Αρχική Αθλητικα ΠΑΟΚ -ΟΦΗ νίκησαν Ατρόμητο-Αγρίνιο.Τι έκαναν ως τωρα οι μεγάλοι της Ευρώπης.

ΠΑΟΚ -ΟΦΗ νίκησαν Ατρόμητο-Αγρίνιο.Τι έκαναν ως τωρα οι μεγάλοι της Ευρώπης.

1800

O ΠΑΟΚ επίσημα και με τη βούλα του διαιτητή νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο 3-2 και ο ο ΟΦΗ με επτά Ελληνες στην σύνθεσή του τον Παναιτωλικό (με ένα Ελληνα…) 3-1.

Γράφουμε επίσημα γιατί στις κάμερες την ώρα που ο Κρέσπο στις καθυστεηρσεις βάζει γκολ απο φάουλ με κεφαλιά η μπάλλα περνάει πάνω απο το κεφάλι του Βαρέλα, ο οποίος ήταν σε εμφανή θέση οφ σαϊντ.

Δυο λεπτά νωρίτερα ο Βαρέλα απο την ίδια θέση είχε βάλει ίδιο γκολ ,αλλά ακυρώθηκε γιατί το “ΜΗΧΑΝΗΜΑ” έδειξε οφ σάϊντ.

Τα γκολ οι Ακπομ, Μάτος(προηγήθηκε 2-0 ο ΠΑΟΚ) ισοφάρισε με δυο αριστουργηματικά γκολ ο Βέλιος,

Η Παρί Σεν Ζερμέν λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις απο τον διάσημο Νεϊμάρ, ο οποίος επανήλθε γιατι η ΜΠαρτσελόνα δεν βρήκε τρόπο να νομιμοποιήσει την παρανομία(υπέρβαση οικονομικών) της επαναγοράς του.το ψάχνει…

Οι φίλαθλοι της Παρί αρχικά τον αποδοκίμασαν έντονα στο γήπεδό τους,αλλά καθώς έβλεπαν ότι κανένας δεν μπορούσε να βάλει γκολ στην σθεναρή άμυνα της Στρασμπούρ στο τέλος έκαναν την ανάγκη φιλότιμο,κόλλησαν και το γυαλί και τον αποθέωσαν,ενώ εκείνος φαινόταν στο ύφος να έχει κρατούμενα…

Η Λίβερπουλ νίκησε 3-1 την Νιούκαστλ,η Τσέλσι 5-2 εκτός την  Γουλβς,η Τότενναμ 4-0 την Κρύσταλ Πάλλας ,που είχε νικήσει εκτός την Γιουνάϊτεντ την περασμένη αγωνιστική.Η Γιουναϊτεντ νίκησε 1-0 τη Λέστερ και ανάσανε.

Η Ντόρτμουντ στη Γερμανία διέλυσε την μπάγερ Λεβερκούζεν 4-0.

Ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε και πάλι αλλαγή αλλαγή στο τελευταίο 20άλεπτο με την Αϊντχόβεν,εναντίον της  Βίτεσε του Λάμπρου,αλλά την παράσταση σε όλη την Ευρώπη έκλεψε ο συμπαίκτης του Ντόνιελ μάλεν , ο οποίος έβαλε και τα πέντε γκολ στο 5-0.Τα δυο τελευταία με πέναλτυ μέχρι το 89 αφού ο προπονητής τον άφησε να μην χαλάσει η ρέντα του.

Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου είναι ισόβαθμη με τον Αγιαξ που κέρδισε 4-1(δυο γκολ ο Ταλιαφίκο)την Χέρενφεν.

Η Μπάγερν έμεινε στο 1-1 εκτός με την Λειψία και πάλι με σκορερ τον Λεβαντόφσκι

Πεντάρα έριξε και η Μπαρτσελόνα στη Βαλένθια ,αλλά χωρίς τον Μέσι και με τον Σουάρες ως αλλαγή να σκοράρει δις…Η Ρεάλ με 3-0 ημίχρονο κατάφερε να κερδίσει μόλις με 3-2 την Λεβάντε.

Η φιλόδοξη Ατλέτικο Μαδρίτης πούλησε τον ΓΚρισμάν στην Μπάρτσα και τον αμυντικό ογκόλιθο γκοντίν στην Ιντερ και έχασε καθαρά με 2-0 εκτός απο την Σοσιεδάδ…

Αντίθετα η Ιντερ αν δεν είχε τον Γκοντίν να προωθείται και να δίνει την σέντρα ασίστ στον Σένσι δεν θα κέρδιζε την Ουντινέζε με 1-0 παρότι η ομάδα του Ούντινε έμεινε απο το 35 με 10 παίκτες.

Η Νάπολι του Κώστα Μανωλά(δεν έπαιξε) κέρδισε με 2-0 την Σαμπντόρια με δυο  γκολ του Μέρτενς.