Αρχική Δικαιοσυνη Παραπομπή-σοκ Στρατηγου της ΕΛ-ΑΣ! Πάνω απο 100 χιλιάδες κασέτες μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν...

Παραπομπή-σοκ Στρατηγου της ΕΛ-ΑΣ! Πάνω απο 100 χιλιάδες κασέτες μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν αίμα και μίζες,βαλίτσα με 5 εκατομ ευρώ σε άνθρωπο της Δικαιοσύνης.Δημόσιο στοίχημα Σπίρτζη για το Ελληνικό.

3448

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στην ανάμειξη ξένων υπηρεσιών στην πολιτική σκηνή της χώρας με στόχο την πίεση στους κρίσιμους τομείς ,ώστε η Ελλάδα να προβεί σε υποχωρήσεις και να προσυπογράψει συμφωνίες παραχώρησης στο Αιγαίο απέδωσε τις τελευταίες πολύ σοβαρές εξελίξεις ο Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα σοκ προκαλεί η παραπομπή του διάσημου στραηγού της ΕΛ-ΑΣ και “Πατριάρχη” της Δίωξης Ηλεκτρονικού  εγκλήματος της Αστυνομίας Μανώλη Σφακιανάκη για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια τον Ιούλιο του 2019.

Ο κ.Σφακιανάκης παραπέμπεται με βούλευμα του Αρείου Πάγου με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας,δηλαδή προειδοποιούσε τον μακαρίτη Γκιόλια για επικείμενους ελέγχους της υπηρεσίας του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του .

Η υπηρεσία έπαιρνε εντολές για μυστικούς ελέγχους ,ώστε να αποκαλυφθούν οι διαχειριστές του μπογκ “τρωκτικό”,το οποίο ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικό και προκαλούσε έντονες αντιδράσεις.

Το βράδυ της δολοφονίας εμφανίστηκαν τρεις ντυμένοι αστυνομικοί,του είπαν στο θυροτηλέφωνο,το οποίο δεν έγραφε όνομα ότι “του κλέβουν το ασημένιο αυτοκίνητο Σμάρτ” και εκείνος φέρεται να εξέλαβε ότι ήρθαν αστυνομικοί για έλεγχο και ζήτησε απο την συζυγό του Αδαμαντία να κρύψει ένα λαπ τοπ.

Ομως οι “αστυνομικοί” υπέγραψαν το γάζωμα με 17 σφαίρες και με προκήρυξη “Σέχτα Επαναστατών”.

Η δολοφονία του είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία στον τότε στενό συνεργάτη του και πανίσχυρο επιχειρηματία -καναλάρχη Κοντομηνά και αργότερα ήταν εντυπωσιακή μια “δημόσια” επιστολή της Σεμίνας Διγενή προς τον προσωπικό της φίλο και πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στην οποία του έγραφε ότι είναι γνωστό ποιοί ευθύνονται για την δολοφονία Γκιόλια…Συνέχεια δεν υπήρξε.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε στο παρασκήνιο έκανε λόγο για ανάμειξη μυστικών υπηρεσιών σε διάφορα στάδια της υπόθεσης Γκιόλια και σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικό σοκ η παραπομπή ενός τόσο φημισμένου και υψηλόβαθμου αξιωματικού με τέτοια κατηγορία.

Εξαιρετικά εκτενή και με στοιχεία ρεπορτάζ για την υπόθεση αυτή έχει κάνει ο Κώστας Βαξεβάνης.

Πάντως η παραπομπή του στρατηγού Σφακιανάκη τυπικά θα παραμείνει κενή περιεχομένου,μετά την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα και την εξάλειψη του αξιοποίνου αυτής της συγκεκριμένης παραπομπής.Ως ουσιαστικό θέμα ,όμως σε μία δολοφονία που παραμένει ανεξιχνίαστη,έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.οπως είπαμε και στην τηλεοπτική εκπομπή μας(ΑΡΤ 2/7) ο στρατηγός που είχε εξαιρετικά καλές σχέσεις με όλα τα ΜΜΕ λόγω της επιτυχημένης πορείας του βρισκόταν στην σωστή πλευρά του λόφου…

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί  σήμερα ο Πάνος Καμμένος για να απαντήσει στην ανάμειξη του ονόματος του στις αποκαλύψεις για χιλιάδες κασέτες νόμιμων “συνακροάσεων” των μυστικών υπηρεσιών.

Ρεπορτάζ για τον κ.Καμμένο έχουν γίνει εκτενώς από τον Ομιλο Μαρινάκη και  αναφορικά και με τον πρώην Υπουργό Παππαγγελόπουλο. Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε στις κασέτες που φέρονται να κυκλοφορούν,σε φήμες περι διαλόγων που δεν έχουν ,ως τώρα αποτυπωθεί σε κασέτες και έκανε σφοδρή επίθεση στον Ομιλο Μαρινάκη και στα ΜΜΕ που ελέγχει.

Διέψευσε κατηγορηματικά ότι έγινε συζήτηση μεταξύ αυτού και του Δ.παπαγγελόπουλου,ενώπιον Τσίπρα την εποχή της διακυβέρνησής τους για θέματα δικαστικών εκκρεμών υποθέσεων.

Παρουσίασε έγγραφο της Εισαγγελίας Διαφθοράς ,το οποίο βεβαιώνει ότι ο κ.Καμμένος και η δικηγόρος συζυγός του Ελενα Τζούλη δεν έχουν ανάμειξη στις υποθέσεις αυτές και άρα δεν έχουν κληθεί και είπε ότι όποιος στη συνέχεια τους αναμείξει παρά την εισαγγελική διαβεβαίωση θα μιμηθεί τον….Αντώνη Σαμαρά και “θα τους πάει μέχρι τέλους”.

Απέδωσε τις επιθέσεις εναντίον του στο δικαστικό στρίμωγμα με αστικές και ποινικές καταδίκες των υπευθύνων του Ομίλου Μαρινάκη,στη δέσμευση των λογαριασμών τους απο αυτές τις καταδίκες και όλα αυτά τα “χρεώνει” και στη δράση μυστικων υπηρεσιών ξένων κρατών.

 

Σοβαρή είναι η διάσταση που έδωσε στην υπόθεση του δολοφονημένου πρώην αξιωματικού της ΕΛ-ΑΣ και κουμπάρου του Σπ.Παπαχρήστου,του οποίου το όνομα και η υπόθεση ήρθε ξανά στην επικαιρότητα με τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα του δολοφονημένου επίσης Μάλαμα.

Για την υπόθεση αυτή υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στη Δικαιοσύνη και στην ΕΛ-ΑΣ ,περισσότερες από …100.000 κασέτες ή συνομιλίες που μαγνητοφώνησε η ΕΥΠ απο νόμιμες παρακολουθήσεις,ανάμειξη επιχειρηματιών και αστυνομικών και δημοσιογράφου και ήδη αξιωματικοί με σοβαρές θέσεις μετατέθηκαν σε νεκρές υπηρεσίες λόγω των ερευνών.

Ο κ.Καμμένος είπε ότι ο δολοφονημένος Παπαχρήστου ήταν επικεφαλής της φρουράς του μεγαλύτερου εφοπλιστικού ομίλου της Ελλάδας και είναι ο ίδιος που οργάνωσε την ασφάλεια του επιχειρηματία Μαρινάκη,όπως θα φανεί απο φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα.

Σοβαρή διάσταση έδωσε και στην ανάμειξη του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου,τον οποίο ανέφερε σχετικά με υπόθεση του Ιράν και αν αυτό είναι ακριβές τότε οι μυστικές υπηρεσίες έχουν σοβαρό λόγο ανάμειξης.

Ο κ.Καμμένος πήρε σαφείς και μεγάλες αποστάσεις από τον Δ.Παπαγγελόπουλο και αντίθετα επάινεσε θερμά την στάση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι σε όλα τα σοβαρά θέματα.

Αντίθετα έστειλε μήνυμα στον Κυριακο Μητσοτάκη λέγοντας πόσο στενή σχέση είχε με τον πατέρα του και τον στρατηγό Γρυλλάκη,δεξί χέρι του Κ.Μητσοτάκη.Θυμίζουμε τις περιπέτειες του στρατηγού Γρυλλάκη,οι οποίες είχαν αποδοθεί τότε στη δράση υπηρεσιών υπέρ και κατά…

Για όσους παροικούν την Ιερουσαλήμ η έκτακτη συνέντευξη του κ.Καμμένου δεν βάζει τέλος στις αποκαλύψεις και τις εξελίξεις σε πολύ σοβαρές υποθέσεις,όπως τα παραδικαστικά κυκλώματα,τα παραστυνομικά,τα παραπολιτικά,την υπόθεση του ναρκόπλοιου και άλλα ,αλλά αντίθετα σηματοδοτεί την απαρχή πολύ σοβαρών εξελίξεων στο εγγύς και στο απώτερο μέλλον.

ΟΙ εξελίξεις αφορούν και τεράστια επιχειρηματικά και διακρατικά συμφέροντα.

Λίγο πρίν απο τον κ.Καμμένο ο πρώην Υπουργός Δημοσίων Εργων Χρήστος Σπίρτζης βρέθηκε στην κρατική τηλεόραση με αφορμή την έναρξη κατεδαφίσεων στο Ελληνικό για την μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα.

Ο Κ.Σπίρτζης είπε ότι ο κ.Μητσοτάκης θα πάει στο ελληνικό αύριο για λόγους κομματικής προπαγάνδας,αλλά οι κατεδαφίσεις δεν σημαίνουν σε καμία περίπτωση έναρξη εργασιών επένδυσης.

“Βάζω στοίχημα δημόσια μαζί σας ότι το έργο δεν ξεκινάει ,ούτε προβλέπω να ξεκινήσει σε αυτό το χρόνο,ενώ η κυβέρνηση έλεγε ότι θα ξεκινούσε σε μία εβδομάδα.χρειάζονται πολύ σοβαρές άλλες εξελίξεις και αυτές δεν φαίνονται ακόμα στον ορίζοντα ,κυρίως στον οικονομικό ορίζοντα” είπε ο κ.Σπίρτζης και προφανώς παραλλήλισε την υπόθεση με το γήπεδο της ΑΕΚ….

Οπως θυμόμαστε επί Σημίτη κατεδάφισαν το γήπεδο λέγοντας ότι αρχίζει άμεσα η κατασκευή καινούργιου σαν το “Καραϊσκάκης”.

Ομως η έναρξη κατασκευής του καινούργιου ήρθε μετά 12 χρόνια και με αλλαγή 4-5 κυβερνήσεων…

Οπως ήδη έχουμε αναφέρει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχει μια (απο τι ςπολλές)κασέτα στην οποία γίνεται λόγος για αλλαγή μιας βαλίτσας που περιείχε 5 εκατομ ευρώ.

Η βαλίτσα δόθηκε από άνθρωπο των ΜΜΕ σε άνθρωπο της Δικαιοσύνης σε σπίτι των βορείων προαστείων…