Αρχική Αθλητικα Αισχος και ντροπή απο κοράκια διαιτησίας στη νίκη του ΠΑΟ στη Ζαλγκίρις!

Αισχος και ντροπή απο κοράκια διαιτησίας στη νίκη του ΠΑΟ στη Ζαλγκίρις!

1445

 

 

Ντροπή σας κοράκια!…Αντε να χαθείτε επιτέλους!…

Αυτό που έζησε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο Κάουνας της Λιθουανίας απέναντι στη Ζάγλκιρις είναι σπάνιας ωμότητας  διατητική σφαγή.

Δεν είναι καθόλου υπερβολή,αλλά γεγονός ότι στο τελευταίο πεντάλεπτο ο ΠΑΟ έπαιζε με 5 παίκτες απέναντι σε 7-8 της Ζάλγκιρις.Η διαφορά ήταν ότι οι 2-3 παραπάνω σε κάθε επίθεση και άμυνα ήταν οι …διαιτητές.

Στο παιχνίδι ο ΠΑΟ ήταν σιδερένιος και φυσιολογικά θα κέρδιζε με διαφορά απο 15 έως 30 ποντους έαν είχε μια διατησία στο 605 σε βάρος του.

Κέρδισε με 88-85 καθαρά λόγω διατησίας , η οποία σε κάθε άμυνα του ΠΑΟ με τα…μάτια έδινε φάουλ.

Πιο προκλητικά τα φαουλ σε βάρος του Παππά , ο οποίος έμεινε ακίνητος και πήγε να φυλαχτεί κιόλας,χωρίς να κουνήσει ούτε χέρια,ούτε πόδια,ούτε σώμα.

Στο τέλος ο Τζόνσον επίσης αποχώρησε απο το μαρκάρισμα του Μιλάκνις , ο οποίος ανενόχλητος σούταρε για τρίποντο και το έβαλε.Κατάπληκτος ο ίδιος και το γήπεδο,άκουσαν και είδαν το παρακείμενο κοράκι να σφυρίζει και μία βολή η οποία έφερε το παιχνίδι στον πόντο.

Είναι βέβαιο ότι αν ο ΠΑΟ με προπονητή που πήρε άριστα,τον Γιώργο Βόβορα δεν διαχειριζόταν άριστα τα δυο δευτερόλεπτα της συνέχειας θα έχανε με απόφαση διατητών το παιχνίδι.

Ο Παππάς πήρε φάουλ στο 1,6 δευτερόλεπτα έχασε άθελα την πρώτη βολή και ηθελημένα τη δεύτερη.Ο ΠΑΟ δεν έδωσε ούτε το πρόσχημα διεκδίκησης ριμπάουντ στη χαμένη βολή γιατί είναι βέβαιο ότι θα σφύριζαν φάουλ σε βάρος του.Πάλι καλά που άφησαν την χαμένη βολή και δεν έδωσαν κάτι,ανύπαρκτο σε βάρος του ΠΑΟ…

Αυτή τη φορά ο Βόβορας που μοιάζει και κανονικός προπονητής δεν έκανε τα κόλπα του καλού ανθρώπου και φίλου του ΠΑΟ Αργύρη Πεδουλάκη και χρησιμοποίησε όλο το πολύ καλό ρόστερ του ΠΑΟ με αποτε΄λεσμα να δείξουν πολλοί την μεγάλη αξία τους.Ο Καλάθης ηγετική μορφή με 19 πόντους και 15 ασίστ,ο Παπαπέτρου,ο Τόμας,ο Φριντέτ,ο Παππάς,ο Παπαγιάννης,ο Μήτογλου,ο Ράϊς,ο Βουγιούκας έδειξαν αξία σε κρίσιμες στιγμές.

Τη ζημιά στον ΠΑΟ πήγε να την κάνει ο πρώην δικός του Λεκαβίτσιους,όταν κατάλαβε ότι οι διαιτητές μπορεί να έβαζαν και οι ίδιοι καλάθι σε βάρος του ΠΑΟ αν χρειάζονταν…

Ντροπή…