Αρχική Αθλητικα Αγριος πόλεμος Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με στόχο τον υποβιβασμό !

Αγριος πόλεμος Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με στόχο τον υποβιβασμό !

1528

Χτυπήματα για νοκ άουτ απο το ελληνικό πρωτάθλημα υπόσχονται απο τον Ολυμπιακό εναντίον του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης με νομική βάση την πολυιδιοκτησία.

Υποστηρίζουν ότι τα έγγραφα που παρουσιάζονται μέσω του καναλιού ΟΝΕ του Βαγγ/Μαρινάκη αποδεικνύουν πολυιδιοκτησία,δηλαδή ιδιοκτησία της οικογένειας Σαββίδη επι της Ξάνθης.

Βασικό επιχείρημα η εξαγορά των αθλητικών εγκαταστάσεων με ξενοδοχείο της Ξάνθης απο εταιρεία , η οποία σχετίζεται μεσω συγγενικής αλυσσίδας με τον Ιβάν Σαββίδη,ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Αν αποδειχθεί ιδιοκτησία αυτόματα έφυγαν και οι δυο ομάδες απο το πρωτάθλημα με υποβιβασμό κλπ.

Ιδιοκτήτες της Ξάνθης εμφανίζονται ο επιχειρηματίας στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων Χρήστος Πανόπουλος και ο Νο 1 επιχειρηματίας εμπορίας αυτοκινήτων με κορωνίδα την Σιτροέν Π.Συγγελίδης.

Όποιος λάβει υπόψη του τα έγγραφα οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πράγματι θα αποδειχθεί η ύπαρξη αλυσσίδας.

Ομως στις περιπτώσεις αυτές ο διάβολος (ή ο Άγιος λέμε εμείς…) είναι στις λεπτομέρειες.

Σε ποιού την πλευρά;

Η πλευρά Σαββίδη είναι κάθετη ότι όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση συνιδιοκτησίας,αλλά όλα αυτά τα έγγραφα εξετάσθηκαν πριν ένα χρόνο απο την αρμόδια ελεγκτική αρχή και,διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ΝΟΜΙΚΟ εμπόδιο και έτσι προχώρησαν όλοι και όλα.

Εγινε λάθος έλεγχος και ξέφυγε κάποια λεπτομέρεια που δεν δημιουργεί ΗΘΙΚΟ,αλλά ΝΟΜΙΚΟ εμπόδιο;

Απο ποιόν ξέφυγε;Από την ελεγκτική αρχή,οπότε εκείνη και όχι οι δυο ομάδες έχει την ευθύνη;

Το απέκρυψαν οι δυο ομάδες,οπότε εκείνες έχουν την ευθύνη;

Τόσο απο την πλευρά του Ολυμπιακού,όσο και απο την πλευρά του ΠΑΟΚ τονίζουν ότι το θέμα αυτό θα λυθεί στη Δικαιοσύνη.

Βέβαια η Δικαιοσύνη λύνει ΝΟΜΙΚΑ προβλήματα και όχι ΗΘΙΚΑ.

Ετσι μέχρι τώρα η Δικαιοσύνη έμεινε μακριά απο τα θέματα των ομάδων δορυφόρων ή ομάδων με εικονική ιδιοκτησία και άγνωστο χρηματοδότη,φαινόμενο πολύ εκτεταμένο στην Ελλάδα και ΠΡΙΝ εμφανισθεί στο προσκήνιο ο Ιβάν Σαββίδης.

Η ένταση πυροδοτήθηκε μεταξύ των δυο ομάδων και απο το ντέρμπι της Κυριακής.Η έκθεση της Αστυνομίας καίει τον Ολυμπιακό καταγράφοντες διαπιστευμένους ανθρώπους του,ως δράστες επιθέσεων εναντίον της αποστολής του ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας.

Αν αυτό αποδειχθεί τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών .Μεταξύ των παιχνιδιών και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ…

Οι άγριες κόντρες μόλις άρχισαν σε αυτό το επίπεδο.Μέχρι τώρα είχε τεθεί το θέμα των δικαστικών διώξεων κατά Μαρινάκη για τα θέματα των στημένων και του ναρκόπλοιου.

Ο ΠΑΟΚ επιτέθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη,τον οποίο θεωρεί προέκταση του Βαγγ.Μαρινάκη μέσω ,προφανώς της Ντόρας Μπακογιάννη στενός συνεργάτης της οποίας ήταν στο δικό της κόμμα.

Λεπτομέρεια: η οικογένεια Συγγελίδη είχε ενεργή παρουσία στο παρελθόν στην ευρύτερη ολυμπιακή οικογένεια…