Αρχική Αθλητικα Νικη ο Ολυμπιακός,αλλαγή προπονητή ο ΠΑΟ!…

Νικη ο Ολυμπιακός,αλλαγή προπονητή ο ΠΑΟ!…

1382

 

Φτου ξανά σε μια  στροφή οι ελληνικές δοξασμένες στην Ευρωλίγκα ομάδες μας.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στις νίκες και ο Παναθηναϊκός έδιωξε ξανά τον Πεδουλάκη και ψάχνει το νέο προπονητή με πιθανή μια νεα αρχή του Ρικ Πιτίνο ,παράλληλα με την Εθνική,απο την οποία ούτως η άλλως και προφητικά είχε δηλώσει ότι δεν θα πάρει αμοιβή.

Με τη σειρά:

Ο Ολυμπιακός νίκησε μετά ένα νέο κακό πρώτο ημίχρονο την Ζαγλκίρις που όυτε φέτος θα είναι εύκολη παρά το κακό της ξεκίνημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ΟΙ Λιθουανοί του Σάρας ήταν ανταγωνιστικότατοι και πήγαιναν έστω και 2-3 ποντους μπροστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός που ήταν καλός στην άμυνα και στα δυο ημίχρονα,έγινε καλύτερος στην επίθεση και νίκησε με 83-74.

Δείγμα της αλλαγής εποχής είναι το γεγονός ότι θεωρήθηκε επάνοδος του Σπανούλη σε κεντρικό πρωταγωνιστή ,επειδή έβαλε 16 πόντους και είχε και 7 ασίστ…

Στα αξια προσχοής η κακή πορεία της Φενέρ του Ομπράντοβιτς.Εχασε με 18 πόντους(88-70) απο την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη στη Μόσχα και έτσι παραμένει στη 15 θέση της βαθμολογίας με την ΤΣΣΚΑ 2η.

Η Βιλλερμπάν μόνο τυχαία δεν νίκησε Ολυμπιακό και ΠΑΟ.Νίκησε και τον Αστέρα στην ισχυρή έδρα του με 74-72 και είναι στην 8άδα.

Η Βαλένθια νίκησε με άνεση 26 πόντων(82-56) την Μπάγερν.

Ο ΠΑΟ που υποχώρησε στην 9η θέση ανακοίνωσε φιλικό νεο διαζύγιο με τον Αργύρη Πεδουλάκη γιατί η επένδυση φέτος που είναι η ισχυρότερη απο το 2012 δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες…

Οπως ανακοινώθηκε στο τιμόνι θα είναι στα επόεμνα παιχνίδια ο Γιώργος Βόβορας,βοηθός ως σήμερα,αλλα πληροφορίες αναφέρουν ότι καταβάλλεται προσπάθεια άμεσης συνεργασίας με τον Ρικ Πιτίνο…