Αρχική Αθλητικα Χ για Ολυμπιακό και άλλους τρεις-Γκολ ο Χατζηδιάκος,εκπλήξεις στην Ευρώπη.

Χ για Ολυμπιακό και άλλους τρεις-Γκολ ο Χατζηδιάκος,εκπλήξεις στην Ευρώπη.

1475

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος απο την Ξάνθη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Είχε 14 τελικές ,έναντι 3.Και το αποτέλεσμα ήταν 0-0 στο γήπεδο της ακριτικής ομάδας ,η οποία κατάφερε και πάλι να πάρει καλό αποτέλεσμα,δεδομένης της αποδοσης,απο μεγάλη ομάδα.Και με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα πήρε τη νίκη αν και είχε το ένα τρίτο και λιγότερο στην κατοχή της μπάλλας και το 1/4 των τελικών προσπαθειών.

Ε και;

Το ποδόσφαιρο έχει μόνο μια αξιοπιστία σε αριθμούς.Πόσα γκολ μπαίνουν.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με τρεις Ελληνες η κάθε μία στη σύνθεσή της και τελείωσαν με τα καθιερωμένα παράπονα,τα οποία είχαν μικρή και συνηθισμένη σε ευρωπαϊκά γήπεδα βάση.

Η διαφορά είναι ότι με την λεκτική υπερβολή και κακοποίηση των εννοιών,με τους ελάχιστους Ελληνες που παίζουν οι θεατές είναι σταθερά λίγοι σε σχέση με τα ευρωπαϊκά.Πχ. γεμίζουν τα γήπεδα της Ολλανδίας για να δουν τον…Παυλίδη ,τον Βρουσάϊ ,τον Βλαχοδήμο,τον Σάμαρη και στην Ελλάδα είναι καμιά δεκαριά και ο κούκος για να δουν ξένους απο το κάτω-κάτω ράφι.

Στο άλλο ματς της ημέρας ακόμα χειρότερα.Ο Αρης κατέβασε 19άδα(μαζί με τον προπονητή) στη Νέα Σμύρνη και απο αυτούς οι 16 ήταν …ξενοι! Εν τέλει έπαιξε ένας Ελληνας.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με 8 Ελληνες και στο 41 τραυματίσθηκε ο ένας απο τους ξένους(Μαξίμοβιτς) και αντικαταστάθηκε απο τον Μιλόγεβιτς.

Μέσα σε 7 αγωνιστικά λεπτά ο Μιλόγεβιτς πήρε 2 κίτρινες και αποβλήθηκε!

Τελικό σκορ 1-1.Ο Πανιώνιος προηγήθηκε αν και με 10 με τον Αρτσε και ο Αρης ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος με τον Ρόουζ…

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το μπάμ έγινε στην Φραγκφούρτη,όπου η Αϊντραχτ συνέτριψε την Μπάγερν απο τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπόατεγκ.

Ο προπονητής της Κόβατς είδε την πρώην ομάδα του να τον φιλοδωρεί με 5 γκολ,ανταπέδωσε 1 με τον Λεβαντόφσκι και στην κορυφή η Γκλάντμπαχ που νίκησε εκτός έδρας την Λεβερκούζεν.

Στην Αγγλία η Λίβερπουλ είδε το χάρο στα μάτια της Αστον Βίλα και νίκησε τελικά με 2-1 μα γκολ στο 85(Ρόμπερτσον) και στις καθυστερησεις από τον Μανέ.Ετσι προηγείται με 6 βαθμούς της Σίτυ ,η οποία επίσης νίκησε(2-) με ανατροπή την Σαουθάμπτον στην έδρα της,4 λεπτά πριν το τέλος.Η Αρσεναλ έμεινε στο 1-1 στο γήπεδό της με την Γούλβς,η Τσέλσι νίκησε εκτός την Γουότφορντ (δεν έπαιξε ο Χολέμπας) επίσης με 2-1.Η Γιουνάϊτνε το βιολί της ήττας απο μικρούς.Αυτή τη φορά έχασε απο την Μπόρνμουθ με 1-0και δείχνει ότι με τους μεγάλους τα καταφέρνουν καλύτερα τα πιτσιρίκια της..

Οι μεγάλοι δεν υπάρχουν πια,τους πάτησαν οι μικροί τραγούδησαν και νοτιότερα.Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε στην ουραγό Ντιζόν.και η Λιόν νίκησε δυσκολα με 3-2 στην έδρα της τουλούζ,στην οποία έπαιξε σε όλο το ματς χωρίς να σκοράρει ο Ευθλυμης Κουλούρης.Στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα,ούτε στις…τουαλέττες!

Η Μαρσέϊγ νίκησε τη λιλ 2-1.

Νοτιότερα η Λεβάντε τσάκισε την Μπαρτσελόνα με 3-1 και η Ρεάλ δεν μπόρεσε στη Μαδρίτη να νικήσει την Μπέτις.Ατλέτικο και σεβίλλη έμειναν στο 1-1 και απο ένα βαθμο πίσω απο τις ισόβαθμες Μπάρτσα και Ρεάλ.

Ο Μανωλάς έπαιξε σε ολο το παιχνίδι στην ρώμη εναντίον της παλαιάς του ομάδας,αλλά παρά την υπεροχή της η Νάπολι ηττήθηκε 2-1.

Στο Τορίνο η Γιουβε νίκησε την ομώνυμη γηπεδούχο με 1-0 και η Ιντερ εκτός έδρας με γκολ του Λουκάκου στο 90 νίκησε στην Μπολόνια 2-1

 

Γκολ ο διεθνής στοπερ μας 22χρονος Χατζηδιάκος και με αυτό άνοιξε το σκορ η Αλμααρ στο τελικό 3-0 επι της Τβέντε που έπαιζε με 10.

Αντίθετα ο Μήτρογλου έπαιξε για πρώτη φορά 35 λετπά,χωρίς να σκοράρει στο εκτός έδρας 2-2 της ΑΊΝΤΧΌΒΕΝ με την Σπάρτα.

Στην Τουρκία η πρωτοπόρος Αλάνιασπορ έμεινε στο 0-0 με την Μπασάκσεχιρ και κινδυνεύει να μείνει ένα βαθμο πίσω απο την κορυφή αν νικήσει η Φενέρ.Επαιξαν σε όλο το ματς οι Τζαβέλλας,Σιώπης,και Μπακασέτας στην ομάδα ,η οποία έπαιζε με 2 Τούρκους στη σύνθεσή της…