Αρχική Αθλητικα ΠΑΟΚ,Ολυμπιακός ,ΑΕΚ έβαλαν 10-0,στο Μάνστεστερ τα αφεντικά είναι…μπέμπηδες,έπαιξαν Ελληνες στο εξωτερικό ,αλλά...

ΠΑΟΚ,Ολυμπιακός ,ΑΕΚ έβαλαν 10-0,στο Μάνστεστερ τα αφεντικά είναι…μπέμπηδες,έπαιξαν Ελληνες στο εξωτερικό ,αλλά γκολ δεν έβαλαν…

1408

ΠΑΟΚ,Ολυμπιακός ΑΕΚ έβαλαν 10 γκόλ συνολικά και κράτησαν μηδέν στο παθητικό απέναντι στην Ξάνθη(2-00 στο τέλος του μάτς) στο Αγρίνιο(0-3 στο ημίχρονο) και στον Πανιώνιο(5-0 με χατ τρικ του Ολιβέϊρα) αντίστοιχα.

Τα γκολ του Ολυμπιακού ο Ποντένσε και 2 ο ελ Αραμπί,ενώ του ΠΑΟΚ ο Σβιντέρσκι και ο Μπίσεσβαρ.

Στο Μάντσεστερ ο Σόλτσκιερ δικαιώνεται στο “κλάσσικο” της πόλης για την εμπιστοσύνη του στα πιτσιρίκια ,τα οποία δεν χάνουν ντέρμπι,αλλά χάνουν απο μικρομεσαίους.

Η Γιουναίτεντ νίκησε στην έδρα της Σιτυ με γκολ του ράσφορντ (πέναλτυ) και του Μαρσιάλ,ενώ στο τέλος του ματς έβαλε το 2-1 ο Οταμέντι.

Η Τότεναμ με τον Μουρίνιο έδειξε χαρακτήρα και φιλοδώρησε με ένα ηχηρό 5-0 την Μπάρνλεϊ με δυο γκολ του Χάρυ Κέην.

Η Εβερτον άλλαξε προπονητή και την πλήρωσε η Τσέλσι ,την οποία νίκησε με 3-1,ενώ η Λίβερπουλ που είναι απο τώρα σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια νίκησε εκτός 3-0 την Μπόρνμουθ.

Στο 0-0 της Γουότφορντ με την Κρίσταλ Πάλλας δεν ήταν στην αποστοή ο τραυματίας Χολέμπας.

Δεν έπαιξε ούτε ο Σταφυλίδης με την Χοφενχαϊμ στην ήττα με 3-1 απο τη Λειψία,αλλά το μάτς ήταν η νίκη της Γκλάντμπαχ  με 2-1 επι της Μπάγερν.Η νικήτρια πάει για πρωτάθλημα ,οι Βαυαροί είναι στην…6η θέση!

Ο Μανωλάς έπαιξε στο 1-1 της Νάπολι εκτός με την Ουντινέζε,ενώ ο ευθύμης κουλούρης αντικαταστάθηκε στο 74 στην ήττα της Τουλούζ εκτός με την Στρασμπούρ.

Ο Μανώλης Σιώπης και ο Μπακασέτας έπαιξαν κανονικά στην ήττα της Αλάνια σπο στην πόλη με 1-0 απο την Γαλατά,ενώ ο Χατζηδιάκος είναι τραυματίας και εκτός αποστολής στη νίκη της Αλκμααρ εκτός επι της Τσβόλε.

Ο Μήτρογλου ήταν στον πάγκο στο 5-0 της Αϊντχόβεν,επι της Σίταρντ.

Στην Ιταλία η Γιουβέντους ηττήθηκε με 3-1 στη Λάτσιο.Προηγήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο,ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου.Η Γιούβε έμεινε με 10 λόγω αποβολης του Κουαντράδο,έφαγε δεύτερο γκολ με παιδική άμυνα,η Λάτσιο έχασε πέναλτι με διπλή απόκρουση του Σέσνι και στη συνέχεια έβαλε άλλα δυο,αφού αν προπονητής της Γιουβε Μαουρίτσιο Σάρι είναι κατάλληλος για προπονητής της ,τότε ο …Χελάκης πρέπει να προπονήσει την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ μαζί…

Ο Λιονέλ Μέσι είχε χατ τρικ στο 5-2 επι της Μαγιόρκα και η Ρεάλ νίκησε 2-0 την Εσπανιόλ…

Για άνοδο στην Πρέμιερ Λίγκ καλπάζουν η Λίντς του Μπιέλσα και η Μπρόμγουϊτς που αποσπάστηκαν ενώ ακολουθεί με 5-7 βαθμούς η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη,η Μπρίστολ κλπ