Αρχική Αθλητικα Ο ΠΑΟΚ “έφαγε” τον Πασχαλάκη και ο Αρης έφαγε με 4-2 τον...

Ο ΠΑΟΚ “έφαγε” τον Πασχαλάκη και ο Αρης έφαγε με 4-2 τον ΠΑΟΚ.Νίκησαν Βόλος-Ατρόμητος τι έγιεν στο κύπελλο Αγγλίας.

1662

Ο ΠΑΟΚ είχε (και έχει ακόμα;) έναν άριστο τερματοφύλακα ,βασικό και αναντικατάστατο και στην Εθνική Ελλάδας.Τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Για ανεξήγητο λόγο και ξαφνικά ο Πασχαλάκης μπήκε απο την ομάδα του στο ψυγείο και τη θέση του πήρε ο Ζίφκοβιτς ,μεταγραφή απο την Ξάνθη.

Και στο κρίσιμο(;) ντέρμπι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη ο Ζίφκοβιτς τρώει τέσσερα(4)γκολ σε τέσσερις προσπάθειες του Αρη, ο οποίος με την αγορά του διεθνή με την εθνική Ελλάδας Φιορίν Ντουρμισάϊ έπαιξε με τρεις παίκτες,(δηλαδή με τον Φετφατζίδη που κάνει για 5  ,τον Δεληζήση και τον Ντουρμισάϊ) Ελληνες στη σύνθεση του για πρώτη του για πρώτη φορά φέτος.

Τον Ντουρμισάϊ αγόρασε απο τον Ολυμπιακό (έπαιζε δανεικός στο Βέλγιο)λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ειδικά για το παιχνίδι αυτό ο Ολυμπιακός έκανε σφοδρή επίθεση στις αθλητικες αρχές γιατί όρισαν διαιτητή τον Παπαπέτρου, του οποίου συγγενής εργάζεται σε εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη.

Ο Παπαπέτρου δεν έδωσε ούτε ένα τόσο δα σφυριγματάκι στον ΠΑΟΚ.

Ισως με την παρουσία του τραγικού τερματοφύλακα Ζίβκοβιτς να μην χρειαζόταν και …όλα καλά!

Ολα; Θα μάθει η κοινή γνώμη γιατί εξαφανίστηκε ο καλύτερος Ελληνας τερματοφύλακας έτσι ξαφνικά;

Προφανώς μυρίζει κάτι σαν τις γνωστές αλαφουζιές,δηλαδή την εξαφάνιση παικτών που δεν υπέγραφαν το νέο συμβόλαιο που τους προτεινόταν.

Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν εδικαιούτο να πάρει ούτε ισοπαλία.Ο Αρης στην καυτή και κατάμεστη έδρα του ήταν πραγματικός πύρινος πολεμιστής και με τον Φετφατζίδη να φτάνει στις 6 ασίστ τσάκισε τον ΠΑΟΚ με 4-1.Ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με τον Ζβιντέρσκι  στο 10’και ο Αρης ισοφάρισε με τον Λάρσον στο 17΄

στη δεύτερη τελική του έβαλε και δεύτερο γκολ με τον Βέλεθ.Στο δεύτερο λεπτό του β ημιχρόνου έβαλε και τρίτο γκολ με τον Ρόουζ και στο 70΄τέταρτο γκολ με τον Σάσα.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 77 με τον τραγικό στο παινχίδι Μάτος…

Δεν υπάρχει υστερήσας απο τον Αρη και δεν υπάρχει κανείς που να διακρίθηκε απο τον ΠΑΟΚ.

“Ο ΠΑΟΚ έκανε καλό παιχνίδι,αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα κάτι που είχε ο Αρης και κέρδισε”

Ετσι ισχυρίζεται ο κ.Περέϊρα.

Δεν αναφερόμαστε στο γνωστό πορτογαλικό μυθιστόρημα ,αλλά στον προπονητή του ΠΑΟΚ…

Στο πρώτο ματς της ημέρας ο Βόλος νίκησε τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-1 προηγούμενος δυο φορές.Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ζοάο στο 79′

Με 2-1 νίκησε και ο Ατρόμητος τον Αστέρα με πέναλτυ που έδωσε στο 87 ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Σουάρεθ (2ο πέναλτυ φέτος) στον Βέλιο.Και ο διατητής VAR συμφώνησε ότι ο Σουάρεθ κράτησε με τα χέρια τον Βέλιο.

Είχε προηγηθεί ο Ατρόμητος με τον Μανούσο ,ισοφάρισε ο Μπαράλες ,δυο λεπτά μετά στο 78.

Η μάχη για τις θέσεις κορυφής φουντώνει με πολλές ομάδες διεκδικήτριες.

Στην Αγγλία είχαμε ματς κυπέλλου.Η Γιουνάϊτεντ πήρε 0-0 στην έδρα της Γούλβς και θα έχει επαναληπτικό στην έδρα της.Μάντσεστερ Σίτυ,Λέστερ,Σαουθάμπτον προκρίθηκαν με αντιπάλους απο την β κατηγορία,ενώ η Γουότφορντ ,με τον Χολέμπας τραυματία στις κερκίδες κέρδισε 3-0 την Τρανμίρ μέχρι το 65.Σε 22 λεπτά η Τρανμίρ που είναι 3ης κατηγορίας ισοφάρισε σε 3-3 και θα παιξουν στην έδρα της ξανά…