Αρχική Αθλητικα “Βόμβες” Τσιμίκα στη Λιβερπουλ και ΠΑΟΚ με την τουρκική Μπεσίκτας σε...

“Βόμβες” Τσιμίκα στη Λιβερπουλ και ΠΑΟΚ με την τουρκική Μπεσίκτας σε νοκ άουτ!”Βόμβα” στην ελληνική ποδοσφαιρική παράγκα…

1336

Η δικαίωση μας είναι απόλυτη με τη μεταγραφή-βόμβα

του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

“Βόμβα” για τις μέρες της έντασης με την Τουρκία είναι και η κλήρωση του ΠΑΟΚ με την τουρκική Μπεσίκτας σε νοκ άουτ παιχνίδι στην Τούμπα για τα προκριματικά του “Τσάμπιονς Λιγκ”

Ενα ακόμα Ελληνόπουλο και επίσης απο τα μετόπισθεν του ποδοσφαίρου έγινε στόχος μιας μεγάλης ομάδας της Ευρώπης,η οποία πληρώνει ένα σεβαστό ποσό.

Στην περίπτωση του νεαρού μπακ του Θρύλου το ποσό είναι 16,5 εκατομ συν μπόνους κλπ.Χρόνια τώρα γράφουμε ότι οι σημερινοί κουμανταδόροι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ασελγούν στον ελληνικό κοινωνικό κορμό.

Τα ελληνόπουλα έδειξαν με το πρωτάθλημα Ευρώπης που πήραν πριν 16 χρόνια ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και δεν υστερούν σε τίποτα.

Την εποχή μιας ακόμα παράγκας,εκείνης κατά την οποία μεσουρανούσε ο Ολυμπιακός,ως διάδοχος της πράσινης παράγκας,οι νεαροί του ΠΑΟ(οι Καραγκουνομπασινάδες) μάγευαν την Ευρώπη και “κάλυπταν και αυτοί τον Κατσουράνη,ενώ ο Ολυμπιακός δεν με ξένους ποδυδιαφημισμένους δεν σταύρωνε νίκη στην Ευρώπη.

Το πρωτάθλημα Ευρώπης και οι μεταγραφές των νεαρών στην Ευρώπη έδειξαν και στον Ολυμπιακό το δρόμο και οι ηχηρές μεταγραφές παικτών που εκείνος πια αξιοποίησε έγιναν κανόνας,τόσο σοβαρός,ώστε η Αρσεναλ,αφού “χτύπησε” τον Σωκράτη από τη Ντόρτμουντ πήρε και τον Μαυροπάνο απο τα …Γιάννενα με σπουδαίο ποσό.

Ο Τσιμίκας λοιπόν βαδίζει το δρόμο του Μανωλά,του Μήτρογλου,του Κατσουράνη,του Καραγκούνη,του Γεωργάτου,του Ρέτσου και τόσων άλλων που στελεχώνουν σήμερα ευρωπαϊκές ομάδες.

Και ενώ αυτό συμβαίνει ο Αλαφούζος και οι άλλες ιδιοκτησίες μας τρελαίνουν την εποχή που η Ιντερ αγοράζει…Βαγιαννίδη.

Οι δικοί μας συνεχίζουν να ασελγούν στα χιλιάδες Ελληνόπουλα που γεμίζουν κάθε γήπεδο στην Ελλάδα και δείχνουν τεράστιο ταλεντο,έτοιμο για τα μεγάλα γήπεδα.

Τρελαίνουν το κόσμο για κάποιον Ισλα,Οκάσο,Βέλεθ,Μέλεθ,Λόπεζ,Μόπεζ…Είναι όλοι τόσο αναντικατάστατοι,όσο ήταν οι Ινσούα-Γιόχανσον που έφυγαν και οι νεαροί του ΠΑΟ μάγευαν καλύτερα απο δαύτους…

Τι θα πετύχουν;

ΟΙ Ελληνες φίλαθλοι γνωρίζοντας οτι θα πάνε στο γήπεδο να δουν κάποιους απο τους Βέλεθ,Μέλεθ,Λοπεζ,Μόπεζ,θα καθήσουνσ το σπίτι θα πληρώσουν φτηνότερα τη συνδρομητική και θα βλέπουν Τσιμίκα στη Λίβερπουλ,Μανωλά στη Νάπολι και τα ελληνόπουλα,από τη Μπενφίκα,μέχρι Αλκμααρ,Βίλεμ,Αλάνιασπορ και όπου αλλού..

Στο Τσάμπιονς Λίγκ η κλήρωση που έγινε πριν λίγο ανέδειξε τα εξής ζευγάρια.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ:

Φλόριαν ή Κλουζ – GNK Ντινάμο
Γιουνγκ Μπόις – Σλόβαν Μπρατισλάβα ή KI (FRO)/Σλόβαν Μπρατισλάβας
Σέλτικ ή Ρέικιαβικ – Φερεντσβάρος ή Τζουργκάρντεν

Φλόρα Ταλίν ή Σουντούβα – Μακάμπι Τελ Αβίβ ή Ρίγα
Λέγκια Βαρσοβίας ή Ντρίτα/Λίνφιλντ – Αραράτ ή Ομόνοια
Κέλιε ή Ντάνταλκ – Μόλντε ή Κουόπιο
Μπουντούτσνοστ ή Λουντογκόρετς – Μίντιλαντ
Ντινάμο Μπρεστ ή Αστάνα – Κόνα Κουέι Νόμαντς ή Σαράγεβο
Καραμπάχ ή Σίλεκς – Σέριφ ή Φόλα Ες
Ντιναμό Τιφλίδας ή Τίρανα – Ερυθρός Αστέρας ή Εουρόπα

ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΧΩΡΩΝ:

Αλκμάαρ – Βικτόρια Πλζεν
ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας
Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ – Ραπίντ Βιέννης