Αρχική Αθλητικα “Αφελής και ανόητος” ο ΠΑΟ στο Βόλο.3Χ και ο ΠΑΣ στην κορυφή!Τι...

“Αφελής και ανόητος” ο ΠΑΟ στο Βόλο.3Χ και ο ΠΑΣ στην κορυφή!Τι έκαναν οι Ελληνες του εξωτερικού.

1469

To X στο ποδόσφαιρο έχει διπλή έννοια.Σημαίνει την ισοπαλία,σημαίνει και την διαγραφή του παιχνιδιού,ως παιχνίδι χωρίς αξία…

Στα παιχνιδια της Κυριακής νίκησε μόνο η Λαμία τον ΟΦΗ και σε όλα τα υπόλοιπα ισοπαλίες.

Ο Ατρόμητος ακούμπησε τη νίκη επι του Αρη καθώς προηγήθηκε 2-1 με πέναλτι του Μανούσου στο 87.Αλλά ισοφάρισε ο μοναδικός παίκτης του προκλητικού στη χρήση των ξένων Αρη…Ο Φετφατζίδης στο 90βάλε…

Ο Βέλιος είχε βάλει το πρώτο με θεαματικό δύσκολο τρόπο,ο Γκάμα ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου.

Ο Αστέρας και η Λάρισα έφεραν ισοπαλία 1-1(Μπαράλες και Λούκ τα γκολ) και χρησιμοποίησαν απο 3-4 Ελληνες.

Στο Βόλο ο Γιώργος Δώνης είδε έναν Παναθηναίκό με καθολική υπεροχή στο β ημίχρονο να έχει παίκτες τόσο αφελείς που να στριφογυρίζουν τη μπάλλα,αντί να μπούν κάθετα με αλληλουποστήριξη ή απο τα πλάγια καθώς είχαν και περισσότερες δυνάμεις και περισσότερη τέχνη.

“Είμαστε αφελείς και ανόητοι.Είμαι απογοητευμένος από το 1-1” δήλωσε ο Δώνης καθώς ο ΠΑΟ τερμάτισε τον πρώτο γύρο στην 9η θέση ενώ με τη νίκη θα τερμάτιζε στην…4η!!!

Την νίκη την ακούμπησε με πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηθεοδωρίδης και το χτύπησε αριστοτεχνικά,α λα Πανένκα ο Χατζηγιοβάνης.

Με ανόητο πέναλτι του Χρήστου Δώνη ισοφάρισε(Μουνίθ) και ο Βόλος.

Ο ΠΑΟ έχασε ευκαιρίες,αλλά ήταν τόσο αφελής αμυντικά, ώστε με υπεροχή στο β ημίχρονο 80-20 να έχει σχεδόν ίσες τελικές (14-12) με τον Βόλο.

Στο εξωτερικό η εκπληκτική Λέστερ νίκησε 4-1 εκτός την Αστον Βίλα και κυνηγάει σε απόσταση 8 βαθμών την Λίβερπουλ!!!Δυο γκολ έβαλε ο πιστός της παίκτης Τζ.Βάρντι.

Ο Ταχτσίδης έπαιξε σε όλο το μάτς στην ισοπαλία 2-2 της Λέτσε με την Τζένοα,όπως και ο Βασιλειάδης στην εκπληκτική εκτός έδρας νίκη με 1-0 της Πάντεμπορν επί της Βέρντερ.

Στον πάγο έμεινε ο Τάσος δώνης στη νικη της Ρέϊμς επι της Σέντ Ετιέν με 3-1,ενώ σε όλο το μάτς έπαιξε ο Ζέκα στη νίκη της κοπενχάγης εκτός έδρας με 1-0 επι τη Νόρτζελαντ.

Στην Σουπερ Λίγκ 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το 1-0 την Δόξα Δράμας πέρασε πρώτος με ένα βαθμό διαφορά από τον Απόλλωνα Σμυρνης τον οποίο νίκησε με 2-1 στη Ριζούπολη ο εκπληκτικός Καραϊσκάκης Αρτας που βρίσκεται στην 3η θέση με 14 βαθμούς,4 πίσω απο την κορυφή.