Αρχική Αθλητικα Συγκρουση γιγάντων στο Πρωτάθλημα Τύπου-Αντέγραψαν το θρίλερ του ΟΑΚΑ,και έβαλαν στη μέση...

Συγκρουση γιγάντων στο Πρωτάθλημα Τύπου-Αντέγραψαν το θρίλερ του ΟΑΚΑ,και έβαλαν στη μέση τον Μπράντ Πίτ και την Τζένιφερ

1575

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σύγκρουση γιγάντων στο τερέν,στις πλάγιες γραμμές,στο “κόουτσιγκ” στο παρασκήνιο και παραστάσεις ηθοποιών που μπερδεύουν τους πάντες τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο στο πρωτάθλημα Τύπου.

Στος μάτς θρίλερ(το καλύτερο της δεκαετίας) ΠΑΟ-Ολυμπιακού έγιναν πράματα και θάματα και τα γράψαμε.Μέχρι συγχαρητήρια αντάλλαξαν οι δυο ομάδες ,εκεί που περίμεναν πολλοί να στείλει ο ένας στον άλλο…φέρετρα,όπως παλιά στον χαμένο του ντέρμπι.

Αυτό που ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ είδαμε ήταν ότι στο ΟΑΚΑ πίσω απο τον πάγκο του Πιτίνο ήταν ο Γιώργος Σταματάκος ντυμένος “συγγενής” του Ταϊρις Ράϊς.

Και πάνω στην οροφή,ακριβώς πάνω απο τον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν κρυμένος στην οροφή ο Γιώργος Χελάκης με ένα κινητό στο χέρι και ένα “ντρόουν-στέλθ”.

Στα μπετά  του υπο κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ ήταν κρυμμένος με άλλο κινητό ο Νίκος Κατσαρός.Είχε καπελάκι στυλό στο χέρι και σημείωνε.

Απο μακριά ο δορυφόρος έπιασε ότι κύκλωνε συνέχεια το όνομα “Παπαϊωάνου”.Πονηριά τελικά.Οποιος τον έπιανε θα έλεγε ότι κάνει προσομηειώσεις να βρεί που κα κάθεται όταν γίνει το γήπεδο ο Μίμης Παπαϊωάννου,η δόξα της ΑΕΚ της Ελλάδας κλπ

Ξεπατίκωσαν λοιπόν  το “κόουτσιγκ” των δυο πάγκων που ήταν τόσο άριστο,ώστε η ΝΟΒΑ (καθ υπόδειξιν Χελάκη …) έλεγε στα σχόλια για να ακούσουν οι ξένοι διαιτητές ότι το δίκαιο αποτέλεσμα μεταξύ ΠΑΟ-ΘΡΥΛΟΥ θα ήταν ισοπαλία…

Ομως εμείς τα καταγράφαμε γιατί την επομένη πρωϊ-πρωί είχαμε σύγκρουση των γιγάντων αυτών στο γήπεδο.

Ο καλύτερος παίκτης της Γραμματείας ,ο Παπαϊωάννου εξουδετερώθηκε πλήρως.Άρα…να οι σημειώσεις…

Αυτή τη φθορά ο ΓΓΑ την ισοφάρισε βγάζοντας πάλι κρυφό παίκτη τον Κουτσούμπα.Ο Χελάκης το ανταπέδωσε βγάζοντας τον Σωτηρακόπουλο.Μπροστά 2-0 ο Χελάκης.Ισοφάρισε ο Σταματάκος.Κλείνουν το μάτι ο ένας στον άλλο απο τους πάγκους.

Βάζει γκολ ο Σταματάκος,ισοφαρίζει ο Χελάκης.Ξανακλείνουν το μάτι και μετά απο λίγο σφυρίζει τη λήξη ο διατητής.Τώρα πιά τα προσχήματα δεν κρατιούνται.Οι δυο γίγαντες δεν μπορούν να κρυφτούν καθώς φεύγουν αγκαλιασμένοι απο το γήπεδο με το 3-3 SPORT FM-ΓΓΑ!!!

Δηλαδή το 99-93 του ΟΑΚΑ όλο τριάρια δεν έχει;3χ3ίσον 9 δεν κάνει;Πως θα μας κρυφτούν;Αυτό που υποδείκνυαν στη ΝΟΒΑ(ισοπαλία) δεν έκαναν;

Οι ηθοποιοί ,δηλαδή η ομάδα τους έχουν “θέματα” πάντα στις γιορτές.

Αυτή τη φορά είχαν ομάδα που κατέβηκε στο γήπεδο με 12 παίκτες-ηθοποιούς για διάφορους λόγους.Και έπαιζαν με το ΑΞΙΟΝ που είναι πολύ δυνατή ομάδα.

Δήλωσαν περίλυποι και ανόρεχτοι να παίξουν διότι είπαν ότι ο Φραγκολιάς είναι στην εντατική(της Μυκόνου είπαν…) ο Φλεσόπουλος(μόνιμος σκόρερ)δηλώθηκε τραυματίας γιατί ,λέει,γυρίζουν ταινία με προσομειώσεις του μετώπου στη Συρία και ο Αϊβάζης δεν κατέβηκε,διότι,λέει,ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα(της ηθοποιίας;) και είχε ένα ραντεβού με τον Μπράντ Πίτ, το οποίο δεν μπορούσε να χάσει.Διότι ο Μπράντ ,ο Πίτ,έμαθε ότι η Τζένιφερ ,η Άνιστον ήταν φίλη της Κορινθίου και έβαλε τον Αίβάζη,να μιλήσει στην Κορινθίου,να μιλήσει αυτή στη Τζένιφερ που είναι και απο κοντινά χωριά να τα ξαναφτιάξει μαζί του γιατί υποφέρει απο κατάθλιψη.

Με τα κλαψουρίσματα αυτά τρυπώνει ο Αντώνης ο Χατζής ,μοιράζει τη φωτογραφία που βλέπετε,τους αποκοιμίζει και χώνει 2 γκολ στο πι και φι.

Το ΑΞΙΟΝ υπερομάδα,ξύπονησε κάποια στιγμή απο την ηχηρή σφαλιάρα και έβαλε τρία.

Ετσι ανασάναμε εμείς στο “ντασκέϊκοπρεσσ” διότι προς στιγμήν πήγαν να μας χαλάσουν τα “κουμάντα” που είχαμε κάνει στο ντέρμπι( υπάρχει και ένα με τον Τοτό…) με τον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Πιέσαμε να φέρουν και να βάλουν μέσα την Μπιζόγλη για να πάρουμε το ματς στα χαρτιά και να τους αφαιρεθούν και βαθμοί.

Δεχθήκαμε να μην τη φέρουν,να μην έρθει ο βασικός τερματοφύλακας Γιάννης Αβραμίδης και στο β ημίχρονο να προσποιηθούν τραυματισμούς και να μείνουν με 10 παίκτες.Τι να έκαναν μπροστά στο αριστοτεχνικό μας στρίμωγμα;Δέχθηκαν με στόχο να μην αφαιρεθούν οι βαθμοί…’Ετσι εκεί που είχαμε πάρει και μεγάλες σακκούλες να βάλουμε κάμποσα γκολ πιστεύοντας ότι δεν θα υποκύψουν στον εκβιασμό βρεθήκαμε να κερδίζουμε 2-0 το παιχνίδι!

Πως κάναμε όλα αυτά τα παρασκήνια;Βάλαμε μπροστά μια παλιά δόξα των γηπέδων και του Ολυμπιακού Λιοσίων ,τον Γιώργη Μανδηλά.Ηταν στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι και φρόντισε να τηρηθούν οι συμφωνίες…

Η θυσία μεγάλη.Ο Γιώργης δεν πήγε στο παιχνίδι του γυιού του Νίκου με την Αυγή,αλλά εκ των υστέρων μας είπε ότι ήταν “κανονισμένο και εκεί” και ο ΑΛΦΑ κέρδισε την  Αυγή 4-1…

Η μεγάλη έκπληξη έγινε στο ΒΕΡΓΙΝΑ-iefimerida 4-0.

Ακόμα κάνουν ταυτοπροσωπίες γιατί μερικοί παίκτες της χαμένης…εμοιαζαν πολύ με μερικούς καλούς παίκτες του νικητή!

Οταν ο Δρακωτός άνοιξε το σκορ ήταν μόνος,ενώ έπρεπε να τον μαρκάρουν.Το 2-0 ο Κριτής με σλάλομ ενώ έπρεπε να δουλέψει το σύστημα “σλάλομ εσύ;κλαδευτήρι εμείς”!Κάπως έτσι τώρα ψάχνουμε και αυτό και το ματς των ατρόμητων  ATROMITISTAS στην …Ταϋλάνδη,όπου είναι οι καλές στοιχηματικές εταιρείες.

Οι ατρόμητοι έχασαν 5-1 από το SPORTIME,και ως δικαιολογία προέβαλαν ότι έπαιξαν με 10 παίκτες γιατί οι άλλοι είχαν δουλειές.

Αυτό το ματς θα το ψάξουμε εμείς πολύ γιατί στο μεταξύ μας παιχνίδι 2-3 παίκτες των “Ατρόμητων μας αγριοκοίταζαν…Και με την ήττα τους μας κυνηγάει to SPORTTIME…