Αρχική Αθλητικα Απίστευτο: Κρατείται για πλαστό διαβατήριο…αγνώστου ο σταρ Ροναλντίνιο!!!

Απίστευτο: Κρατείται για πλαστό διαβατήριο…αγνώστου ο σταρ Ροναλντίνιο!!!

1604

 

Κάποτε μιλούσαμε για την Παραγουάη ,ως “λατινική μπανανία”.

Τώρα αυτό θα το λέει ο σουπερ σταρ της μπάλλας Ροναλντίνιο.

Πήγε στην πρωτεύουσα της χώρας Ασουνθιόν ως σταρ για φιλανθρωπική εκδήλωση.

Οπως μια που είχε γίνει με τον ίδιο πρωταγωνιστή στην Αθήνα…

Συνελήφθη ,όμως για το απίστευτο για τέτοιο επίπεδο αδίκημα της χρήσης πλαστού διαβατηρίου.

Το απίστευτο είναι ότι το διαβατήριο έγραφε πάνω άλλο όνομα,ενός άγνωστου Παραγουανού και ήταν πλαστογραφημένο στην Παραγουάη.Το ίδιο και του αδελφού του διάσημου μάνατζερ Ασις!

Το ακόμα πιο απίθναο ότι πέρασε αυτός ο διάσημος σε διαβατήριο που είχε μεν τη φωτογραφία του,αλλά όνομα ένας άγνωστου “καραμήτρου” της Παραγουάης.

Προφανώς πέρασε με μπαξίσι…

Οι αρχές της Παραγουάης τους κρατούν προφυλακισμένους γιατί ψάχνουν κύκλωμα φοροδιαφυγής(γνωστά αυτά τα παρόμοια στην Ελλάδα…) πίσω απο τέτοιες εκδηλώσειςι

Τα δυο αδέλφια βρίσκονται υπό κράτηση, η οποία συνεχίζεται μετά τις σημερινές εξελίξεις και μπορεί να διαρκέσει έως και 6 μήνες!!! Επίσης η εισαγγελία ζήτησε τη σύλληψη της επιχειρηματία Ντάλια Λόπεζ η οποία είχε μπει στο μάτι των φορολογικών αρχών εδώ και 5 μήνες και φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει την επίσκεψη των Βραζιλιάνων για να ξεπλύνει ένα ποσό που ξεπερνά τα 10 εκατ. δολλάρια.

Μαζί της και ένας ακόμα σουπερ ισχυρός της χώρας!

Οι δικαστικές αρχές της Παραγουάης δεν διστάζουν να δηλώσουν δημόσια ότι υποπτεύονται πως ο Ροναλντίνιο κι ο αδερφός του λόγω της φιλικής τους σχέσης με τον επιχειρηματία Λίρα, που είναι ο συνδετικός κρίκος με την Λόπεζ, ήταν σε άμεση γνώση των παράνομων δραστηριοτήτων τους.

Στην υπόθεση παρενέβη ο Λίο Μέσι άλλοτε συμπαίκτης του Ροναλντίνιο στην Μπάρτσα.

Ο συνήθως “σπάγγος” Μέσι προσφέρθηκε να δώσει 4-5 εκατομμύρια για να βγει ο Ροναλντίνιο και πολλοί υποπτεύονται ότι απλώς αυτός θα φανεί για να βοηθήσει και θα πάρει τα χρήματα από το άλλο χέρι…

Προφανώς γιαυτό ο δικαστής Αμαρίγια της Παραγουάης δηλώνει ανένδοτος…

Δεν είναι τα πρώτα μπλεξίματα για τον σταρ ,ούτε για τους άλλους που προσφέρονται να βοηθήσουν,όπως ο Μέσι,ο Νεϋμάρ…