Αρχική Αθλητικα “Σπόρια” ναι, “λάδια” ναι,γυναίκες γιοκ στο Πρωτάθλημα Τύπου!

“Σπόρια” ναι, “λάδια” ναι,γυναίκες γιοκ στο Πρωτάθλημα Τύπου!

1505

Τα μάθατε τα νέα;

Ο Κανονισμος του Πρωταθλήματος τύπου δεν προβλέπει ρητά πουθενά ότι είναι πρωτάθλημα Ανδρών.

Και όταν δεν προβλέπει ο Κανονισμός αυτός , τότε ανατρέχουμε κάπου να συμπληρώσουμε το κενό.Αλλοι έχουν τη γνώμη ότι πρέπει να ανατρέξουμε στο Κεφάλαιο να δούμε αν ο Μάρξ και ο χρηματοδότης του ο Εγκελς είχε διδάξει κάτι σχετικό.Αλλοι έχουν τη γνώμη ότι ο Ανταμ Σμιθ και ο Κέϊνς θεωρούν οτι τα πάντα είναι Οικονομία και η Οικονομία πρέπει να είναι ελεύθερη.

Ελεύθερη γυναικών όμως ή ελεύθερη μετά γυναικών;Γρίφος…

Οπότε το πιο κοντινό θεωρήθηκε απο την πλειοψηφία το πόνημα του ΚΑΠ,μη μας ζητάτε λεπτομέρειες,δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι,κάτι έχει να κάνει με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Εκείνος λέει ότι το ποδόσφαιρο το επαγγελματικό προβλέπει αμιγώς ανδρικές και αμιγώς γυναικείες ομάδες…

 

(Η φωτογραφία είναι άσχετη,αλλά αφού δεν έχει στο πρωτάθλημα τύπου γυναίκες βάζουμε απο το στίβο και όλα καλά…)

Πρόβλημα ως τώρα δεν υπήρξε γιατί η Σεμένυα και στο στίβο είναι και στη Νότια Αφρική.Δεν είναι του ποδοσφαίρου…

Μην τα πολυλογούμε στο Πρωτάθλημα Τύπου συνάδελφος γυναίκα δεν θα παίξει…Γιατρίνα ναι,διαιτήτρια ναι ,μέσα χορτάρι να μην πατήσει και ας είναι και πλαστικό και ας είναι και πολύ όμορφη.”Οχι” και μάλιστα δυνατό σαν αυτό του 1940 μέρες που είναι…

Η πολύ ωραία πρωτοβουλία του ΣΠΟΡ FM βρήκε τοίχο και πάμε για του χρόνου να τροποποιηθεί ο Κανονισμός.Τόσο αυστηρό είναι το Πρωτάθλημα Τύπου.Ποιάς ποιότητας είναι;

Στο γήπεδο που βρεθήκαμε και σήμερα ακούσαμε κάτι βρισιές και γυρίσαμε στην κερκίδα.Ηταν άδεια.Μας φάνηκαν ότι τα τσιμέντα κοκκίνισαν απο τις βρισιές.Πρόβλημά τους.Το πρωτάθλημα Τύπου είναι αυστηρό και δεν ασχολείται με τσιμέντα.

Κατά τα άλλα έγιναν πολύ ωραία ματς.ΟΙ Ατρομιτίστας σάρωσαν την δοξασμένη(στο βαθύ,πολύ …μέλλον) Ntaskaspress με 3-0 και οι ηττημένοι για παρηγοριά έψαχαν να βρουν τον Ιβιτσα Οσιμ να τους θυμίσει ένα γνωμικό που είπε για τη μπάλλα.

Το γαρ πολύ της θλίψεως…

Και στα άλλα μας είχαμε θέματα με τα “σπόρια” και τα “λάδια”…

Στο ματς  των μεγαθηρίων  ΑΝΤΕΝΝΑ και ΑΞΙΟΝ μόιρασαν τα “σπόρια” στο 1-1.Ομως ο Γιαννάκης ο Αβραμίδης έπιασε πέναλτυ στο 1-0 και μετά ισοφάρισε ο ΑΞΙΟΝ και μάλσιτα προς το τέλος.

Ελάτε όμως που και στο ματς ΣΕΗ(Ηθοποιοί) με ΣΠΟΡ FM και ο Γιαννάκης ο Αϊβάζης (η ηθοποιάρα ντεεε) έπιασε κι αυτός πέναλτυ,αλλά οι ηθοποιοί και κέρδισαν(2-1) και τραυματίστηκε πολύ ο Κωσταβάρας του ΣΠΟΡ…

Που είναι το θέμα;

Ο Αϊβάζης είναι επαγγελματίας κυνηγός (και) των γκολ.

Ο Αβραμίδης είναι επαγγελματίας αποκρουστής των γκολ.

Πως γίνεται να πιάνουν την ίδια αγωνιστική και οι δυο πέναλτυ;

Αλλες σατανικές “συμπτώσεις”:

1.έχουν και οι δυο μαλλιά πυκνά και καθόλου καράφλα και αποτελούν γυναικείο στόχο.

2.Το όνομά τους αρχίζει απο Α ,έχει Β και τελειώνει σε “ης”.

3.Είναι και οι δυο άνω του 1.87 ύψος και άνω των …τόσων κιλών.

Συμπέρασμα: οι ηθοποιοί ήξεραν ότι ο Αβραμίδης πιάνει πέναλτυ,αντέγραψαν τα βασικά και αντικανονικά εμπόδισαν τον ΣΠΟΡ FM να πάρει και εκείνος όσα σπόρια πήρε ο Αβραμίδης.

Προφανές είναι ότι το μάτς πρέπει να κατακυρωθεί στον ΣΠΟΡ ,αλλά και εμάς τους λοιπούς δεν μας συμφέρει.Καλύτερα μια ισοπαλία για να χάσουν βαθμούς και οι δυο.

Στα άλλα ματς προέκυψαν επίσης μεγάλα θέματα.

Ξαφνικά η Γραμματεία Αθλητισμού έκρυψε τον Κουτσούμπα που έβαζε τα γκολ και εμφάνισε τον Παπαϊωάννου,ο οποίος έβαλε 4 στο 7-0 επι της “ΒΕΡΓΙΝΑ”.Λογικότατα ο Βαγγέλης Ο Λογοθέτης είπε πως θα παραιτηθεί για 70η φορά και λογικότατα για 70η φορά θα τον μεταπείσουμε να μην παραιτηθεί.

Εκτός και αν αποδειχθεί ότι υπάρχει θέμα με …λάδι.

Τι είναι  το λάδι;Αυτό που λαδώνει…

Πέντε-εφτά  πολύ βασικοί παίκτες σε διάφορες ομάδες (ΓΓΑ,Ntaskaspress,iefimerida,SPORTIME κλπ)απουσίαζαν και είπαν ότι πήγαν να μαζέψουν ελιές.

Ομως απο τι ελιές τι βγαίνει;Λάδι. Οταν πέφτει λάδωμα με τι πέφτει; Με λάδι!Αρα;

Ηδη ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια και τώρα γίνεται έλεγχος σε διόδια και εθνικούς δρόμους για να φανεί και αν πέρασαν(αυτοί που πήγαν ,λέει,για ελιές απο Παρασκευή,ενώ ο Λογοθέτης πάει Δευτέρα…) με τα αυτοκίνητα,τι ώρα,ποιούς είχαν μέσα κλπ.

Η έρευνα ειναι κρίσιμη, γιατί το σκορ ΑΛΦΑ-IEFIMERIDA 6-0 ,SPORTIME -ΑΥΓΗ 1-2 έχουν κάτι συνθηματικό: Ποιό είναι το διπλάσιο του 3;Το 6.Αν μετρήσεις το 1-2 πόσα γκολ είναι συνολικά; Είναι 3. Στο ματς (Ατρομιτίστας κλπ)με το 3-0 πόσα μπήκαν συνολικά;Τρία!Τυχαία όλα αυτά;

Αντε και…καλό Μαραθώνιο!