Αρχική Αθλητικα Γκολ Κουλούρης-Ζέκα,νίκες οι μεγάλοι της Ευρώπης.

Γκολ Κουλούρης-Ζέκα,νίκες οι μεγάλοι της Ευρώπης.

1956

Η Ρεάλ δεν έχασε (0-0)στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό περισσότερο απο την Ατλέτικο και δυο απο την Μπάρτσα που νίκησε 2-0 εκτός την Χετάφε.

Με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και ένα απίθανο του Πιάνιτς η Γιουβε νίκησε 2-0 τη Σπαλ και ακολουθεί την Ιντερ ,η οποία πέτυχε μεγάλη νίκη εκτός έδρας(1-3) επι της Σαμπντόρια,αν και έπαιζε με 10 πάικτες απο το πρώτο λεπτό του β ημιχρόνου ,από ανόητη αποβολή του Αλέξις Σάντσεζ,ο οποίος πρόλαβε να σκοράρει πάντως το πρώτο του γκολ στην Ιντερ.

Με 3-2 νίκησε και η Μπάγερν εκτός έδρα την νεοφώτιστη Πάντερμπορν και πέρασε με ένα βαθμο μπροστά απο τη Λειψία την οποία κατατρόπωσε ,μέσα στη Λειψία, η Σάλκε με 3-1 και την έπιασε στη β θέση,όπου είναι και η Ντόρτμουντ,η οποία έφερε 2-3 με την Βέρντερ.

Με γκολ του νεϊμάρ η Παρί νίκησε εκτός έδρας τη Μπορντώ 1-0 και είναι με 2 βαθμούς διαφορά πρώτη στη βαθμολογία.

Ο Κουλούρης έκανε πάλι το θαύμα του και με γκολ στο 90 έδωσε βαθμό (2-2) εκτός έδρας(μέτσ) στην Τουλούζ…

Η Σίτη,η Τότεννάμ και η Τσέλσι νίκησαν τις Έβερτον,Σαουθάμπτον και Μπράϊτον,όπως και η λίβερπουλ την Σέφιλντ εκτός.Η Λιβερπουλ προηγείται(21) με 5 βαθμούς διαφορά απο τη δεύτερη Σίτυ.

Τη δευτέρα στις 22.00 το ντέρμπι Γιουνάϊτεντ -Αρσεναλ και αν δεν νικήσει η γηπεδούχος μένει 10 βαθμούς πίσω νωρίς-νωρίς…

Ο Αγιαξ νίκησε δύσκολα 2-0 την Γκρόνιγκεν και παραμένει πρώτος στην βαθμολογία,όπου μπορεί να τον φτάσει και πάλι η Αίντχόβεν αν κερδίσει το μάτς λιγότερο που έχει.

Ο Κάρλος Ζέκα σκόραρε και πάλι στο 4-2 της Κοπενχάγης,επί τη Σίλκενμποργκ.