Αρχική Αθλητικα Το VAR ,ήττα της ΑΕΚ και ξήλωμα,αγχωτική νίκη ΠΑΟΚ,ισοπαλία Ατρόμητου,ήττα Πανιώνιου!

Το VAR ,ήττα της ΑΕΚ και ξήλωμα,αγχωτική νίκη ΠΑΟΚ,ισοπαλία Ατρόμητου,ήττα Πανιώνιου!

2038

 

 

Οσοι απο την κοινή γνώμη ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο καταλαίνουν απο την πρώτη αγωνιστική γιατί στην Ελλάδα υπήρχε λυσσασμένη αντίδραση των διαπλεκομένων συμφερόντων στη χρήση του  VAR…

Χωρίς αυτά τα μηχανήματα η διαφορά των ομάδων είναι μέρα με τη νύχτα,υπέρ των μεγάλων.

Με το μηχάνημα η διαφορά είναι είτε ανύπαρκτη ,είτε στο ένα γκολ υπέρ η κατά.

Οι ομάδες που “σάρωναν” στις μεταγραφές και πήραν παικταράδες ήταν οι “πέντε μεγάλοι”.Οι τρεις της Αθήνας και οι δυο της Θεσσαλονίκης.Ιδιαίτερα Ολυμπιακός -ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι δυο πρώτοι νίκησαν με την ψυχή στο στόμα τον Αστέρα και το Παναιτωλικό με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ με κάποιον Ζεράλδες να μην καταλαβαίνει που βρίσκεται,αλλά να μάχεται για το επόμενο συμβόλαιό του και να αποβάλλεται στο μισάωρο στο ΟΑΚΑ έχασε απο την Ξάνθη με 2-1 και μείωσε στο 90 όταν αποφάσισε να βάλει και Ελληνες στον αγωνιστικό χώρο για να καταλαβαίνουν απο κερκίδα.

Ο Πανιώνιος έχασε απο το Βόλο στη Νέα Σμύρνη με 2-1 και με τη χρήση του μηχανήματος ,ο Ατρόμητος με το μηχάνημα έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Λάρισα.

Εχουν να δουν τα μάτια μας κι άλλα ,καθώς οι διαιτητές δεν κάνουν χρήση του μηχανήματος και σε άλλες φάσεις,κάτι που θα γίνει στο επόμενο διάστημα.

Ηδη το “μηχάνημα” ξήλωσε απο την πρώτη αγωνιστική το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ με προπονητή Καρντόσο,Λυμπερόπουλο,Δημητριάδη καθώς μετά την ήττα απο την ξάνθη ο ΔημΜελισσανίδης βλέποντας την ΑΕΚ να παραπαίει παντού έσπευσε να προλάβει και δήλωσε ότι “φεύγουν όλοι”!!!