Αρχική Αθλητικα Ο ρατσιστής Τράμπ,ο δημοκράτης Βορίδης,η Θάνου και ο “γυιός του ανέμου”Κάρλ...

Ο ρατσιστής Τράμπ,ο δημοκράτης Βορίδης,η Θάνου και ο “γυιός του ανέμου”Κάρλ Λιούις!

1836

Ολίγα περι ρατσισμού και συναφών ,εντός και εκτός Ελλάδας.

Τα δικά μας ΜΜΕ προβάλλουν τη δήλωση του διάσημου Ολυμπιονίκη Κάρλ λιούς(9 χρυσα ολυμπιακά μετάλλια σε ταχύτητες και μήκος) ότι ο πρόεδρος Τράμπ είναι ρατσιστής και μισογύνης.

Φυσικά και καλά κάνουν και έχει δίκιο ο Λιούις.ΟΙ περίφημοι ” N.Y.Times”περνούν γενεές 14 τον Τράμπ και την εξουσία του και συνδέουν μάλιστα τους λόγους του με τα χιτλερικά αποβράσματα που αιματοκύλισαν τον Ελ Πάσο και το Ντεϊτον αυτές τις ημέρες σκοτώντας και “καταγγέλλοντας” αυτούς που δείχνει ο Τράμπ με τα λόγια του.

Τα δικα μας ΜΜΕ σε αυτά έχουν αντίληψη,ταχύτητα,ευθυκρισία.Αρκεί να αφορά ξένους ηγέτες και θα δημοσιεύσουν και λεπτεμέρειες αποτις σεξουαλικες παρενοχλήσεις τους και ονόματα και τα πάντα.

Πίσω στα δικά μας τώρα…

Προβάλλουν τα περισσότερα  πολυ θετικά ότι ο Κυριάκος θα πάει να δει τον Μακρόν(άρα και την Μπριζίτ που ειρωνεύονταν όταν έβλεπε τον Τσίπρα) και μετά θα έχει σοβαρές συζητήσεις με τον Τράμπ στο περιθώριο της συνέλευσης του ΟΗΕ.

Υπερήφανος γιαυτά δηλώνει και ο Μάκης Βορίδης.

Είναι τώρα Υπουργός.Παλαιότερα δεν ήταν.Τώρα ως υπουργός, με εκείνη την ιδιαίτερη ειρωνεία που είναι σήμα κατατεθέν του,χλευάζει την Θάνου που “γοητεύτηκε απο τον Τσίπρα και έγινε σύμβουλός του άμισθος”.

Η Θάνου βγήκε στα ΜΜΕ ,μίλησε για την υποκρισία να είναι όλοι οι πρώην δικαστικοί στις Ανεξάρτητες Αρχές,αλλά εκείνη δεν πρέπει γιατί ήταν δικαστής και άλλα παρόμοια.

Την έχουμε χρόνια σε εκτίμηση,αλλά ας μας συγχωρέσει που θα πούμε ότι είναι κάπως κούφιος ο λόγος της τώρα.

Τουλάχιστον να πει ποιανού δικηγόρος είναι ο βορίδης σε αυτό το μέγα σκάνδαλο που λέγεται ΕΝΕΡΓΚΑ ,ποιός τον απείλησε στο δικαστήριο και γιατί…

Σε ποιά Κόμματα ήταν στο παρελθόν,αν είχαν  αυτά τα κόμματα ρατσιστικές η χουντικές ή χιτλερικές αποχρώσεις…

Κοιτάξτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα της “Αυγής¨και της ΕΦ.ΣΥΝ” και θα βγάλετε συμπεράσματα…