Αρχική Αθλητικα Γκολ που βλάπτουν σοβαρά τους καρδιακούς στον τελικό του Κόπα και στη...

Γκολ που βλάπτουν σοβαρά τους καρδιακούς στον τελικό του Κόπα και στη Νέα Σμύρνη…

1422

Σας είχαμε συστήσει και με τον τίτλο στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας τοΝ ΤΕΛΙΚΌ “Βραζιλία-Αργεντινή” δηλαδή Φλαμένγκο-Ριβερ Πλέϊτ ,τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες απευθείας απο τη Λίμα του Περού.

Δεν κάναμε λάθος παρότι στην Αργεντινή ήδη καταγράφονται βίαιες συνέπειες προς το δυσάρεστο και στη Βραζιλία προς το ευχάριστο.Είχε σασπένς όπως στη Νέα Σμύρνη με τον Ολυμπιακό και Πανιώνιο,αλλά ασύγκριτο δυνατότερο.

Μέχρι το 88 στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός κρατούσε το διπλό και ο νεαρός Εμμανουηλίδης που παίζει δανεικός απο τον ΠΑΟ ισοφάρισε με πολύ δυναμικό τρόπο ,κάνοντας τον Τσιμίκα της Εθνικής σμπαράλια μαζί με όλη την κεντρική άμυνα του Ολυμπιακού.Τελικό 1-1 και αν αυριο ο ΠΑΟΚ νικήσει την Λαρισα θα ισοβαθμίσει ο Ολυμπιακός στην κορυφή μαζί του.

Μέχρι το 89 στη Λίμα του Περού η Ρίβερ ΠΛέϊτ του Μπουένος Αϊρες κρατούσε τη νίκη απο το 15ο λεπτό με τον Μπορέ.

Στο 89 ο Γκάμρπιελ Μπαρμπόζα που ως τότε είχε μόνο ένα σουτ βρέθηκε μετά απο καταπλητική οργανωμένη προσπάθεια στο σημείο που έπρεπε και ισοφάρισε.Χιλιάδες στο γήπεδο εκατομμύρια εκτός περίμεναν παράταση μια και η Ρίβερ ήταν καλύτερη ως τότε.

Ομως σε μια φάση πανομοιότυπη με τη Νέα Σμύρνη στις καθυστερήσεις τρεις αμυντικοί δεν μπόρεσαν να κλείσουν τον Μπαρμπόσα(πανω στη φωτο) ο οποίος τους εξέθεσε και τους εξετέλεσε δίνοντας στην Φλαμέγκο τον σουπερ τίτλο μετά 38 χρόνια.Αυτοκτονίες και καρδιακά στην Αργεντινή…

Στα άλλα μεγάλα ματς και με ελληνικό ενδιαφέρον: Η Αλκαμααρ συνέντριψε εκτός έδρας την Ουτρέχτη με 3-0 και ακολουθεί τον Αγιαξ στην βαθμολογία.Βασικός ο στόπερ της Εθνικής Χατζηδιάκος.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Εθνικής έβαλε 2 γκολ η ομάδα του προηγήθηκε 3-0 της ντεν Χάαγκ,αλλα ισοφαρίστηκε στο τέλος σε 3-3.

Ο Σιόβας βασικός περιόρισε πολύ τον Μέσι και τον Σουάρες με την παρέα τους,αλλά τελικά η Μπάρτσα πήρε το διπλό με 2-1.

Ο Τάσος Δώνης έπαιξε δυναμικά 25 λεπτά ως αλλαγή στην ισοπαλία της Ρέμς εκτός με 1-1 και η ομάδα του “παίζει” στην πρώτη 6άδα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν στον πάγκο στο εκτός έδρας 1-1 της Νάπολι στη Μίλαν.

Η Σίτι κέρδισε την Τσέλσι 2-1 και στην ανεπίσημη “πρώτη” του μουρίνιο στην Τότεναμ η ομάδα του κέρδισε εκτός την Γουέστ Χάμ με 3-2.

Κάτι τρέχει και με τον Ρονάλντο στη Γιούβε.Ηταν διπλωματικός “τραυματίας” στος εκτός έδρας νικηφόρο 3-1 της Γιούβε επι της Αταλάντα.Η Ιντερ νίκησε εκτός την Τορίνο με 3-0,η Μπάγερν εκτός με 4-0 την φορτούνα Ντισελντορφ,η Ρεάλ Μαδρίτης την Σοσιεδάδ με 3-1 και ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα.Ο Αγιαξ 4-1 την Χέρακλες και είναι πρωτοπόρος.Στα καθ ημάς η Λαμία νίκησε την Ξάνθη με 1-0.