Αρχική Αθλητικα Απίστευτο!Ξαναρχίζουν προπονήσεις ομάδων!

Απίστευτο!Ξαναρχίζουν προπονήσεις ομάδων!

1388

 

 

Ξέρουν κάτι παραπάνω για σύντομη νίκη επι του κορονοϊού και ξαναμπαίνουν στα γήπεδα η απλώς είναι αδίστακτοι ανεγκέφαλοι;

Το ερώτημα μπαίνει στο μυαλό πολλών καθώς διαβάζουν ανακοινώσεις μεγάλων ομάδων με Ελληνες παίκτες ότι επανέρχονται στην αγωνιστική δράση!

Πιο εντυπωσιακή η ομάδα μπάσκετ της Μπολόνια,η γνωστή Βίρτους,που ανακοίνωσε ότι παρότι βρίσκεται στο κέντρο της επιδημίας στη Βόρεια Ιταλία ,παρότι στην ίδια την πόλη υπάρχουν ήδη νεκροί σε ζυγό αριθμό και εκατοντάδες νοσούντες,η ομάδα επανέρχεται με προπονήσεις στο…αθλητικό της κέντρο!

Στην ομάδα προπονητής είναι ο γνωστός σέρβος πρωταθλητής και πρωην προπονητής του ΠΑΟ,Σάσα Τζόρτζεβιτς,ο πρώην σταρ του Ολυμπιακού Τεόντοσιτς και άλλοι γνωστοί και όπως είπαν κάνουν προπονήσεις με ιδιαίτερα μέτρα απολύμανσης,ανα δυο σε ξεχωριστούς χώρους κλπ.

Αν δεν είναι τρυκ να δώσουν κουράγιο στον πληθυσμό,τότε είτε κάτι ξέρουν παραπάνω,είτε η αποκοτιά δεν έχει όρια.

Η περίφημη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη και του Κώστα Κουφού ανακοίνωσε ότι επανήλθε σε …κανονικές προπονήσεις και οι παίκτες είναι όλοι μαζί σε οικογενειακά διπλά κλπ

Το ίδια ανακοίνωσε και η Νάπολι στην οποία παίζει ο Κώστας Μανωλάς(βασικός) και ο Ορέστης Καρνέζης(αναπληρωματικός τερματοφύλακας),ενώ λέγεται ότι έχει κάνει προσφορά να αποκτήσει και τον Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού και της Εθνικής.

Στη Γερμανία επανήλθε ,λέει,σε προπονήσεις  η ομάδα της (ποιάς άλλης;) Λειψίας.

Αντίθετα ο Κώστας Σλούκας της τουρκικής Φενέρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και οι τούρκοι ευχαρίστως τον άφησαν να γυρίσει για απομόνωση στη…Θεσσαλονίκη,στο πατρικό του!

Θετικοί ήταν ακόμα στην ομάδα του Ομπράντοβιτς ο Τσέχος Γιάν Βέσελι και ο τούρκος Αχμέτ Ντουβερίογλου.

Θετικοί έχουν βρεθεί και αρκετοί παίκτες ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε ΗΠΑ και Ευρώπη…