Αρχική Ελλαδα Απίστευτος θάνατος για δυο αδέλφια,άμμετρος πόνος για μια μάνα…

Απίστευτος θάνατος για δυο αδέλφια,άμμετρος πόνος για μια μάνα…

1841

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ολων τα μάτια,τα αυτιά και τα συναισθήματα είναι στραμμένα στις κάλπες και στα αποτελέσματα.

Ο Γιανναράς ομιλεί για την καφρίλα που θα ξεχυθεί στους δρόμους για τα αποτελέσματα.

Και να μην είναι έτσι γεγονός είναι ότι παρότι είχαμε απο τις πιο ήσυχες και “πολιτισμένες” εκλογές και πάλι η προσοχή στις κάλπες βρίσκεται και ο ανθρώπινος πόνος δεν βρίσκει ούτε χαραμάδα να μπεί ,ούτε γωνία στα ΜΜΕ.

Και όμως αντίστραοφα θα έπρεπε να είναι…

Ανήμερα της Αγίας Κυριακής,ημέρα Κυριακή μια μάνα καλείται να σηκώσει ένα σταυρό που κανείς δεν θα ήθελε για την δική του μάνα,για τη δική του οικογένεια…

Ακριβώς δυο χρόνια πριν είχε χάσει τον γυιό της σε τροχαίο στην περιοχή Τυρνάβου.

Στην συμπλήρωση δυο ετών η αδελφή του έγραψε κάτι για τον αδελφό της και  έκανε την μητέρα τους να λυγίσει,να σπαράξει,να χτυπηθεί για την απώλεια.Εκανε φίλους να δακρύσουν,να ξεχάσουν ότι είναι ημέρα κάλπης “γιορτή δημοκρατίας’,όπως λένε οι πολιτικοί…

Ποιός να το φανταζόταν…Ούτε η μάνα στον πόνο της,φανταζόταν ότι θα βιώσει αυτό που λένε για “παρηγοριά”.οτι δηλαδή “το μεγαλύτερο κακό είναι αυτό που δεν έχεις πάθει ακόμα”…

Ποιό θα μπορούσε να είναι το χειρότερο;

Ξημερώματα την ειδοποίησαν να πάει στο νοσοκομείο να βρεί κουράγιο,να ανοίξει μάτια και να αντικρύσει ένα 19χρονο άψυχο σώμα στο νεκροθάλαμο…

Πήγε; Δεν το γνωρίζουμε αν τα κατάφερε ή αν έκοψε κατά Αχέροντα μεριά να διαβεί την πύλη του Αδη…

Η κόρη της ήταν το 19χρονο άψυχο κορμί.Αφού έγραψε αυτή την ωδή που διαβάσετε πιο κάτω για τον αδελφό της,το ανέβασε στο “κοιμνωνικό δίκτυο” πήρε το αυτοκίνητο και δυο φίλους 28 και 23 ετών.

Στον νεκροθάλαμο μαζί της πήγε ο 28χρονος ενώ ο 23χρονος βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται…

Και εμείς με τους Μπάμπηδες και άλλους ασίκηδες στο χορό της κάλπης που προσποιείται ,αλλά δεν καταλαβαίνει από τέτοια δράματα..

Η είδηση στεγνά:

Η 19χρονη Έλενα έχασε την ζωή της σήμερα τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε κολόνα φωτισμού έξω από Γερακάρι στη Λάρισα, οδηγώντας στο θάνατο την νεαρή κοπέλα και έναν 28χρονο επίσης Λαρισαίο.
Τραυματισμένος από το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών(φωτογραφία) βγήκε ο τρίτος της παρέας ένα 23χρονος Λαρισαίος.

 

Στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook πριν το μοιραίο τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα, έγραψε για το χαμό(2 χρόνια πριν) του αγαπημένου της αδελφού που δεν μπορούσε να ξεχάσει:

fb01