Αρχική Διεθνη 21χρονος αιματοκύλισε(τουλάχιστον 22 νεκροί) εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο!

21χρονος αιματοκύλισε(τουλάχιστον 22 νεκροί) εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο!

1916

Εγινε …Τέξας στο Τέξας με την χειρότερη έννοια του όρου.

Ενας 21χρονος απο την πόλη του Ντάλλας,όπου το 1963 δολοφονήθηκε ο Τζων Κέννεντι απο τον Λη Χάρβευ Οσβαλντ,που ενεργούσε για λογαριασμο του Τζάκ Ρούμπινς, ο οποίος δολοφονήθηκε αμέσως μετά και  ενεργούσε για λογαριασμό άλλου που δεν έχει εντοπιθεί,αιματοκύλισε το WALLMART SUPER CENTER για να διαμαρτυρηθεί ,όπως γράφει σε μανιφέστο “για την εισβολή ισπανόφωνων απο τη Λατινική Αμερική.

Στο πολυκατάστημα είχε αρχικά σχηματισθεί η εντύπωση ότι επιτέθηκε αριθμός ενόπλων,πιθανόν τρεις, αδιακρίτως κατά των πελατών και υπαλλήλων.

Αυτή η εντύπωση ξεκίνησε απο το Δήμαρχο της πόλης.

«Τρεις είναι οι συλληφθέντες» και «αρκετοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε ο δήμαρχος  Ντι Μάγκρο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ενώ ο ο αναπληρωτής κυβερνήτης της αμερικανικής Πολιτείας Ντάν Πάτρικ τόνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται «κάπου μεταξύ 15 με 20, χωρίς να γνωρίζουμε επακριβώς τον αριθμό των νεκρών».

«Σήμερα η κοινότητα του Ελ Πάσο επλήγη από μία φρικαλέα και παράλογη πράξη βίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ.

Από τον Λευκό Οίκο ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την ένοπλη επίθεση και εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Επίσης με τον κυβερνήτη Άμποτ επικοινώνησε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπιλ Μπαρ.

Μεταξύ 15 με 25 είναι ο αριθμός των ανθρώπων που επλήγησαν και πιθανώς πολλοί είναι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο του Τέξας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνήτη της αμερικανικής Πολιτείας.

Μέχρι σήμερα τι ορωλι είχε επιβεβαιωθεί ο θάνατος 22 ατόμων,ενώ αρκετοί είναι σοβαρά τραυματίες

Ο Ένοπλος Πάτρικ Κρούσιους άνοιξε πυρ εναντίον όσων βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο στο Τέξας. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν  λόγο για 18 θύματα.Σύμφωνα με όσα έχουμν κυκλοφορήσει, ο Crusius έχει επηρεαστεί από τον δράστη του μακελειού στα τεμένη της πόλης Christchurch της Νέας Ζηλανδίας τον Μάρτιο, όταν περισσότεροι από 50 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του.

Ο ίδιος ο Κρούσιους σε “μανιφέστο” , χαρακτηρίζει την ενέργειά του στο Walmart σαν «απάντηση στην ισπανόφωνη εισβολή στο Τέξας» και εκφράζει εξτρεμιστικές απόψεις, υποστηρίζοντας τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας.

Ηδη κάνει το γύρο του κόσμου η φωτογραφία(κάτω) με το αμήχανο βλέμμα του μακελλάρη στο περιπολικό και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν είχε και συνεργό στην αποτρόπαιη πράξη της δολοφονίας Αμερικανών πολιτών ,τουριστών κλπ σε ένδειξη “διαμαρτυρίας” για εισβολή ξένων…