Αρχική Αθλητικα Αρχισε το πρωτάθλημα Τύπου με ματσάρες και …τρέμε Ανσαριφάρντ!

Αρχισε το πρωτάθλημα Τύπου με ματσάρες και …τρέμε Ανσαριφάρντ!

1934

Τρέμε …Ανσαριφάρντ!

Ο Ιρανός σέντερ φορ (Πανιώνιος-Ολυμπιακός-Νότιγχαμ) έβαλε 4 γκολ στο…14-0 της Εθνικής Ιράν εναντίον της Καμπότζης και φυσικά έστρεψε και πάλι τα βλέμματα πολλών ειδικών πάνω του.

Τι να τρέμει;

Το…πρωτάθλημα Τύπου(Αείμνηστε Βαγγέλη Αλυσσανδράτε…) άρχισε και οι ανταγωνιστές του Ανσαριφάρντ ήδη κάνουν όχι αισθητή,αλλά ανταγωνιστική παρουσία απο την σημερινή πρώτη αγωνιστική.

Ο Κουτσούμπας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έβαλε τα 4 απο τα 5 γκολ στο 5-1 επι της Αυγής,  που έπαιζε χωρίς τον τραυματία Γασπαράκη.

Ο Γιώργος Σταματάκος στο τέλος φυγάδευσε τον Κουτσούμπα απο πλαϊνή πόρτα για να μην τον καλέσει με (έκτακτη) πτήση στη Ρώμη ένας Φάντ Σιπ ή κάπως έτσι ,που(φημολογείται) ότι είχε στείλει ελικόπτερο να τον μεταφέρει.

Ο Σταματάκος δεν σχολίασε  και είπε ότι “φοβάται γενικά τα ελικόπτερα…”

Με ανατροπή από 0-2 σε 4-2 νίκησε   το  ACTION 24 ο Σπόρ FM του γιγαντ(όσωμου)α Γιώργου Χελάκη και ψάχνουν τώρα όλοι αν έγινε κάτι με το …VAR ,δεδομένου ότι ο Νίκος Κατσαρός ,πάντα αειθαλής, εκτός από Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος τύπου κρατάει και τη θέση του προπονητή στον ΣΠΟΡ fm.Μαζί με τον Χελάκη που κρατάει επίσης και θέση πάικτη.Αρα;

Οι ηθοποιοί με το υποκριτικό τους ταλέντο και σε σκηνοθεσία Δημ.Καλατζή προσποιούνταν και κλαψούριζαν  μήνες ,ότι είναι αδύναμη ομάδα,οι αντίπαλοι χαλάρωσαν και η ομάδα τους (ΣΕΗ) νίκησε την SPORTIME 3-1.Μέχρι να έρθει εικόνα απο το δορυφόρο εικάζεται ότι έκρυψαν τον …μικρόσωμο Γιάννη Αϊβάζη σε θάμνους ,δίπλα στο γήπεδο και τραβούσαν την προσοχή με τον ψηλό τους σέντερ φορ Φλεσόπουλο…Και ξαφνικά τρύπωσε στην περιοχή ο Αϊβάζης.Οπότε… κλάψτε1

Οι ATROMITISTAS έδειξαν χαρακτήρα κακό (ατρόμητο τον λένε οι ίδιοι…)και δεν είπαν μια καλη-μέρα στη νεοφώτιστη του πρωταθλήματος i efimerida και την νίκησαν με 4-1.

Αντίθετα η αρμάδα του Βαγγέλη Λογοθέτη (11 στο γήπεδο και …14 αναπληρωματικοί!!!συν Πρόεδρο,3 προπονητές και γυμναστή )έδειξε ήθος και φιλόξενη διάθεση στην νεοφώτιστη επίσης στο πρωτάθλημα ομάδα μας ,την …περίφημη NtaskasPress.gr.-Ntokoumenta.gr

Ταχυδρομήσαμε εμείς  ένα γκολ από το (σχεδόν) κέντρο,ισοφάρισε κατά (προφανές) λάθος το  VERGINA TV και δείχνοντας την φιλόξενη διάθεση  το διόρθωσε αφού δέχθηκε ένα ακόμα γκολ για να λήξει 2-1 το παιχνίδι.

Ο ΑΛΦΑ του Νίκου Μανδηλά και ο ΑΝΤΕΝΝΑ του Γιάννη Αβραμίδη χόρεψαν ένα ωραίο ταγκό (για να μπερδέψουν τους σκάουτερ και να μην πάρουν παίκτες για άλλα πρωταθλήματα(Πρέμιερ,Πριμέρα,Μπουντεσλίγκα  και βάλε…)και στο τέλος το σκορ έγραψε 2-0 υπέρ του ΑΛΦΑ.