Αρχική Διεθνη Σοκ! Ηξεραν ότι ο δολοφόνος του Ντέϊτον ήταν “μηχανή θανάτου”!

Σοκ! Ηξεραν ότι ο δολοφόνος του Ντέϊτον ήταν “μηχανή θανάτου”!

1980

Στο αίμα πνίγονται οι ΗΠΑ αυτές τις ώρες.Και μάλιστα απο άτομα που οι αρχές έπρεπε να είχαν εξουδετερώσει,αφού είχαν προειδοποηθεί για τις προθέσεις τους.

Περίπου 12 ώρες μετά την σφαγή στο Ελ Πάσο του Τέξας ,όπου οι νεκροί  απο μαζική δολοφονία αναμένεται να υπερβούν τους 22 λόγω των σοβαρότατων τραυμάτων, με τα οποία έχουν μεταφερθεί άνθρωποι στα νοσοκομεία, η επίθεση βρήκε μιμητή στο γνωστό απο τις συμφωνίες της Γιουγκοσλαβίας Ντέϊτον της Πολιτείας Οχάϊο.

Εκεί έχει βεβαιωθεί η δολοφονία τουλάχιστον 10 ανθρώπων ,αλλά και αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ,αφού είναι αριθμός που δόθηκε χωρίς να έχει τσεκάρισμα στοιχείων μέσω νοσοκομείων.

Και στο Ντέϊτον(φωτογραφία πανω) είναι απροσδιόριστος τόσο ο αριθμός των τραυματιών,όσο και ο αριθμός των δολοφόνων που επιτέθηκαν.

Οι αρχές του Οχάϊο έδωσαν στην δημοσιότητα το όνομα και την φωτογραφία του ,ήδη νεκρού,δράστη,αλλά ερωτηματικό υπάρχει ως προς τον ρόλο της,επίσης νεκρής αδελφής του.

Η φωτογραφία με την ηλιθιόφατσα που αντιστοιχεί σε αυτή ανήκει στον 24χρονο Κόνορ Μπέτς.

O Μπέτς είναι νεκρός και τώρα ανοίγουν στόματα και αναφέρουν ότι τόσο οι συμμαθητές του,όσο και οι εκπαιδευτικοί και η Αστυνομία ήξεραν ότι είναι μια “μηχανή θανάτου και αρνητικής ενέργειας”.

Αναφέρουν ότι είχνα βρεί και είχαν καταγγείλει στις αρχές “λίστες με ονόματα συμμαθητριών-συμμαθητών που ήθελε να βιάσει,να γδάρει και να σκοτώσει” ο “μαθητής που φοράει πάντα μαύρα” ,δηλαδή ο Μπέτς.

Είχε αποβληθεί απο το σχολείο,αλλά νόμισαν ότι τον επανέφεραν με “ταπείνωση”.Τον έβαλαν και υπέγραψε επιστολή προς τους συμμαθητές ,όπου έδινε απολογία και παραδεχόταν τα πάντα.

Δεν φαντάζονταν ότι η ταπείνωση που θεωρούσαν αποτελεσματική τιμωρία ήταν “ηθική αυτουργία” σε μαζικό έγκλημα ξεπλύματος της ντροπής.

Η 22χρονη αδελφή του δράστη ήταν στο μπαρ και σκοτώθηκε με τον φίλο της απο τα πυρά του.Αυτό οδηγεί τις αρχές και σε πρόσθετη έρευνα για το κίνητρο που έθεσε  την συγκεκριμένη στιγμή τον δράστη σε δολοφονική κίνηση.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες καθώς η Αστυνομία της περιοχής προβάλει έντονα την ταχύτατη αντίδρασή της.

Υποστηρίζει -και έτσι είναι- ότι σε λιγότερο απο ένα λεπτό(!!!) από την εκδήλωση της επίθεσης οι αστυνομικοί ήταν εκεί και σκότωσαν τον δράστη.

Κατά τον μέχρι τώρα απολογισμό οι νεκροί είναι 10 στο Ντέϊτον.

Η πόλη του Ντέϊτον είναι οικεία στους Ελληνες και στους Βαλκανικούς λαούς,αφού υποτίθεται ότι εκεί ο Σέρβος ηγέτης Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς,ο Κροάτης Φράνιο Τούτζμαν και ο Βόσνιος Αλία Ιζετμπέκοβιτς έδωσαν τα χέρια και τερμάτισαν τον πόλεμο αναξερτητοποίησης των εθνοτήτων,τις οποίες είχε ενώσει με το ζόρι ο (Κροάτης) Τίτο.

Ενεργότατο ρόλο στη συμφωνία αυτή είχε και το ηγετικό στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος και της ελληνοαμερικανικής ομογένειας Κρίς Σπύρου,σήμερα πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης στην Αθήνα.

Οπως γνωρίζουμε η Συμφωνία αυτή που αναγνωρίσθηκε ως μέγιστη υπηρεσία στην ειρήνη δεν έσωσε τον Σλόμπ. Μιλόσεβιτς απο την παραπομπή στη Χάγη,την καταδίκη του και τον (πολύ περίεργο και ξαφνικό) θανατό του στην διαδικασία του Δικαστηρίου για εγκλήματα πολέμου.

Εκτιμάται ότι η θηριωδία στη Σρεμπρένιτσα,όπου 8.000 Βόσνιοι μουσουλμάνοι αιχμαλωτίσθηκαν,συγκεντρώθηκαν στην υποτιθέμενη ασφαλή απο Ολλανδούς κυονόκρανους πόλη και δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ ,μόνο και μόνο γιατί ήταν μουσουλμάνοι προσδιόρισε το μέλλον πολλών πρωταγωνιστών στην γιουγκοσλαβική τραγωδία…

Στην Ελλάδα λίγοι αναφέρουν ότι βρέθηκαν και ελληνικά χέρια που κρατούσαν όπλα σε εκείνη την σφαγή,η οποία όταν αποκαλύφθηκε σε όλη της την έκταση ,προσδιόρισε το μέλλον των Σέρβων ηγετών Μιλόσεβιτς,Καρατζιτς και Μπλάντιτς.

Η Ελλάδα με τον Κ.Μητσοτάκη προσπάθησε τότε να επηρεάσει τις εξελίξεις προς την κατεύθυνση συμφωνιών αλλά καθώς είχε ενεργό ανάμειξη και η Γερμανία και οι ΗΠΑ αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Στην μεγαλύτερη τραγωδία στο Ελ Πάσο οι νεκροί που επιβεβαιώνονται είναι 20 και αρκετοί χαροπαλεύουν σε διάφορα νοσοκομεία.

Σε αυτή την περίπτωση ο δράστης Πάτρικ Κούρσιους ,έχει συλληφθεί και οι συμμαθητές του τον αναφέρουν σαν ένα εντελώς προβληματικό άτομο.

Στο μανιφέστο του καταφέρεται κατά των “ισπανόφωνων” που πλημμύρισαν την περιοχή και ο Μεξικανός Υπουργός Εξωτερικών ζήτησε να σταματήσει η ρητορική (δείχνει τον πρόεδρο Τράμπ πρώτον) κατά των μεταναστών ,διότι αυτή η ρητορική είναι η κινητήρια δύναμη των δραστών.

ΟΙ αρχές του τέξας διά του αρμόδιου για την Δικαιοσύνη Τζ. Μπάρ δήλωσαν ότι ο δράστης θα δικαστεί σαν εσωτερικός τρομοκράτης.

Οπερ σημαίνει ότι αποκλείεται να αποφύγει την ηλεκτρική καρέκλα και μάλιστα σύντομα ,προς παραδειγματισμόν.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Τέξας η θανατική ποινή όχι μόνο δεν έχει καταργηθεί,αλλά τους τελευταίους μήνες εκτελείται με μεγάλη πυκνότητα.Απο τις αρχές του χρόνου έχουν εκτελεσθεί 13 θανατοποινίτες…

Στο Ελ Πάσο ο Κούρσιους κρατείται και θα δικαστεί υπό άλλο φως καθώς έρχονται στη δημοσιότητα καταγγελίες για το σκοτεινλο παρελθόν του .Στο πολυκατάστημα εμφανώς στόχευε ισπανόφωνους και αλλοδαπούς και κάνουν το γύρο του κόσμλου συγκινητικές ιστορίες για την αυτοθυσία ανθρώπων χάριν των παιδιών ή του συντρόφου τους.

Ενα ζευγάρι 25χρονων έγινε ασπίδα και γλύτωσαν τον 2 μηνών γυιό τους, ο οποίος τραυματίσθηκε όταν κλαταπλακώθηκε απο τα νεκρά σώματα των γονιών του. Το ζευγάρι άφησε πίσω του και δυο κόρες…