Αρχική Γυναικα Το Χαστούκι της Δικαιοσύνης στο πρίγκηπα-γυιό της Νταϊάνα και τα απίστευτα σεξοσκάνδαλα...

Το Χαστούκι της Δικαιοσύνης στο πρίγκηπα-γυιό της Νταϊάνα και τα απίστευτα σεξοσκάνδαλα της ηγεσίας των ΗΠΑ!

2831

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

“Κάτω από την πολύ ωραία και φανταχτερή επιφάνεια οι περισσότερες οικογένειες αυτής της πολιτικής και κοινωνικής εξουσίας είναι σάπιες και τα σεξουαλικά σκάνδαλα μεταξύ τους δεν έχουν κανένα όριο” ακούγεται να λέει ένας βασικός πρωταγωνιστής στην οσκαρική ταινία “ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ”.

Αυτός ο κανόνας φαίνεται να επιβεβαιώνεται συνεχώς ,όχι μόνο με δημοσιογραφικές έρευνες και αποκαλύψεις όσο και με δικαστικές αποφάσεις στις ανοιχτές δυτικού τύπου εξουσίες,από τη δυτική Ευρώπη μέχρι τις ΗΠΑ.

Μια τέτοια απόφαση εκδόθηκε εναντίον του πιο συζητημένου τον τελευταίο καιρό “πριγκηπικού” ζευγαριού,δηλαδή του γυιού της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας Χάρι και της αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μάρκλ.

Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ,στις ΗΠΑ,ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν,ο οποίος δηλώνει φιλέλληνας ,όσο κανένας άλλος στα 77 του χρόνια αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ,μετά απο μεγάλη θητεία ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.Και βρίσκεται αντιμέτωπος όχι με μία ,αλλά με 7-8 καταγγελίες ότι όταν ήταν νέος παρενόχλησε σεξουαλικά ισάριθμες νεαρές γυναίκες!

Η πιο επίμονη η Τάρα Ρίντ μετά 30 χρόνια και αφού άφησε ανενόχλητο τον Μπάϊντεν,όσο ήταν Αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα όχι μόνο περιγράφει η ίδια πως “την κόλλησε με βία στον τοίχο και έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα και μέσα στο εσώρουχό της”,αλλά επιστρατεύει τώρα(…)τον αδελφό της,2-3 τότε συνομίληκες φίλες της,μια γειτόνισα και ίσως και άλλες ,οι οποίες δηλώνουν ότι, τότε, πράγματι τους είχε εκμυστηρευτεί η νεαρή Τάρα την παρενόχληση από τον ,τότε,52χρονο Μπάϊντεν.

Το πολιτικό σύστημα στις ΗΠΑ είναι “ανοιχτό” σε παλιές “μνήμες” και ο Μπάϊντεν θα μπορούσε όχι μόνο να χάσει τις εκλογές απο αυτά,αλλά και να παραιτηθεί αν κάποια γυναίκα παρουσιάσει “ανάρμοστα” πειστήρια,δηλαδή φωτογραφίες,επιστολές,αποδείξεις χρημάτων…

Και ο ,επίσης δηλωμένος φιλέλλην,Κλίντον αρνιόταν τις κατηγορίες της Λεβίνσκι μέχρι που εκείνη παρουσίασε το φόρεμα με τον “λεκέ” που είχε φυλάξει καλά με την συμβουλή μιας φίλης της,η οποία είχε επίσης σχέση με τον Κλίντον στον παρελθόν.

Μαζί με την Λεβίνσκι,άλλες 4-5 γυναίκες κατήγγειλαν τον Κλίντον για ” σεξουαλική παρενόχληση- εκμετάλλευση” της θέσης του,ενώ μία,η Τζένιφερ Φλάουερς,περιέγραφε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε όλο τον κόσμο με παρότρυνση του δημοσιογράφου Λάρι Κίγκ (στον οποίο πολλοί Ελληνες δημοσιογράφοι θέλουν ,λέει,να μοιάσουν, αλλά μόνο στη δόξα και στο χρήμα και όχι στις αποκαλύψεις….)πως έκανε σεξ με τον Κλίντον στον πάνω όροφο του σπιτιού του κατά την διάρκεια δεξίωσης με την Χίλαρυ κάτω…

Ο Τράμπ,αντίπαλος του Μπάϊντεν βρήκε την ευκαιρία να “περπατήσει” το θέμα λέγοντας του “φιλικά” να σηκωθεί όρθιος και να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που δημοσιεύονται σε “φυλλάδες”,όπως οι “Νιού Γιόρκ Τάϊμς”,η “Ουάσιγκτον Πόστ”,το “Ρόϊτερς” ,δηλαδή οι αντίστοιχες… “ΕΣΠΡΕΣΣΟ” του κόσμου τούτου…

Αν σηκωθεί πολύ το θέμα αυτό απο πλευράς Τράμπ,τότε είναι βέβαιο ότι οι Δημοκρατικοί θα επαναφέρουν την υπόθεση παιδεραστίας,σεξουαλικών οργίων του Επστάϊν,φίλου του Τράμπ,του Κλίντον,αλλά και “συμμαχητή” των οργίων με τον πρίγκηπα Ανδρέα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Ο Ανδρέας(πάνω με τη Βασίλισσα) ,θείος του Χάρι,ήδη κατηγορείται στη Βρετανία και στις ΗΠΑ παο συγκεκριμένη γυναίκα που υποστηρίζει ότι όντας ανήλικη την παρέσυρε στο κρεβάτι “της παρέας”.

Ο Επστάϊν ,κατά τον ιατροδικαστή της οικογένειας δολοφονήθηκε στις φυλακές της Νέας Υόρκης και έτσι έκλεισε για πάντα το στόμα του.

Ο πρίγκηπας Χάρι δήλωσε αηδιασμένος με το κυνηγητό της μητέρας του λαίδης “Ντι” από τα “ταμπλόϊντ” της Βρετανίας και γιαυτό έφυγε από το Λονδίνο και την βασλική οικογένεια για να εγκατασταθεί κάπου στην …”αθώα” Καλλιφόρνια,πιθανόν στο ακόμα πιο “αθώο”Λος Αντζελες,όπου η συζυγός του διακρίθηκε ως ηθοποιός.

Πράγματι τα παιδιά σε νεαρή ηλικία ,στα “χρόνια της αθωότητας” τραυματίζονται βαριά και πληρώνουν τα “ονόματα” και τη ζωή των γονιών τους.

Η λαίδη “Ντι” δεν επέζησε του κυνηγητού,αλλά το καλό  όνομα που δημιούργησε με τις σοβαρές παγκόσμιας εμβέλειας ακτιβιστικές της ενέργειες παραμένει. Επεδίωξε την σύγκρουση με τα ανάκτορα και σε ηθικό επίπεδο κέρδισε τις εντυπώσεις,αφού αντίπαλος ήταν η απεχθής κακομούτσουνη Καμίλα.Αναδείχθηκε σε “θύμα προδοσίας”,αλλά αν δεν είχε το πρόσωπο και το συγκεκριμένο βλέμμα μαζί με το μυαλό,δεν υπήρχε κανένα περιθώριο νίκης.

Ηταν 16χρονη όταν άρχισε να…πολιορκεί τον καλύτερο γαμπρό του κόσμου,τον Κάρολο και βρισκόταν συνεχώς δίπλα του…Πως το κατάφερνε;

Δεν ήταν δύσκολο,θράσος και έλλειψη αρχών χρειαζόταν…Ο Κάρολος είχε δεσμό με την…19χρονη αδελφή της!!!Ηταν δυο κόρες  της αριστοκρατικής και σε επίπεδο γονέων διεφθαρμένης και προβληματικής οικογένειας Σπένσερ,η οποία κάθε τόσο ήταν στα επίσης ανοιχτά σε κάθε είδους διαφθορά ανάκτορα…

Οσοι-και λόγω του κοροναϊού-είχαν την ευκαιρία να δουν τη σειρά ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ και τις αφηγήσεις της ίδιας της Νταϊάνα στα ομώνυμα “ντοκυμαντέρ”(δεν υπάρχει πουθενά η προδομένη αδελφή της…)καταλαβαίνουν καλά ,ότι πραγματικά θύματα ήταν τα δυο παιδιά του Καρόλου και της (προφανώς δολοφονημένης…) Νταϊάνα.

Ο γυιός της Χάρι αποφάσισε να σπάσει τα δεσμά με την οικογένεια και αφού με την συζυγό του υπέβαλαν αγωγή κατά του Ομίλου της εφημερίδας DAILLY MAIL μετακόμισαν εκτός βασιλικής οικογένειας στις ΗΠΑ.

Η εφημερίδα δημοσίευσε ιδιωτικές επιστολές μεταξύ του ζέυγους και του πατέρα της Μέγκαν Μάρκλ.

Αδιανόητα “εγκλήματα” για τους Ελληνες Λάρρυ”πέρασε και δεν ακούμπησε” Κίγκ.

Η Μέγκαν προσέλαβε τον καλύτερο και πιο ακριβό δικηγόρο της Βρετανίας Ντέϊβιντ Σέρμπορν και κατέφυγε στην Δικαιοσύνη της Βρετανίας  κατηγορώντας την εφημερίδα γία όσα φαντάζεστε και δεν φαντάζεστε.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας δικαίωσε πλήρως τον εκδότη  του δημοσιογραφικού ομίλου με τον δικαστή Γουόρμπαι να απορρίπτει τους ισχυρισμούς της Μέγκαν ως «άσχετους» και μάλιστα την υποχρεώνει να πληρώσει το διόλου ευκταφρόνητο ποσό των 50.000 λιρών στην εφημερίδα.

Αδιανόητα πράγματα για την…ελληνική Δικαιοσύνη που θα είχε φυσικά …κλείσει την εφημερίδα για ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ,ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ και ό,τι συναφές υπάρχει…

«Δεν θεωρώ ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί στοιχειοθετούν την υπόθεση»…είπε ο δικαστής κάνοντας “κιμά” και τον φημισμένο δικηγόρο…
« Προχωρήσαμε στη δημοσίευση διότι αυτή είναι η αποστολή του Τύπου.Υπάρχει τεράστιο και νόμιμο δημόσιο ενδιαφέρον, για τα όσα συμβαίνουν στη βασιλική οικογένεια και τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις των μελών της,” υποστήριξε η πλευρά της εφημερίδας.

 

Οταν η Μέγκαν κατέθεσε την αγωγή ο σύζυγος και πρίγκηπας Χάρι
έκανε μια συγκινητική δημόσια τοποθέτηση και κατηγόρησε τα  ΜΜΕ για υπέρμετρη και αχρείαστη σκληρότητα-προπαγάνδα και υποστήριξε ότι αυτά είναι υπεύθυνα για τον διασυρμό που είχε βιώσει η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων.

Από την πλευρά της, η «Mail” είχε απορρίψει όλες τις σε βάρος της κατηγορίες και υποστήριξε ότι η βασιλική οικογένεια απολαμβάνει απίστευτων προνομίων και οικονομικής χλιδής για να βρίσκεται ως αντάλλαγμα συνεχώς σε μία γυάλα διαφανή,η οποία να εκπέμπει θετικά μηνύματα στο λαό.Ετσι και όποιος μπαίνει στη βασιλική οικογένεια πρέπει και να είναι και να φαίνεται άξιος αυτών των προνομίων ,χωρίς “αβατα” ιδιωτικής ζωής από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι και την τελευταία ημέρα κλπ

Ο 75χρονος πατέρας της Μέγκαν είχε αρνηθεί να παραστεί στον “βασιλικό” γάμο της κόρης του γιατί δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις και είχε στείλει γράμμα στην Μέγκαν στο οποίο κρατώντας προσχήματα υποστήριξε  ότι, για λόγους υγείας, δεν μπορεί να παραστεί στο γάμο τον Απρίλιο του 2018.

Ο Μάρκλ είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς και μεταξύ άλλων έγραφε ότι οι γιατροί τον είχαν συμβουλεύσει να μην ταξιδέψει.

Τότε ο πρίγκιπας Χάρι του έστειλε ένα γράμμα, στο οποίο υποστήριζε  ότι στη ζωή του και με τη στάση του έχει βλάψει την κόρη του.Ο Χάρι δεν κράτησε καν προσχήματα και έτσι δεν αναφέρθηκε καθόλου στην υγεία του πεθερού του.ε

Ο Αμερικανός τότε του απάντησε με δηκτικό τρόπο και μεταξύ άλλων του έγραψε:

«Δεν έχω κάνει τίποτα για να βλάψω την Μέγκαν ή κάποιον άλλο … Λυπάμαι που η καρδιακή προσβολή που υπέστην είναι… ταλαιπωρία για σένα»!!!