Αρχική Αθλητικα Αποκλείστηκε η Σάκαρη-Προελαύνει ο Τζόκοβιτς στο Γουίμπλεντον

Αποκλείστηκε η Σάκαρη-Προελαύνει ο Τζόκοβιτς στο Γουίμπλεντον

1997

H Μαρία Σάκαρη πάλεψε να γίνει η πρώτη ελληνίδα που θα έμπαινε στις 16 του Γούϊμπλεντον,αλλά έχασε 2-1 σετ απο την 24χρονη Ν8 του ταμπλώ  ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα.Η Σάκαρη κέρδισε με μεγάλη μάχη το 2ο σετ 7-6,αλλά εκεί έμεινε απο δυνάμεις και έχασε το τρίτο 6-2.

Στις εκπλήξεις και ο αποκλεισμός της Βοσνιάκι από την Ζουάι Ζιάγκ.Επίσης η καλύτερη αυτή τη στιγμή Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ απέκλεισε την Βικτόρια Αζαρένκα.

Ομως στο Λονδίνο πιο πολύ συζητείται η επιτυχία της 15χρονης Αμερικανίδας Γκάουφ που πήγε απο το Ν313 του ταμπλώ για πρώτη φορά στο μεγάλο κόρτ και ήδη πέρασε στον τρίτο γύρο…

Στούς άνδρες ο μεγάλος Νόβακ Τζόκοβιτς καλπάζει για το χρυσό και να πλησιάζει στην κορυφή στο σύνολο νικών σε γκραν σλάμ.Απέκλεισε 3-1 σετ τον Χουρκάζ.Αποκλείστηκε και ο Ιταλός Φαμπιάνο με 3-0 απο τον Βερντάσκο.Ο Φαμπιάνο είχε αποκλείσει στον πρώτο γυρο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αποκλείστηκε  από τον Ράονιτς επίσης ο ύψους …2,11 Αμερικανός Ράϊλι Οπέλκα,εντυπωσιακός,λόγω ύψους κυρίως στα σερβίς με πολλούς άσους…Ο Γκοφέν απέκλεισε επίσης τον ντανιλ Μεντβέντεφ και ο Αγκουτ με 3-0 τον Κασάνοφ