Αρχική Αθλητικα Σούπερ ο Μπάρκας,σούπερ μεταγραφές ο Ολυμπιακός,στον τελικό ο Νεϊμάρ καη παρέα της….Παρί!

Σούπερ ο Μπάρκας,σούπερ μεταγραφές ο Ολυμπιακός,στον τελικό ο Νεϊμάρ καη παρέα της….Παρί!

1352

Με το ντεπούτο του Βασίλη Μπάρκα στο Τσάμπιονς Λίγκ αρχίζουμε.Διότι ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Σέλτικ,κράτησε ανέπαφη την εστία του και η ομάδα του πέτυχε στην Γλασκώβη την ευρύτερη νίκη με 6-0 επι της ισλανδικής Ρέϊκιαβικ.

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς ,στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ η Παρί με Νεϊμάρ,Εμπαμπέ και Ντι Μαρία εξαρχής στην επιθετική τριπλέτα φιλοδώρησε με 3 γκολ την φιλόδοξη γερμανική Λειψία και προκρίθηκε στον τελικό.Αυριο μετά το μάτς της Μπάγερν με τη Λυόν θα ξέρει ποιόν έχει αντίπαλο και αν καταφέρει η Παρί και πάρει το πρωτάθλημα Ευρώπης θα είναι τεράστια επιτυχία για τον Νεϊμάρ,τον οποίο οι οπαδοί της Παρί αμφισβήτησαν, γιατί όσο νάναι κάτι απο τον Βιλανάκη τον δικό μας τόχει…

Η αμφισβήτηση έχει να κάνει με τις τάσεις φυγής που έδειξε ο πολύ σοβαρός στο γήπεδο,αλλά εντελώς ασόβαρος έξω απο αυτό Νεϊμάρ.

Εδωσε σήμερα μια ασίστ στα τρία γκολ,ήταν γενικά πολύ καλός ,οι Γερμανοί είχαν το νου τους στον Εμπαπέ,αλλά τη ζημιά την έκανε ο Μαρκίνιος και ο ντι Μαρία.Ο Βραζιλιάνος πέτυχε νωρίς (12) το πρώτο γκολ με  ασίστ του Αργεντινού.

Ο Ο Ντι Μαρία στο 42 έβαλε το δεύτερο με ασίστ του Νεϊμάρ και ο Μπερνάτ έβαλε στο 56 το 3ο με ασίστ του Ντι Μαρία.

Η Παρί έριξε στροφές στη συνέχεια μαζεύοντας δυνάμεις και κρύβοντας συστήματα καθώς στις εξέδρες ήταν κατάσκοποι της Μπάγερν ,αλλά και της Λυόν,την οποία όμως δεν φοβούνται οι Παριζιάνοι…

Στα αξιοσημείωτα το 5-0 στα προκριματικά του Ερυθρού Αστέρα και το μόλις 1-0 της Λέγκια Βαρσοβίας επί της βορειοιρλανδικής Λίνφιλντ.

ΗΧΗΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Στα εντός συνόρων,την ώρα που οι άλλες ομάδες μας σερβίρουν ως …παιχταράδες κάποια εντελώς άγνωστα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ονόματα(Σάντσεζ,Μάντσεζ,Λάντζεζ και άγνωστους Βαλκάνιους) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον περίφημο(έστω στα 35 του…) Ραφίνια που μετά μεγάλη καριέρα σε τεράστιες ομάδες της Ευρώπης(π.χ. Μπάγερν) έπαιζε στη Φλαμέγκο,όπου αγαπήθηκε τόσο,ώστε σήμερα τους αποχαιρέτισε με δημόσια κλάματα.

Ανακοίνωσε επίσης τον Χασε Χολέμπας, ο οποίος στα 35 του ολοκλήρωσε στην βρετανική Γουότφορντ μια άκρως επιτυχημένη ευρωπαϊκή καριέρα…