Αρχική Δικαιοσυνη “Βόμβα” κατα Στουρνάρα και δυο πολιτικών απο τους Εισαγγελείς Διαφθοράς!

“Βόμβα” κατα Στουρνάρα και δυο πολιτικών απο τους Εισαγγελείς Διαφθοράς!

1709

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Νέα τροπή που προκαλεί σοκ και δέος και μοιάζει λίαν αξιόπιστη παίρνει το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Η αξιοπιστία βασίζεται σε έγγραφο που φέρει την υπογραφή όχι ενός,αλλα και των τριών εισαγγελέων διαφθοράς,δηλαδή της Ελένης τουλουπάκη και των συνυπηρετούντων εκεί κ.κ.Ντζούρα και Μανώλη.

Στο έγγραφο που αποκαλύπτει ο Κώστας Βαξεβάνης οι τρεις εισαγγελείς καταγγέλλουν πως ο Γιάννης Στουρνάρας ,ως διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας όχι μόνο γνώριζε ποιός είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας,αλλά ήταν και σε …συνεργασία μαζί του!

Πρόκειται για τον σημερινό κατηγορούμενο Κ.Μανιαδάκη,ο οποίος,όπως γράφουν οι Εισαγγελείς πριν ένα χρόνο ακριβώς τους ενημέρωσε πως ο Στουρνάρας τον κάλεσε στο γραφείο του και του είπε πως γνωρίζει ότι είναι μάρτυρας υπο προστασία και πως όταν αλλάξει η κυβέρνηση θα τσακίσει με άλλα δυο πολιτικά πρόσωπα(σ.σ. εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ποιά…) τους …Εισαγγελείς διαφθοράς και τους μάρτυρες.

Μια απλή ανάγνωση των σχετικών ρεπορτάζ που είχαν πηγές προσκείμενες στην πλευρά εκείνη είναι αρκετή για να αξιολογήσει κανείς την αξιοπιστία όλων αυτών.

Υπήρχαν τότε ρεπορτάζ ότι είναι γνωστοί οι μάρτυρες κατηγορίες,είναι όλα γνωστά,είναι συμμορία κλπ

Επίσης είχε γίνει αντιληπτό και ένα “φρένο” στην πρόοδο των ερευνών.

Οι Εισαγγελείς στο έγγραφό τους αναφέρουν ότι όλο αυτό το σκηνικό που τους μετέφερε ο Μανιαδάκης ήταν στημένο με στόχο την τρομοκράτησή τους,ώστε να μην ασκήσουν τα καθήκοντά τους.

Γνωστές είναι επίσης οι μέθοδοι τρομοκράτησης δικαστών τα τελευταία χρόνια με βόμβες κλπ και συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς όσα πρέπει να αντιληφθεί…

Το έγγραφο των τριών Εισαγγελέων Διαφθοράς που απευθύνεται στους ερευνητές Εισαγγελέις του Αρείου Πάγου κ.Ζαχαρή διαβιβάσθηκε μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης στη βουλή,οξύτατη δήλωση καταγγελία για μαφιόζικες μεθόδους έκανε ο κ.Παπαγγελόπουλος και θα υπάρχει συνέχεια προφανώς θυελλώδης συνέχεια.

Αναμένεται προφανώς και δήλωση Στουρνάρα που κατα πληροφορίες θα διαψεύδει τους ισχυρισμούς Μανιαδάκη,ενώ έρευνα για τα όσα καταγγέλλουν οι Εισαγγελείς διέταξε η Εισαγγελία…

Οι Εισαγγελείς είναι αξιόπιστοι ή ένας μάρτυρας που συνεχώς γυρίζει σαν σβούρα τις καταθέσεις του και συνελήφθη με την αιτιολογία ότι πήγαινε να το σκάσει απο την Ελλάδα δυο μήνες μετά το περιστατικό που αναφέρουν οι Εισαγγελείς;

Το γεγονός ότι τον παρακολουθούσαν οι εισαγγελείς και διέταξαν την σύλληψη στο αεροδρόμιο δείχνει ότι είναι αξιόπιστα όσα αναφέρουν στο έγγραφό τους…

Τεράστια διάσταση στο θέμα δίνει και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χαρίτσης για λογαριασμό του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.Ζητεί άμεσες απαντήσεις αν εκβίαζαν τον μάρτυρα,αν τον είχαν “βαποράκι εκφοβισμού”,ποιά είναι τα άλλα δυο πολιτικά πρόσωπα κλπ

Ενώ λοιπόν συνεχή ρεπορτάζ κάνουν λόγο για αποστάσεις του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη από τον Γιάννη Στουρνάρα ,ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας απάντησε αργότερα στο έγγραφο των Εισαγγελέων και διαψεύδει το περιεχόμενό του με επιχειρήματα ,όπως στη συνέχεια έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο κλπ.Επιχειρήματα ήκιστα πειστικά,αφού είναι εντελώς διαφορετικές οι υποθέσεις σε νομική βάση και θα ήταν αδιανόητο να συνδεθούν από τους δικαστικούς λειτουργούς.

Αυτό φαίνεται και απο το γεγονός ότι διεξάγεται τώρα ανεξάρτητη δικαστική έρευνα για το θέμα αυτό και …κοντός ψαλμός αλληλούϊα.Θα αποδειχθεί η …αθωότητα του “πάντα αθώου κ.Στουρνάρα”,ενός πολιτικού που ανέδειξε τα προσόντα του όταν ο διορατικός Γιάννος Παπαντωνίου του έδωσε τις ευκαιρίες.

Κάπως έτσι έκαναν και τις βίλες τους δίπλα -δίπλα σε…οικόπεδα- σιτοβολώνες δίπλα στο κύμα του Αιγαίου