Αρχική Uncategorized Βίντεο -σοκ! Είδε την τραγωδία να γίνεται και σε 31 δευτερόλεπτα ….εξαφανίστηκε...

Βίντεο -σοκ! Είδε την τραγωδία να γίνεται και σε 31 δευτερόλεπτα ….εξαφανίστηκε αντι να σπεύσει σε βοήθεια!!!

1677

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Ένα ασημί BMW, που οδηγούσε 36χρονος από τη Στυλίδα, μπήκε με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ έναν άλλο οδηγό.Ιδιας ηλικίας και οι δυο.Ο δράστης 36 ,το θύμα 37.

Το θύμα ,Νίκος Μ.., καταξιωμένος στα ΚΤΕΛ Λαμίας ,αλλά κυρίως στην κοινωνία στην οποία πρόλαβε και πρόσφερε τέσσερα(4) παιδιά.Γύριζε απο γάμο στην Αθήνα και τα δυο κοριτσάκια που είχε μαζί του ,ηλικίας 4-6 χρόνων, είχαν ντυθεί παρανυφάκια…

Για το τραγικό δυστύχημα υπάρχει ένα βίντεο,το οποίο εξασφάλισε τοπικό κανάλι απο κάμερα παρακείμενου καταστήματος ,στην είσοδο της πόλης,όπου έγινε η τραγωδία.

Δείχνει και το πριν και το μετά της σύγκρουσης και δεν υπάρχει αμφιβολία απο όσα βλέπει κανείς για τον τρόπο που ο δράστης βγαίνει με ταχύτητα μπροστά στην κανονικότατη πορεία του θύματος.Ασχημα τραυματισμένη η συζυγός του ,με κατάγματα τα παιδάκια.

Ολοι προβάλλουν το βίντεο γράφοντας “δείτε τη συγκλονιστική στιγμή.”

Δεν μπορούμε να σας συστήσουμε το ίδιο, γιατί δεν το αντέχουμε.

Ομως, κατά την κρίση μας, η τραγωδία δεν είναι το δυστύχημα μόνο.Οπως μπορείτε να δείτε πίσω απο το αυτοκίνητο του δράστη(αν βγεί ότι ήταν μεθυσμένος,δεν θα πρέπει να βγει απο τη φυλακή στα προσεχή 4-5 χρόνια)ακολουθεί ένα άλλο αυτοκίνητο.

Αυτό προσέξτε και προβληματιστείτε για την κοινωνία που μας φτιάχνουν αυτοί οι πολιτικοί ταγοί επι δεκαετίες.Για την κοινωνία που φτιάχνουμε και είναι και είμαστε καθρέφτης της…

Προσέξτε πόσα δευτερόλεπτα χρειάστηκε να δει την τραγωδία,να ακούσει,προφανώς, τις κραυγές των τραυματιών και να…εγκαταλείψει τα θύματα στρίβοντας και φεύγοντας ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο εκεί που πήγαινε.Καθαρά προκύπτει ότι ήθελε να μην είναι εκεί ,να μην προσφέρει βοήθεια,να μην προσφέρει μαρτυρία.

“Να μην μπλέξει”…

Αυτή είναι η παιδεία της ελληνικής κοινωνίας,μέλη της οποίας είμαστε και εμείς την απαρτίζουμε…Ως άτομα,ως οικογένειες,ως σχολικές κοινότητες,ως πανεπιστημιακές,ως τα πάντα.Ορίζουμε τους καλύτερους-κατά την κρίση μας- να μας κυβερνούν,τους αντικαθιστούμε κάθε τόσο,πορευόμαστε και “ολα καλά”…

Αμ δεν είναι…

Προσέξτε:Είναι 5 το πρωί και ερημιά.Απο τον διπλανό δρόμο περνούν κι άλλα αυτοκίνητα.Προσέξτε κι αυτά τι κάνουν…Φεύγουν…Αυτό είναι το τρομερό σοκ για μας.Για σας;

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και την οικογένειά του απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Με πληροφορίες από το tvstar.gr

Νεκρός 37χρονος σε τροχαίο- Τραυματίστηκαν η σύζυγος και τα παιδιά του- ΒΙΝΤΕΟ

 

Δείτε το βίντεο:

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος πατέρας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 32χρονη γυναίκα του, που έχει τραυματιστεί βαριά, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και τα δύο κοριτσάκια τους,ηλικίας 4 και 5 ετών, θα διακομιστούν στο νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός από την BMW-δράστη τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά, ενώ εξετάζεται από την τροχαία εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έχουν πάρει αίμα από τον οδηγό και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τι λέτε κύριε Εισαγγελέα της Λαμίας;

Εσείς,οι πολιτικοί, που κυβερνάτε(χρόνια τώρα…) και δεν δίνετε με κινήσεις το σωστό και το λάθος επαινώντας ή τιμωρώντας με την ανάλογη δημοσιότητα κοιμάστε και ροχαλίζετε ήσυχοι;