Αρχική Αθλητικα Απίστευτα ματς σε Τούμπα-ΟΑΚΑ,ωραίο μπασκετ στην Ευρωλίγκα!

Απίστευτα ματς σε Τούμπα-ΟΑΚΑ,ωραίο μπασκετ στην Ευρωλίγκα!

1209

Εκπληκτικό ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη,τρομερή ένταση στο ΟΑΚΑ,μπάσκετ με αγωνίες στην Ευρωλίγκα.
Στην Τούμπα τέτοιο μάτς δεν υπάρχει στην σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού,αλλά και μεταξύ του ΠΑΟΚ και μια άλλης ονλαδας υψηλού επιπέδου.
Στο πρώτοι 12λκεπτο του αγώνα έμπαινε ένα γκόλ κάθε τρία λεπτά.Μάλιστα τα τέσσερα γκολ μπήκαν σε ένα 10λεπτο,από το 2 μέχρι το 12.
Ο Ολυμπιακός μάλιστα προηγήθηκε στο πρώτο 8λεπτο με 2-0.
Τα γκολ μπήκαν απο προσπάθειες του παίκτη ορχήστρα,του Ματιέ Βαλμπουενά,η απόδοση του οποίου κάνει τον Φορτούνη να ξεχνιέται απο τον κόσμο εκτός αποστολής.
Το πρώτο γκολ έβαλε ο Χασάν,αν και έπρεπε να ακυρωθεί αφού ο Βαλμουενά,όταν πήρε τη μπάλλα από έξυπνο τακουνάκι του Τσιμίκα ήτνα φοφ σάϊντ.
Το δεύτερο ήταν παλληκαρίσια προσπάθεια του Γκιγιέρμε, ο οποίος στην σέντρα πάρε-βάλε έβαλε το κεφάλι μέσα στα πόδια των αμυντικών του ΠΑΟΚ.
Η Τούμπα άρχισε να βουίζει σε βάρος του προπονητή του ΠΑΟΚ Αμπελ Φερέίρα και γύρευε τι θα γινόταν αν απο το 10 μέχρι το 12 ο ΠΑΟΚ δεν έβαζε δυο γκολ με τον Πέλκα και τον Μίσιτς,το δεύτερο πολύ δύσκολο.
Η συνέχεια ήταν επίσης διαφήμιση του ποδοσφαίρου και απο τις δυο ομάδες.Γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε ως οφ σάϊντ σωστά και ο ΠΑΟΚ έβαλε το 3-2 στο 68 με πέναλτυ σε χέρι του Σεμέδο.
Οι τερματοφύλακας Πασχαλάκης και (η έκπληξη)Τζολάκης του Ολυμπιακού έπιασαν πολλά και κράτησαν το σκόρ στο 3-2 με την πρόκριση στην κόψη του ξυραφιού και για τους δυο στη ρεβάνς στο “Καραϊσκάκης”
Στο ΟΑΚα η ένταση στο μάτς ΑΕΚ-Αρη έφτασε στα ύψη,με τον Αρη να διαμαρτύρεται ότι υπήρξαν βίαιες ενέργειες κατα παραγόντων.Το β ημίχρονο μετά το 1-1 του πρώτου άργησε να ξεκινήσει 20 λετπά γιατί οι Πορτογάλλοι διαιτητές διαμήνυσαν ότι αν δεν υπάρξει απόλυτη ηρεμία το παιχνίδι δεν θα ξαναρχίσει.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ του Μάνταλου σε μαγικό συνδυασμό με τον Λιβάγια και ο Αρης ισοφάρισε στο 11 με πέναλτυ του Γκάμα,για το οποίο η ΑΕΚ διαμαρτύρεται ακόμα.Στο 55 ο Ματίγια αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ,όπως και ο Γιαννούλης του ΠΑΟΚ στο 85…
Ο Γιαννούλης βγήκε ήσυχα,ο Ματίγια ακόμα …κλωτσάει μπουκάλια κλπ στο ΟΑΚΑ..Ο Βράνιες με κεφαλιά έβαλε το 2-1 στο 67 ,η ΑΕΚ προσπάθησε με παίκτη παραπάνω για τρίτο γκολ,αλλά και αυτό το μάτς θα είναι στην κόψη του ξυραφιού στην ρεβάνς.
Στην Ευρώπη η Τόττεναμ του Μουρίνιο είχε απίστευτο αποκλεισμό στα πεναλτυ στην έδρα της από την αδύναμη Νόργουιτς. Η Παρί ήταν στο 1-1- με την Λυόν μέχρι το 61 για το κύπελλο.Ομως η Λυόν έμεινε στο 64 με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής και έφαγε άλλα 4 γκολ ως το τέλος.Ο Αγιαξ αποκλείστηκε από την Ουτρέχτη με 2-0…

Στην Ευρωλίγκα έγιναν ωραία ματς στην Πόλη και στο Τελ Αβίβ.Οι Ομπράντοβιτς και Σφαιρόπουλος πήραν δύσκολες νίκες απο Ερυθρό Αστέρα και την αήττητη Εφες…