Αρχική Αθλητικα ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ρεκόρ η Κατ.Στεφανίδου,Ναδάλ,Μεντβεντεφ,Σερένα στον τελικό USOPEN

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ρεκόρ η Κατ.Στεφανίδου,Ναδάλ,Μεντβεντεφ,Σερένα στον τελικό USOPEN

1811

Η Κατερίνα Στεφανίδου έγινε η γυναίκα με το καλύτερο ρεκόρ στο επι κοντώ των Ντάϊμοντ Λίγκ.

Νίκησε χθες στον τελικό μετά απο σκληρότατο ανταγωνισμό με 4,83 και έτσι ξεπέρασε με 4 “διαμάντια” την Γερμανίδα Σίλκεμπεργκ που έχει νικήσει σε τρεις τελικούς.

Η Ρωσίδα Ισιντόροβα που επανήλθε σε υψηλότατο επίπεδο έδωσε μάχη με την Στεφανίδου,ξεπέρασε το ίδιο ύψος,αλλά η Κατερίνα την κέρδισε με διαφορά προσπαθειών.

Στο περίφημο τουρνουά τένις US OPEN, στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο με την “καταθλιπτική” δήλωση ότι δεν είχε …κίνητρο στα 21 του χρόνια γιατί κάνει τις ίδιες ακριβώς κινήσεις ο περίφημος 34χρονος Ισπανός Ράφα Ναδάλ που αγωνίζεται σε τελικούς απο τα 19 του χρόνια είχε κίνητρο και προκρίθηκε(3-0 σετ τον Μπερετίνι) στον τελικό ,όπου θα αντιμετωπίσει το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεβ,(3-0 σετ τον Ντιμιτρόφ), ο οποίος έχει πάρει τη γερμανική υπηκοότητα.

Στις γυναίκες η Σερένα Γουίλλιαμς που έφτασε στα 38 της χρόνια (διαβάστε διπλανή στήλη για την απίστευτη διαδρομή της)και είναι για 15 χρόνια στο τοπ επίσης είχε κίνητρο μετά και την απόκτηση παιδιού και έφτασε στον τελικό,όπου θα αντιμετωπίσει το Νο18 της κατάταξης Αντρεέσκου