Αρχική Αθλητικα Γκολ οι Ελληνες -Φοβερά ματς οι μεγάλοι της Ευρώπης το Σάββατο!

Γκολ οι Ελληνες -Φοβερά ματς οι μεγάλοι της Ευρώπης το Σάββατο!

1874

Νέο απίστευτο μάτς απο τη Νάπολι του Κώστα Μανωλά,ο οποίος έβαλε και γκολ στη Γιουβέντους,νέο γκολ απο τον Κουλούρη στο γαλλικό πρωτάθλημα,νέο μεγάλο μάτς της Μπάγερν,νέο παραπάτημα της Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι,νέο στραπάτσο της φιλόδοξης φέτος Γιουνάϊτεντ και νέα τριάρα απο τη Λίβερπουλ που καλπάζει για τον τίτλο απο τις πρώτες αγωνιστικές.

Η Γιουβέντους κατέβασε ταχύτητα στο 62ο λεπτό στο γήπεδό της μόλις ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 3-0.

Μετά δυο λεπτά ο Κώστας Μανωλάς έβαλε το 3-1 για τη Νάπολι.Μετά δυο ακόμα λεπτά η Νάπολι έκανε το 3-2 με τον Λοζανό ,που μόλις είχε μπει και στο 80 ο Ντι λορένζο ισοφάρισε!

Με ένα απίθανο αυτογκολ ο Κουλιμπαλί καταδίκασε τη Νάπολι στο 92…Το πρώτο γκολ της Γιούβε στο 16 ο Ντανίλο που είχε μπει δευτερόλεπτα νωρίτερα σε αναγκαστική αλλαγή.Το β ο Ιγκουαϊν.

Η Μίλαν νίκησε 1-0 την Μπρέσια.

Η Λιβερπουλ νίκησε εκτός την Μπάρνλεϊ με 3-0 με γκολ των Μανέ ,Φιρμίνιο και αυτογκόλ του Γούντ.

Η Σίτυ  νίκησε 4-0 την Μπραϊτον με δυο γκολ του Αγουέρο και Ντε Μπρούϊν- Μπερνάρντο Σίλβα.

Η Γιουνάϊτεντ προηγήθηκε με τον νεαρό Τζέϊμς στην έδρα της Σαουθάμπτον,η οποια ισοφάρισε στο β ημίχρονο σε 1-1 που ήτνα τελικό,όπως τελικό ήταν και το 2-2 της Τσέλσι που σκοράρει μόνο με τον Αμπρααμ και ισοφαρίστηκε απο την Σέφιλντ εντός έδρας στο 88…

Ιδιο σκορ και για την Μπαρτσελόνα στην έδρα της Οσασούνα,όπου έπαιξε χωρίς τον Μέσι.

Η Μπάγερν μέχρι το 36 έχανε στο Μόναχο απο την Μάϊντζ.Σε 44 αγωνιστικά λεπτά ,δηλαδή μέχρι το 80 έβαλε έξη(!!!) γκολ με εξη διαφορετικούς παίκτες και ανάμεσά τους και ο Λεβαντόφσκι και τελικό 3-1 ενώ η αντίπαλος Ντόρτμουντ έχασε 3-1 από την νεοφώτιστη Γιουνιον Μπερλίν!

Η Λιόν με την Μπορντό στο γαλικό ντέρμπι ήρθαν ισόπαλες 1-1 και ο Ευθύμης Κουλούρης παίρνει χειροκροτήματα και τις κάμερες πάνω του ( η ΝΟΒΑ  αναμεταδίδει) καθώς βοηθά την Τουλούζ σε πολύ καλό ξεκίνημα και πλασάρισμα ψηλά στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.Εβαλε το 2ο γκολ στο 2-0 επι της Αμιάν στην Τουλούζ.