Αρχική Θέμα Σφαλιάρα “Ζιμπάμπουε” σε παρα-δημοσιογράφους και πολιτικούς από Εφέτες-Τουλουπάκη!

Σφαλιάρα “Ζιμπάμπουε” σε παρα-δημοσιογράφους και πολιτικούς από Εφέτες-Τουλουπάκη!

1717

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ηχηρή ξεγυριστή σφαλιάρα στα παπαγαλάκια της ΠΑΡΑ-δημοσιογραφίας που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα από την Εισαγγελία Διαφθοράς,συνολικά και απο το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Η σφαλιάρα αφορά και την πλειοψηφία της Προανακριτικής Επιτροπής ,η οποία κάνει πως δεν καταλαβαίνει αυτά που καταλαβαίνουν …αιώνες τώρα στη …Ζιμπάμπουε.

Οτι δηλαδή ούτε στοιχεία έχουν για προανακριτική επιτροπή αυτής της μορφής,ούτε η πλειοψηφία μπορεί ποτέ σε ένα κοινοβούλιο να αποβάλει την μειοψηφία οριστικά για οποιοδήποτε λόγο.

Εξαίρεση αποτελούσαν τα χουντικά και ολοκληρωτικά κοινοβούλια της Ιστορίας,τα οποία δεν αναγνώριζαν άλλα κόμματα και μειοψηφίες.

Η σφαλιάρα είναι το βούλευμα που βλέπετε και έχει αριθμό 1538/2019.Το σημειώνουμε για εκείνους που παριστάνουν ότι δεν μπορούν να το βρουν και άρα δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την τροπή που πήρε το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Με το βούλευμα αυτό τρεις Εφέτες (κ.κ.Φωτοπούλου-Ιωάννου,Πασσίση,Καραγιάννη) και η Εισαγγελέας Εφετών κ.Μουζάκη κρίνουν ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά της η Εισαγγελία Διαφθοράς και οι εισαγγελείς κ.κ.Νζτουρας-Μανώλης(Επίκουροι) και η Εισαγγελέας Διαφθοράς κ.Τουλουπάκη,αφού όσα έκαναν και κάνουν έχουν την έγκριση του Επόπτη Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και δεν έχουν αδικήσει με προσχεδιασμένες και αστήρικτες κατηγορίες κανέναν πολιτικό και μεταξύ αυτών τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος επιχείρησε να καρατομήσει την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς κ.Ελένη Τουλουπάκη.

Ως “μπαλτά” για την καρατόμηση χρησιμοποίησε τις καταθέσεις -στοιχεία κλπ που εισέφεραν οι Εισαγγελείς κ.κ.Αγγελής(Α.ΠΑΓΟΥ) και Ελένη Ράϊκου(Εφετών) στρεφόμενοι εναντίον της κ.Τουλουπάκη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος χρησιμοποίησε  τις καταθέσεις αυτές,καθώς  και ισχυρισμούς δυο μαρτύρων,των κ.κ.Μανιαδάκη και Μανία για να στηρίξει την αίτηση εξαίρεσης,άρα καρατόμησης από την υπόθεση της κ.Τουλουπάκη.

Γιατί αναφερόμαστε στη Ζιμπάμπουε και πάλι;

Διότι πιστεύουμε ότι μόνο εκεί θα διαβάζαμε το εξής:

“…Ο μάρτυρας Ν.Μανίας αναφέρει ότι δεν του αναγνώσθηκε η κατάθεσή του στον 19ο Πταισματοδίκη πριν την υπογράψει,με αποτέλεσμα να μην έχει ακριβή εικόνα για τα όσα κατέθεσε”!!!

Επι δεκαετίες καταθέτουμε σε πταισματοδίκες και ποτέ,κανένας,δεν μας έβαλε να υπογράψουμε πριν την διαβάσουμε προσεκτικά μετά την ολοκλήρωσή της.Ποτέ!!!Κανένας!!!

Αν έτυχε στον εν λόγω μάρτυρα,κάτι που ούτε στη Ζιμπάμπουε συνέβη μπορεί να το αποδείξει;Δηλαδή έκανε μήνυση και πότε στον Πταισματοδίκη;Εκανε αναφορά και πότε;Ανάκληση των όσων είπε σε άλλο δικαστικό λειτουργό δεν φτάνει για να αποδείξει ότι κατέθεσε τυφλά,ένας μάλιστα με μυαλό τόσο καλό,ώστε να είναι στελεχάρα σε καυτό υπουργείο,όπως αυτό της Υγείας,όπου τα χρήματα  τρέχουν-σύμφωνα με όνειρο που βλέπουμε συχνά- στους διαδρόμους και πολλοί κάνουν πιρουέτες να τα αποφύγουν.

Για να μην σας ζαλίζουμε με τις νομικές διατυπώσεις  οι εφέτες όχι μόνο γράφουν ότι δεν έδωσαν αποδεικτικά στοιχεία οι κ.κ.Αγγελής και Ράίκου σε όσα είπαν,αλλά ότι η πρόταση της Προανακριτικής Επιτροπής στηρίζεται κυρίως στις καταθέσεις των κ.κ.Αγγελή και Ράϊκου,μέχρι σήμερα δεν έχουν αξιολογηθεί ως προς την αξιοπιστία τους και αποτελούν θέμα διερεύνησης.

Τι λέει μέχρι τώρα η πλειοψηφία της Βουλής και τα παπαγαλάκια της ΠΑΡΑ-δημοσιογραφίας;

Οτι όσα έχουν πει οι κ.κ.Αγγελής και Ράϊκου είναι σοβαρότατα,αποδεδειγμένα και παίρνουν το κεφάλι της κ.Τουλουπάκη.

Κατά την Ι.Μάνδρου κιόλας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ η κ.Τουλουπάκη έχει ΉΔΗ κληθεί να δώσει εξηγήσεις,ως ύποπτη τέλεσης αδικήματος,δηλαδή κατηγορούμενη!!!

Από το βούλευμα των Εφετών τίθεται μέγα θέμα για την προανακριτική.

Αν του χρόνου ένας Εισαγγελέας γράψει ότι ήταν έωλος(που δεν ήταν) ο ισχυρισμός του πρώην Υπουργού και βουλευτή Κώστα Τζαβάρα με δημόσιες δηλώσεις του περί ζημίας δυο δις στο σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ θα κάνουν Προανακριτική Επιτροπή γιατί κάποιοι κουκούλωσαν τη ζημιά και ο κ.Τζαβάρας ,ως μέλος  της Νέας Δημοκρατίας,της Επιτροπής κλπ όφειλε (ή το ήξερε) και να το καταγγείλει;

δεν αναφερόμαστε τυχαία στην υπόθεση.

Τότε η Νέα Δημοκρατία μας τροφοδοτούσε με δηλώσεις και στοιχεία για μίζες στη ΖΗΜΕΝΣ,έδειχνε το ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ και σήμερα ,όπως γνωρίζουμε είναι σφιχταγκαλιασμένοι,εμείς εκτεθειμένοι να λέμε ότι υπήρχε τεράστιο σκάνδαλο,οι “τραπεζίτες” με τα βραχιολάκια και οι Χριστοφοράκοι-Καραβέλες  ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ και όλα καλά.

Τα ίδια και στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής(του ΚΕΕΛΠΝΟ) ,ο δικηγόρος του Δημοσίου,η Εισαγγελέας είπαν ότι τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη,αλλά ΔΕΝ τους υποχρέωσαν να αφήσουν κάτω τη γίδα.

Ετσι και τα λεφτά είναι χαμένα,και οι παρανομίες αποδεδειγμένες και κανέναν απο δαύτους ΔΕΝ καταγγέλλουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ.

Ο πρώην Υπουργός Υγείας  Γιώργος Σούρλας έχει καταγγείλει ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν με τεράστιο ποσό για να διευκολύνει κλπ.

Είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που πέρασε απο το Υπουργείο Υγείας και έκανε τέτοια αποκάλυψη-καταγγελία.

Οι υπόλοιποι προσβάλλουν και την νοημοσύνη πιθήκων λέγοντας ότι οι γιατροί ΤΑ ΠΗΡΑΝ απο τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και οι υπουργοί Υγείας ΔΕΝ έκαναν ποτέ τέτοια καταγγελία γιατί ΔΕΝ ήξεραν(οι καψεροί…) τίποτα.

Πως είναι τόσο καλοί νοικοκύρηδες στα οικονομικά των σπιτιών τους και τόσο …απληροφόρητοι οι καημένοι στα Υπουργεία;

Κάποιοι απο δαύτους πλάσαραν ως νοικοκύρη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο,όταν σάρωνε τα πάντα….Εκείνος ο δικηγόρος του μισθού μέχρι τα 35-40 και μεγιστάνας αίφνης…