟΒΑΡΤΙΣ-Υγεία-Παπαγγελόπουλος και το αποτέλεσμα θα είναι να μην μπορέσει να καταθέσει η μητέρα τι εννοούσε.

Πρόβλεψη: Και σε αυτούς τους θανάτους θα ριχτεί το ίδιο φως που ρίχτηκε στο θάνατο του Παν.Μαυρίκου,αγαπημένου και  συνεργάτη πρωτοκλασσάτων πολιτικών,επιχειρηματιών,ιεραρχών…

Ο δικηγόρος του Παν.Μαυρίκου κ.Αλέξης Κούγιας δεν είχε αφήσει αμφιβολίες με δηλώσεις του ότι ο Μαυρίκος είχε πέσει θύμα αριστοτεχνικά σκηνοθετημένης δολοφονίας…