Αρχική Αθλητικα Σφοδρή επίθεση Βαζέχα στον Αλαφούζο για τα “εγκλήματα” στον ΠΑΟ!

Σφοδρή επίθεση Βαζέχα στον Αλαφούζο για τα “εγκλήματα” στον ΠΑΟ!

1497

 

Σφοδρή επίθεση στον “καπετάνιο” του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε η μεγαλύτερη σύγχρονη σημαία του ΠΑΟ,ο Κριστόφ Βαζέχα και του καταλόγισε ευθύνες για το χάλι του ΠΑΟ.

Μίλησε για “χαμένα” αποδυτήρια,αλλά προφανώς η λέξη “καπετάνιος” χρησιμοποιήθηκε κατ αντιστοιχία με τον παλαιό ιδιοκτήτη εφοπλιστή Γ.Βαρδινογιάννη,κατευθύνεται στον εφοπλιστή Γ.Αλαφούζο.

Αφορμή η σφαγιαστική διαιτησία στους φετινούς αγώνες του ΠΑΟ,τα ίδια πρόσωπα που χρησιμοποιούνται και οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις.

Ιδιαίτερα αναφέρονται στον διαιτητή(;) Σκουλά, ο οποίος ήταν ο τυφλός διαιτητής του αγωνιστικού χώρου στη Λαμία και αφού δεν έδωσε ξεκάθαρο πέναλτυ -χέρι του Βύντρα που έγινε μπροστά του άφησε τη φάση και στην επίθεση η Λαμία έβαλε γκολ.

Ακριβώς το ίδιο και στην διαβόητη για τον ΠΑΟ Ριζούπολη.Εκεί ο διαιτητής(;)Σκουλάς ήταν στο μηχάνημα VAR και αφού καταλόγισε οφ σάϊντ σε ένα κανονικό γκολ του ΠΑΟ στην εξέλιξη άφησε ένα καθαρό οφ σάϊντ και εξελίχθηκε σε γκολ εναντίον του ΠΑΟ στο τελευταίο λεπτό.Στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο διαιτητής Κομίνης γνωστός απο το παρελθόν για τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟ εναντίον του…

Τι έλεγε ο Αλαφούζος για τις σφαγές  του ΠΑΟ απο “διαιτητές”επί ΣΥΡΙΖΑ;

Οτι αυτές γίνονται γιατί εκείνος είναι φανατικός υποστηρικτής του Μητσοτάκη και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η Δούρου τον σφάζουν στα γήπεδα και δεν τον βιηθούν στη Λεωφόρο.

Επι ΣΥΡΙΖΑ όμως ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που πήρε τηλεοπτική άδεια .ΠΡΩΤΟΣ των πρώτων!Επομένως προφανές το παραμύθι και της δήθεν πολεμικής και της δήθεν έλλειψης χρημάτων.

Επι του φανατικού του φίλου Μητσοτάκη γίνονται αυτά που διαβάσατε και η λεωφόρος είναι εκτός χρήσης.

Τι λέει στην ανακοίνωση ο Αλαφούζος;Οτι φταίνε οι διαιτητές.Και επαναλαμβάνει τις αθλιότητες που έκανε με παίκτες.οπως ο Ρισβάνης,τώρα λέγεται Χατζηγιοβάνης,οι αγορές παικτών είναι νεαροί που δεν έχουν βρει ομάδα κλπ.

Στην Ισπανία έγινε κακή χρήση του μηχανήματος σε πέναλτι που δεν έκανε ο Σιόβας της Λεγανιές.Καταλογίστηκε και η πρόεδρος της Λεγανιές χαλάει τον κόσμο και καλά κάνει.

Ο Αλαφούζος ,αν και παλαιότερα ήταν λαλίστατος και απο τα …μικρόφωνα του ΣΚΑΙ τώρα μένει στις ανακοινώσεις που θα ξεχαστούν σατ επομενα 24ωρα και η χρονιά του ΠΑΟ είναι και πάλι καταστροφική.

Ποιά είναι η ερμηνεία;

Προφανής.Ο Αλαφούζος έχει “πουλήσει” στα παρασκήνια τον ΠΑΟ.Είναι αδιανόητο επι του επιστήθιου φίλου του Μητσοτάκη να συμβαίνουν τα ίδια.

Για “κάλυψη” του Αλαφούζου ,εμφανίστηκε μετά καιρό ο Σάββας Θεοδωρίδης.Εκανε δηλώσεις για σφαγή του Ολυμπιακού απο την διαιτησία και ζήτησε να φύγουν οι ηγεσίες ΕΠΟ-διαιτητών κλπ.

Γιατί το έκανε;

Για να φύγουν τα φώτα απο τον Αλαφούζο και τον ΠΑΟ και να μην φύγει καμία ηγεσία.

Ποιόν συμφέρει αυτό;

Πρωτίστως τον Αλαφούζο,αφού είναι προφανές ότι στον ΠΑΟ εκτελεί αποστολή.Αυτή είναι η σωστότερη ερμηνεία της σφοδρής επίθεσης που έκανε ο Κριστόφ Βαζέχα στον “καπετάνιο του ΠΑΟ”…

ΥΓ Φυσικά δεν βάζουμε τυχαία την φωτογραφία…