Αρχική Αθλητικα ΣΟΣ Ρατσισμός στη Λάρισα,νίκησε ο Ατρόμητος,τι έκαναν οι Ελληνες και οι Μεγάλοι...

ΣΟΣ Ρατσισμός στη Λάρισα,νίκησε ο Ατρόμητος,τι έκαναν οι Ελληνες και οι Μεγάλοι στο εξωτερικό.

1410

 

Τα ρατσιστικά συνθήματα που ανεγκέφαλα φασιστοειδή εκτόξευσαν κατά του Μπά ,μέσου του Αρη στο παιχνίδι Λάρισα -Αρης 0-0 επισκίασαν την αγωνιστική που ξεκίνησε.

Ο ποδοσφαιριστής έξαλλος πήγε να φύγει απο το γήπεδο,τον συγκράτησαν οι συμπάικτες και οι αντίπαλοι,αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη στο συγκεκριμένο γήπεδο και ο Αλ.Κούγιας θα πρέπει να πάρει μέτρα και να τα ανακοινώσει άμεσα…

Ο Ατρόμητος νίκησε  με γκολ του Γιακουμάκη στο τέλος τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ενισχύει τον …βαθμολογικό συνωστιμό.Απο την 4η μέχρι την 11η θέση τις ομάδες χωρίζουν μόνο 4 βαθμοί.Μάλιστα αν νικήσουν  οι ομάδες από την 8η ως την 10η θέση στο παιχνίδι που έχουν λιγότερο ,τότε από την 4η ως την 10η θέση θα υπάρχει διαφορά …ενός βαθμού!!!

 

Αγγλικά πράγματα λοιπόν και εδώ…Στην πραγματική Αγγλία η Σαουθάμπτον πήγαινε για υποβιβασμό πριν 2 μήνες.Τώρα “φονεύει” όλους τους πρωτοπόρους και έπιασε την Αρσεναλ στην 10 θέση της βαθμολογίας.Θυμα της σήμερα η Λέστερ και μάλιστα στην έδρα της Λέστερ,όπου την νίκησε με 2-1 με ανατροπή.

Η Γιουνάϊτεντ ξανά προς τα πάνω στο ασανσέρ.νίκησε την Νόργουϊτς με 4-0 στο γήπεδό της με δυο γκολ του Ράσφορντ και έφτασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε όλο το παιχνίδι της Αρσεναλ στην έδρα της Κρύσταλ Πάλλας ,αλλά η ομ΄δα του έμεινε στο 1-1.Ο Ομπαμεγιάγκ άνοιξε το σκόρ ,αλλά ήταν και μοιραίος,αφού μετά την ισοφάριση αποβλήθηκε και η Αρσεναλ δεν μπόρεσε να κερδίσει…

Η σίγουρη πρωταθλήτρια Λίβερπουλ νίκησε πολυ δύσκολα εκτός την δυνατή επι Μουρίνιο Τότεναμ με 1-0 και δεν έχει εμπόδιο στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Ιταλία η κατρακύλα της νάπολι συνεχίζεται.Με τον Γκατούζο στον πάγκο,τον Μανωλά στη σύνθεση έχασε 1-0 απο τη Λάτσιο,ενώ η Ιντερ μπήκε με φόρα στο γήπεδό της εναντίον της Αταλάντα ,έβαλε γκολ στο 4 (Λαουτάρο) και ..έκατσε.Η Αταλάντα ισοφάρισε στο τέλος και η Γιυβε με τον Κριστιάνο που πέτυχε χατ τρικ στην προηγούμενη αγωνιστική αν κερδίσει ξεφεύγει 2 βαθμούς.

Ο μεγάλος Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς έδωσε άλλη ώθηση στη Μίλαν που έχανε συνέχεια.Πήγε στην ισχυρή φέτος Κάλλιαρι και με γκολ δικό του(το 2ο) νίκησε 2-0 την τοπική ομάδα.

Πάθημα για την Τουλούζ του ευθύμη Κουλούρη στην έδρα της.Εχανε ,το γύρισε σε 2-1 στο ημίχρονο και στο 68 αντικατέστησε τον Κολούρη.Στο επόμενο δεκάλεπτο η Τουλούζε δέχθηκε..τρία γκολ και τελικά έχασε 5-2!

Ο Τάσος Δώνης έπαιξε 15 λετπά στο τέλος στην ήττα της ομάδας του Ρέϊμς από τη Νιμ