Αρχική Ελλαδα Απίστευτη δολοφονία ζώου απο 12χρονα ,βαρύτατη δικαστική δίωξη!..

Απίστευτη δολοφονία ζώου απο 12χρονα ,βαρύτατη δικαστική δίωξη!..

1609

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Είδαμε ένα βίντεο στο οποίο μαθητές δημοτικού φαίνονται να βασανίζουν έως θανάτου μια τυφλή γάτα και πιάσαμε εαυτόν να σκέφτεται αυτομάτως τη φράση:

“Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τη λέξη κάθαρμα για ανηλίκους”

Υστερα σκεφτήκαμε την …ιστορία.Εχει καταγράψει καταδίκες ανηλίκων με εγκλεισμό δια βίου στην υπόλοιπη ζωή τους για εγκλήματα βίας ατά άλλων ανηλίκων.

Ανάλογες σκέψεις ξανακάναμε.Αν αυτά τα δυο καθ…,συγνώμη ανήλικα,είχαν μπροστά τους μια τυφλή γερόντισα ή μια τυφλή ή ανήμπορη ανήλικη(ο)θα έκαναν τα ίδια με τη γάτα ή όχι;

Από ποιά σπίτια βγήκαν με αυτή την ψυχοσύνθεση και αγωγή;

Τις ίδιες σκέψεις έκανε φαίνεται και η Εισαγγελία Νάξου,καθώς η άγρια δολοφονία του ανήμπορου και να δει ζώου έγινε σε πισίνα κλειστου λόγω καλοκαιριού ξενοδοχείου.

Και τις έκανε καθώς μια γυναίκα που φρόντιζε το ανήμπορο ζωάκι,πήγε στην Εισαγγελία το άγριο βίντεο και η Εισαγελια έβαλε ούτε ένα ούτε δυο,αλλά 30 χιλιάρικα πρόστιμο στους γονείς και τους άσκησε ποινική δίωξη για παραμέληση ανηλίκων.

Η γυναίκα που φρόντιζε το ζωάκι κατέθεσε πως όταν απευθύνθηκε  στον πατέρα των καθ…,συγνώμη δραστών ,απάντησε “παιδιά είναι,αυτά κάνουν”!…

ικογραφία σε βάρος δύο μαθητών Δημοτικού από τη Χώρα Φολεγάνδρου σχηματίστηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την ιστοσελίδα zoosos.gr που τους δείχνει να κακοποιούν μια γάτα με έναν εξ αυτών μάλιστα να την κλωτσά επανειλημμένως στο κεφάλι με αποτέλεσμα το ζώο να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στον προαύλιο χώρο και σε πισίνα – κλειστού αυτή την εποχή – ξενοδοχείου.
Στο βίντεο φαίνονται οι δυο δράστες αρχικά να καταδιώκουν το ζώο και να του πετούν αντικείμενα με την γάτα, η οποία ήταν τυφλή, να πέφτει μέσα στην πισίνα. Εκεί το ένα από τα δύο αγόρια φαίνεται να την κλωτσά έως θανάτου και ο άλλος να συμπαρίσταται στον “μαχητή” πριν τελικά οι δύο αποχωρήσουν από την περιοχή σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Φυσικά διώκονται και οι δυο δράστες.