Αρχική Βίντεο Αποκάλυψη “βόμβα”:Ποιοί διάσημοι δημοσιογράφοι είναι(κι αυτοί) …”ορφανά του Προκόπη Παυλόπουλου”!Βίντεο…

Αποκάλυψη “βόμβα”:Ποιοί διάσημοι δημοσιογράφοι είναι(κι αυτοί) …”ορφανά του Προκόπη Παυλόπουλου”!Βίντεο…

3014

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Το ΒΗΜΑ το διευθύνει ο πολύπειρος δημοσιογράφος Αντώνης Καρακούσης.

Για 13 χρόνια ήταν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,αρχής γενομένης από το 1991.Εκείνη την περίοδο θυμόμαστε τον άγριο πόλεμο των αλαφούζων κατά Μητσοτάκη,της κατηγορίας για δωροδοκίες,για λαθρεμπορία κλπ και…όλα καλά στο τέλος.

Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο Α.Καρακούσης έφτασε και στη βαθμ.ιδα την ανώτατη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε για την προεδρία της Δημοκρατίας την Αικατερίνη “που θέλει να την φωνάζουν Κατερίνα και εμείς αυτό κάνουμε” Σακελλαροπούλου.

Η νέα πρόεδρος δέχεται επικρίσεις απο διάφορες κατευθύνσεις και  για διάφορα που δεν είναι του παρόντος.

Το ΒΗΜΑ ,το οποίο διευθύνει ο εν λόγω Α. Καρακούσης(τον θυμόμαστε στα δημοσιογραφικά καλύτερά του επι του “Αρχιερέα”,ένας είναι ο κατα Καραμανλήν “Αρχιερέας”) κάνει δυο φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις:

1.Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει …ορφανά!

2.Αυτά τα ορφανά επικρίνουν τη νέα πρόεδρο,διότι “το γαρ πολύ της ορφάνιας” κλπ

Εμείς αναζητήσαμε τα ορφανά σε …ορφανοτροφεία και δεν τα βρήκαμε.

Ψάχνοντας όμως βρήκαμε ότι τη νέα πρόεδρο επικρίνουν οι διάσημοι στη χώρα μας δημοσιογράφοι Νίκος Χατζηνικολάου,Μανώλης Κοττάκης,Αντώνης Δελατόλλας,Γιώργος Λακόπουλος,ενώ δεν βρήκαμε και θερμή συμπαράσταση στη νέα πρόεδρο απο τον επίσης διάσημο Κώστα Βαξεβάνη.

Με την (γνωστήν  σε όλο τον πλανήτη…) ευφυία μας υποθέτουμε μετά βεβαιότητος, ότι το ΒΗΜΑ γράφοντας για ορφανά (πρέπει να) εννοεί πρωτίστως αυτούς τους δημοσιογράφους.

Και σοκαριστήκαμε ,όπως φανταζόμαστε σοκαρίστηκε και ο διευθυντής Τύπου της νέας προέδρου Σηφης Πολυμίλης παλαιός συνεργάτης του Αντώνη Καρακούση.

Ακόμα πιο πολύ σοκαριστήκαμε για τις συνθήκες ορφάνιας,δεδομένου ότι μέχρι πρότινος ο διευθυντής Αντώνης και το ορφανό Αντώνης ήταν μαζί και σε τηλεοπτικές εκπομπές και “όλο Αντώνη μου και Αντώνη μου” ήταν…

Δείτε το  αποκαλυπτικό βίντεο  και εδώ που τα λέμε ούτε ο κυρ Χρήστος, ο ανάδελφος είχε αρχίσει τόσο έντονα τη θητεία του: