Αρχική Αθλητικα Αθλητικά:Πρόκριση ΑΕΚ ,Ντόρια ο “special one” Μουρίνιο!

Αθλητικά:Πρόκριση ΑΕΚ ,Ντόρια ο “special one” Μουρίνιο!

1354

 

Τα καλά νέα  είναι(και)για την Ελλάδα στον αθλητισμό και αυτά  είναι ότι η ΑΕΚ προκρίθηκε στους 8 του Τσάμπιονς Λίγκ στο μπάσκετ νικώντας και στη Γερμανία την βόνη με 90-86.

Τα κακά νέα είναι για τον άλλοτε νικητή σε όλα τον περίφημο SPECIAL ONE τον προπονητή της Τότεναμ Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο με την κόρη του σε εκδήλωση.

 

Αποκλείστηκε εντελώς άδοξα από μια εμπορική εταιρεία την διαβόητη Ρέντ Μπουλ,η οποία βρίσκεται πίσω απο την ομάδα της Λειψίας Γερμανίας.

Απλά είναι τόσο αποκρουστικές οι πρακτικές της στο χώρο του ποδοσφαίρου,ωστε ανγακάστηκε να αλλάξει το όνομα της ομάδας για να πηγαίνουν κάμποσοι στο γήπεδο.

Ομάδα που είναι στο “ψηλό ράφι” της Γερμανίας,αλλά με παίκτες άγνωστους,εκτός του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος δεν έκανε και τίποτα στο αποψινό εμφατικό 3-0 επι της Τότεναμ.

Αντίθετα τα δυο πρώτα γκολ έβαλε ένας άγνωστος αυστραικός μέσος ,ο Σάμπιτζερ,ο πρώτος Αυστριακός που βάζει δυο γκολ σε τέτοιο επίπεδο του Τσάμπιονς Λίγκ.

Δεν μπορεί να ξέχασε ο Μουρίνιο την προπονητική που τον καταξίωσε σε κάθε ομάδα που πήγαινε.Τι συμβαίνει;Δεν βρίσκει τη χημεία στην ομάδα ή μήπως ο ίδιος ανέβηκε τόσο ψηλά,ώστε ζαλισμένος δεν μπορεί να βρει χημεία με το ποδοσφαιρικό υλικό που έχει στη διάθεσή του;

Το επιχείρημα ότι δεν έχει σπουδαίους παίκτες δεν υπάρχει.ΟΙ παίκτες της Λειψίας,η οποία τον απέκλεισε μ συνολικο 4-0 είναι πολύ πιο άσημοι και φτηνοί από τους δικούς του.

Αρα το πρόβλημα είναι δικό του.

Στο άλλο μας η Αταλάντα ξαναέβαλε 4 γκολ,αυτή τη φορά εκτός έδρας και με τον ίδιο παίκτη,τον Ιλισιτς.Τα δυο με πέναλτυ.Νίκησε την ισχυρή Βαλένθια με 4-3 στην Ισπανία,κεκλεισμένων των θυρών και με συνολικό σκορ  8-4 πέρασε στην επόμενη φάση.

Την Τετάρτη το βράδυ ακολουθούν τα παιχνίδια Λίβερπουλ-Ατλέτικο(0-1 το πρώτο) και Παρί-Ντόρτμουντ(1-2) ενώ για το πρωτάθλημα Αγγλίας παίζουν Μάνστεστερ Σίτυ Αρσεναλ