Αρχική Ελλαδα Καίγεται η Κεντρική Εύβοια! (Δεν είναι ,δυστυχώς,αισχρά ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑ οι δήθεν...

Καίγεται η Κεντρική Εύβοια! (Δεν είναι ,δυστυχώς,αισχρά ψεύδη του ΣΥΡΙΖΑ οι δήθεν φωτιές Κυριάκο…

1707

Οι φωτιές και μάλιστα απο εμπρησμό, που λένε ότι καίνε στην Εύβοια ή έκαψαν τον Υμηττό,οι πληροφορίες ότι εκκενώθηκαν τα χωριά Κοντοδεσπότι και Μακρυμμάλλης στην Εύβοια είναι παραπλανητικές ειδήσεις των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες ότι έκαψαν πανέμορφο πευκοδάσος στην Εύβοια το ίδιο.

Διότι όπως μας έλεγαν οι έγκυροι δημοσιογράφοι που περιέβαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη χρόνια και τώρα θα τον περιβάλλουν στην ΕΡΤ και στην υπόλοιπη εξουσία ότι είναι αστειότητες τα περι εμπρησμών κλπ και τα έλεγαν κάποιοι περι τον ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα του κράτους να περιφρουήσει τα δάση,τα χωριά κλπ.

Επομένως εμπρησμοί δεν είναι.Φωτιές αποκλείεται να καίνε,διότι αν έκαιγνα θα ήταν εκεί ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί μπροστάρηδες.Αυτά έλεγαν οι παραπάνω ότι θα έπρεπε να κάνει ο Α.Τσίπρας και οι υπουργοί του και αυτά θα έκαναν αν έρχονταν στηνν εξουσία.

Ηρθαν.Αρα αν ηταν φωτιές θα ήταν εκεί.

Μην ανησυχείτε λοιπόν για τα ψέμματα τουΣΥΡΙΖΑ  και αμέριμνοι συνεχίστε το καλοκαίρι σας στην καρδιά του 15Αυγουστου.Εχουμε κυβέρνηση σωστή,έχουμε ασφάλεια,επανιδρύθηκε το κράτος χωρίς Θάνου και Πολλάκη…Ολα καλά;

Η όχι Κυριάκο;Η Ελλη Στάη τι λέει επι αυτών;

Αργά το απόγευμα ο Κυριάκος ήρθε στην Αθήνα γιατί εν τω μεταξύ η Κεντρική Εύβοια είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης,αφού η φωτιά ,προφανής και εδώ εμπρησμός,κατακαίει πανέμορφο και μεγάλο πευκοδάσος μεγάλης ηλικίας,σπίτια στο χωριό Μακρυμάλλης και οικισμούς διάσπαρτους,αφού αρκετά σπίτια είναι χτισμένα σε δασικές εκτάσεις της περιοχής.

Αυτονόητο είναι ότι διάφοροι,ιδιαίτερα στα διαδικτυακά μέσα,θυμούνται την “γκαντεμιά” και ποιές δηλώσεις θα έκανε ο Κυριάκος ,ως αρχηγός της Αντιπολίτευσης ,αν στη θέση της δικής του κυβέρνησης,ήταν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…