Αρχική Αθλητικα Τεσσάρα ο Ολυμπιακός,1-1 ο ΠΑΟ με ΟΦΗ,2-1 η ΑΕΚ ,1-1 ο Ατρόμητος.

Τεσσάρα ο Ολυμπιακός,1-1 ο ΠΑΟ με ΟΦΗ,2-1 η ΑΕΚ ,1-1 ο Ατρόμητος.

1428

Ορισμένα πράγματα φωνάζουν απο μακριά και φωνάζουν εκκωφαντικά.Επομένως όποιος δεν τα ακούει έχει κάποιο(πρόσκαιρο;0 πρόβλημα.

Στο ματς του ΠΑΟ με τον ΟΦΗ ο Ολλανδός στόπερ Σένκεφελντ φαινόταν ότι έχει πνευματικό πρόβλημα.Πήρε κάρτα και συνέχισε το ίδιο βιολί να μιλάει στον διαιτητή ως να πρόκειται να τον…σουβλίσει.Ο προπονητής μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον αρπάζει απο το αυτί,του το βγάζει,το δίνει να το φάει και τον στέλνει αιμοφυρτο στα αποδυτήρια.Και αν μπει εκεί και τον βρεί ακόμα να μουρμουράει τον στέλνει στο αεροδρόμιο και στο σπίτι του οριστικά και αμετάκλητα.

Ο ΠΑΟ με πλήρη υπεροχή σε ένα μάτς που ήλεγχε είχε επιλέξει αντί να βάλει τον Τρεχαγυρευόπουλο στοπερ να επαναφέρει ένα σούργελο της θέσης αυτής με το όνομα Νούνες.Και ο συνήθως ένας ,απομονωμένος επιθετικός του ΟΦΗ στα στοπερ του ΠΑΟ έκανε πάρτι.Κέρδισε αμέτρητα φάουλ,αμέτρητα κόρνερ απο το πουθενά.Προφανής η αμυντική λειτουργία.

Αποβλήθηκε ο Σένκεφελντ.Και οι συγγενείς του στην ολλανδία,το έβλεπαν απο το δορυφόρο και είχαν τηλεφωνήσει να γίνει αλλαγή πριον αποβληθεί…

Οταν έπαιζε με 10 πάικτες ο ΠΑΟ έγινε καλύτερος καθώς έβαλε τον Ζαχίντ στη θέση του Μπουζούκη και με σύστημα 3-4-2 ανέβηκε ψηλά με ρίσκο.

Ο Χρήστος Δώνης που έτρωγε σίδερα σε όλα το ματς,είχε ένα δοκάρι,πήρε πέναλτυ και το έβαλε ο Μακέντα.Τελικό 1-1

Πάντως ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη,αν στα στοπερ υπήρχε καλύτερη διαχειριση.

Ο Ολυμπιακός στο 37 κέρδιζε 4-0(δυο ο Μασούρας,σουντανλι,Ελ Αραμπί) τη Λάρισα σε ένα ματς που δεν αντέχει στην κριτική και κεκλεισμένων των θυρών.Τελικό 4-1 με τον Ουάρντα.

Στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός ήταν ψυχωμένος και θα μπρούσε να πάριε την πρώτη του νίκησ το πρωτάθλημα.Τελικό 0-0

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-1(Μάνταλος,Λιβάϊα) τον Αστέρα,αλλά στο τέλος την έσωσε ο Τσιντώτας με απίθανη απόκρουση σε κεφαλιά του Φερνάντες που είχε βάλει και το γκολ

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 84 με τον Βέλιο τη Λαμία(72 Τουράμ) που είχε προηγηθεί στο Περιστέρι