Αρχική Uncategorized Θάνατος Εισαγγελέα,καταδίκη άλλου εισαγγελέα και το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ αύριο στον αέρα!

Θάνατος Εισαγγελέα,καταδίκη άλλου εισαγγελέα και το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ αύριο στον αέρα!

1835

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ενας ανώτατος δικαστικός λειτουργός,ο Αντώνης Λιόγας έβαλε τέλος στη ζωή του με τρόπο δραματικό ,επειδή δεν άντεχε τα συμπτώματα μιας επιθετικής μορφής καρκίνου παγκρέατος.

Οπως έχει γραφεί ,ακολούθησε και μια πειραματική θεραπεία στο αντικαρκινικό νοσοκομείο,χωρίς προφανώς αποτέλεσμα.

Ο καρκίνος είχε διαγνωσθεί αρχές του καλοκαιριού με προοπτική κανονικότητας στη ζωή για ελάχιστους μήνες.

Σε ένα σημείωμά του,πριν βάλει τέλος στη ζωή του με πυροβόλο όπλο εξηγεί στην οικογένειά του το τελευταίο και απονενοημένο διάβημά του ,στα 62 του χρόνια.

Από την υπηρεσία του είχε απαλλαγεί των δικογραφιών.

Ο δραματικός θάνατος συμπίπτει με ένα σοκαριστικό ρεπορτάζ που έρχεται απο την Ελβετία και δείχνει τον ραγιαδισμό και την κομπιναδόρικη συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτικών,δημοσιογράφων,αλλά και γιατρών.

Στην κατάσταση του Αντώνη Λιόγα βρίσκονται (απο σωρεία και άλλων αιτίων-ασθενειών)καθημερινά,εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και έχουν πάντα τον προβληματισμό απελπισίας:να ξοδέψω ό,τι έχω και δεν έχω για θεραπεία;

Εκατομμύρια άνθρωποι πωλούν σπίτια και κάθε περιουσιακό στοιχείο,αφού το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους είναι σκόπιμα ανύπαρκτο:για να πλουτίζουν νομικά και φυσικά πρόσωπα,κάτι που δεν θα συνέβαινε αλλιώς και σπάνια συμβαίνει σε χώρες ,όπως η Ελβετία,η Νορβηγία,η Δανία…

Το σοκαριστικό ρεπορτάζ αφορά,αυτό που κομπιναδόροι πολιτικοί ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει και είναι μαγικό κατασκεύασμα του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφων: το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Στο ρεπορτάζ μέσω της σημαίας καταφέρεται ένα ακόμα δεινό πλήγμα στην Ελλάδα,στους πολίτες της,στους ιθύνοντες,στους εκπροσώπους της σε διάφορα φόρα.

Στο τρέϊλερ που μπορείτε να δείτε αρχίζει το ρεπορτάζ με την Ελληνική σημαία να κυματίζει και αμέσως μετά τονίζεται ότι είναι ένα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα φαρμακευτικών εταιρειών στην ιστορία τους και ότι άνθρωποι ετοιμοθάνατοι(προφανες: απο καρκίνο) έπαιρναν θεραπείες άχρηστες,ή άνθρωποι υγιείς έπαιρναν απο τα μίσθαρνα όργανα της ΝΟΒΑΡΤΙΣ θεραπείες που δεν χρειάζονταν,αλλά αντίθετα τους δημιουργούσαν και προβλημα.

Γιατί;Προφανείς οι πειραματισμοί ,αλλά και ο πλουτισμός μέσω της συνταγογράφησης ατέλειωτων φαρμάκων της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Λογικά θα περίμενε κανείς να γίνει μεγάλο σκάνδαλο φαρμακευτικής εταιρείας σε μεγάλη χώρα δεκάδων ή εκατοντάδων  εκατομμυρίων κατοίκων.πχ. στη διεφθαρμένη ,αχανή, Βραζιλία.Στην ίδιας κατηγορίας Ινδονησία,στην Νιγηρία,στην Ινδία.

Κι όμως έγινε στην μικροσκοπική Ελλάδα.

Γιατί;

Διότι σε συνεργασία με διεφθαρμένους πολιτικούς στην Ευρώπη ,στην Ελλάδα και παγκοσμίως η Ελλάδα επελέγη ως τόπος καθορισμού των τιμών των φαρμάκων παγκοσμίως.

Η Ελβετική τηλεόραση θα είχε κάθε λόγο να σιωπήσει.Γιατί η ΝΟΒΑΡΤΙΣ έχει έδρα την Ελβετία,αν και καθαρά γερμανικών συμφερόντων και σε άμεση διασύνδεση με την ΖΗΜΕΝΣ.

Στην Ελβετία κατέληξαν και καταλήγουν τεράστια ποσά μιζαδόρων και εκεί έχει συνταχθεί και η λίστα Λαγκάρντ,στην οποία φιγουράρουν τεράστια ελληνικά ονόματα και του φαμρμακευτικού και του ιατρικού και του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας.Εκεί κατέφυγαν και οι “μεταφορείς και διανομείς” των χρημάτων Ελληνες (δήθεν)τραπεζίτες.

Δεν είναι παίξε-γέλασε σκάνδαλο η λίστα Λαγκάρντ και αρκεί να αναλογιστείτε ότι ένας πρώην Εισαγγελέας,ο Γιάννης Διώτης έχει καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη,κατά την γνώμη τόσο άδικα,όσο μαρτυρά η θεωρία του αποδιοπομπαίου τράγου,του τελευταίου τροχού μιας τεράστιας,πολυτελούς σιδηροδρομικής αμαξοστοιχίας…

Περιέργως ,ο ίδιος δεν ομιλεί για την προφανή υποκρισία ενός συστήματος που έχει πνίξει τους φορολογικούς παραδείσους με δημόσιο χρήμα.

Τά σκάνδαλα στον ιατρικό χώρο επίσης δεν είναι παίξε -γέλασε.

Σε λογαριασμούς τριών γιατρών βρέθηκαν πάνω απο 100 εκατομ ευρώ.Εγινε δικαστική έρευνα που κατέληξε σε παραπομπή στο εδώλιο.Εγινε δίκη και καταδικάστηκαν σε πολυετείς καθείρξεις.

Και πήγαν σιωπηλά και κατακαλόκαιρο,ημέρες που υπέφερε δεινά,ο Αντώνης Λιόγας και αθωώθηκαν!!!

Αρα οι δικαστικοί που είχαν ερευνήσει επι χρόνια και τους παρέπεμψαν δεν είχαν καθαρό μυαλό να δούν όσα είδαν σε ελάχιστο χρόνο οι συνάδελφοί τους…

Υπάρχει ένα νομικό πρόσωπο που σχετίζεται πολύ με τον ιατρικό χώρο,το οποίο ασχολείται με πανάκριβα φάρμακα.

Το νομικό αυτό πρόσωπο ,στην ουσία είναι παρακλάδι της τεκτονικής(μασονικής) στοάς.

Στην πραγματικότητα είναι μια κάλυψη για την κατασκευή μιας προστατευτικής ομπρέλλας(και με δικαστικούς…)για το χώρο αυτό…

Το ρεπορτάζ της ελβετικής τηλεόρασης χαστουκίζει την ελληνική δημοσιογραφία,και φυσικά μέρος της ελληνικής πολιτικής ελιτ.Εκείνης που υποστηρίζει ότι δεν ασχολείται κανένα αμερικανικό (FBI) με το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

 

Οι Ελβετοί δημοσιογράφοι αναφέρουν στο “τρέϊλερ” με το οποίο αναγγέλλουν την εκπομπή:

 

 “Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλο που γνώρισε ο κόσμος των φαρμακευτικών εταιρειών…Η έρευνα του FBI στην Ελλάδα (…) έφερε στο φως μια εικόνα που προκαλεί σοκ.

Η Novartis φέρεται να διέφθειρε δεκάδες χιλιάδες γιατρούς για να συνταγογραφήσουν τα προϊόντα τους. Έτσι ασθενείς εντελώς υγιείς, υποβλήθηκαν σε άχρηστες θεραπείες…”

Παράλληλα επισημαίνεται η αναφορά της έρευνας του FBI σε ονόματα υπουργών και υψηλόβαθμων στελεχών.

Και το τρέιλερ κλείνει με τη δήλωση:

«Αυτό είναι ένα έγκλημα που δεν αφορά μόνον την ελληνική κοινωνία αλλά την υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο»

Δείτε και την προαναγγελία του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης RSI

Στην έρευνα των Ελβετών ομιλεί και ο Πάυλος Πολλάκης,τον οποίο η ελληνική ελίτ προσπαθεί να παρουσιάσει ως ανύπαρκτο και γραφικό.
Υπενθυμιζουμε ότι η Ελβετική τηλεόραση τα Χριστούγεννα του 2016 είχε παρουσιάσει άλλο ρεπορτάζ για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ,όταν στην Ελλάδα μιλούσε γιαυτό μόνον ο Παύλος Σαράκης,δικηγόρος της αμερικανικής πλευράς και υποψήφιος του..Αντώνη Σαμαρά στην Αττική.
Τότε ο κ.Σαράκης είχε μιλήσει για χρηματισμούς Ελλήνων πολιτικών,ενώ στην εκπομπή είχε εμφανιστεί και ο δημοσογράφος(σήμερα πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ…) Κούλογλου.
Είχαμε κάνει τότε πολλά ρεπορτάζ με τον παραιτηθέντα υπουργό του Αντ.Σαμαρά,το Νίκο Νικολόπουλο και σε ένα από αυτά ο Παύλος Σαράκης μας είχε διαβεβαιλωσει ότι παρά τον  μεγάλο θόρυβο,παρά τις επώνυμες καταγγελίες του για χρηματισμό πολιτικών ,κανείς απο το Κόμμα του,τη Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ δεν του έκανε έστω ένα απλό τηλεφώνημα να τον ρωτήσει τι εννοεί,αν έχει στοιχεία,αν πήγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη κλπ
Σημειώστε ότι αν και είχε κάθε δυνατότητα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να διώξει απο την θέση της την Εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ,έστω φυτεύοντας  “αναπληρωτή”η ή δημιουργώντας άλλη υπηρεσία,με μεταφορά αρμοδιοτήτων κλπ
Σημειώστε την πληροφορία: οι αμερικανικές αρχές έχουν στην διάθεσή τους οπτικοακουστικό υλικό,όχι μόνο για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ,αλλά και απο πρόσωπα απο το χώρο της Δικαιοσύνης…
Ενα εξ αυτών αιφνίδια το καλοκαίρι παραιτήθηκε και ουσιαστικά κατέφυγε στις ΗΠΑ…
Είναι προφανές ότι έρχεται θύελλα αποκαλύψεων,όσο και αν το μεγάλο μέρος του σκανδάλου δεν θα αποκαλυφθεί στα πλαίσια παρασκηνιακών συμφωνιών πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών.
Αναζητείστε το λόγο για τον οποίο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ,όταν πήγε στις ΗΠΑ αισθάνθηκε την ανάγκη να καλέσει για επενδύσεις στην Ελλάδα την PFIZER αμερικανική εταιρεία-κολοσσό και αντίπαλο της ΝΟΒΑΡΤΙΣ…
Θυμηθείτε ότι πέντε άτομα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ(έρευνες,καταθέσεις,διαφημίσεις κλπ) έχουν ήδη πεθάνει.
Δυο εξαυτών με τον πιο πρωτότυπο θάνατο παγκοσμίως: του ενός άναψε το αυτοκίνητο ΠΟΡΣΕ εν κινήσει και το άλλο άναψε εν κινήσει το…μηχανάκι!Ενας τρίτος πέθανε απο καρδιά(…) και δυο ακόμα αυτοκτόνησαν επίσης με πρωτοφανή παγκοσμίως …πρωτοτυπία…